Calvi färjor

Calvi passagerare och bilfärjor

Calvi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Calvi till Nice och Savona.

Jämför alla tillgängliga Calvi färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Calvi bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Calvi, Nice och Savona med Korsika Sardina Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Calvi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Calvi Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Calvi Färjebiljetter
med Korsika Sardina Ferry rader för färjor segling från Calvi till Nice och Savona online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Calvi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Calvi biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Calvi

Calvi  är en stad på den franska ön Korsika och ön korrekt största turist centrum.

På grund av den Corsicas strategiska läge, Calvi har en rik och rutiga historia.Den tidigaste hittades resterna av bosättare i Calvi datum tillbaka till den neolitiska perioden, i en av sina många grottor.Det är också rapporterats vara födelseort för Christopher Columbus, född under genuesisk ockupationen av staden, kan fortfarande ses resterna av hans hus, i dag firas med en plakett i citadellet och statyer utspridda i hela staden.

Mer som en glamorösa fastlandet Medelhavsområdet utväg än kanske någon annanstans på Korsika, Calvi  kurvor runt en crescent-formad bay, Sola under snöiga topparna av Monte Cinto (2706m). 

Vakar över staden, kvar citadellet som en kvarleva från stadens förflutna som en strategisk militär utpost, med en klunga av trettonde-talet kulle hus cosseted av 1400-talet bastioner.

Calvi Ferry Port och Marina
Calvi turism

Calvi är en stad på den franska ön Korsika och ön korrekt största turist centrum.Under sommarsäsongen höjd Sport Calvi en livlig stämning nattetid, med en array med kaj kaféer, restauranger och flera klubbar.

Det välkända bar "Chez Tao" är inte att missa; in i citadellet, är det ofta öppen fram till gryningen, musik som glider ut över bukten till soluppgången.Under de senaste åren har Calvi ändrades själv som Corsicas kulturhuvudstad.

Staden spelar värd för många musikfestivaler inklusive "Jazz Festival" i juni och "Calvi on the Rocks" på sommaren i juli.En imponerande konstutställning äger också rum i citadellet från juni till September.

Om du meandering längs de gamla kullerstensgator av citadellet eller med en drink på ett café på Quai Landry, Calvi lämnar du uppdateras och inspirerade för att se mer av denna vackra ö.


Verksamhet och Sightseeing 

  • Citadellet är värt minst ett besök.Det är mycket hårt arbete, särskilt under perioden 12-3 pm, med många åtgärder och till synes unendless kullerstenarna, men det finns vissa restauranger och butiker för att underlätta du och ett konstgalleri halvvägs upp.Det är svårt att rekommendera citadellet för dess innehåll (även om den 2: a MdrParachutistes i främlingslegionen sätta på en visa varje år behandlas nedan, som är värt att), men åsikterna är helt enkelt fantastiskt, särskilt vid solnedgången.
  • KOM under 15 Août , och du kommer att behandlas med den bästa fireworks visa du någonsin har sett.Gå till viktigaste stranden och visas korrekt; visa varje år har sitt eget tema.Vi gick i 2006 och såg "Apocalypse" tema visa, som inkluderade fireworks övertydligt brand, brimstone (drabbades vi på huvudet många gånger av fallande caps--inte en bra idé att sitta på gatan direkt nedanför) och vulkanutbrott åtföljas av högljudda, germanska klassisk musik och en medföljande video projiceras på dess största vägg.Dagtid, Parachutistes sätta på en show och gör ett hopp från 15 000 ft, landade i havet.Bästa sedd från baren U Cornu Marinu om endast under pretense undvika flygande stövlar.
  • L'Eglise Santa Maria är värt ett besök. Du kan inte missa det, det är "Big Pink kyrkan".Det är en härlig gammaldags katolska kyrkan suggestivt av den ortodoxa stil. •Take tåget till Ile Rousse eller Bastia.
  • Fatta den 4 hr tur-retur Scandola med boa t, som kan bokas på marinan (du inte kan missa det). Scandola är en ö, nu ett naturreservat, som stoltserar med, bland andra saker, korall, fåglar "450 sjögräs, etc.Bäst att boka den eftermiddagen resan för att undvika att drabbas av Calvis ökända vindar, som tenderar att göra resan mindre än trevlig.
  • Gå dykning runt Calvis koraller (kan bokas på marinan, leta efter båt med alla Dykardräkter hängande utanför den, mot den östra sidan).
  • Hyra kajaker eller Dinghys eller Jet skidor på stranden.


Shopping i Calvi 

Nästan varje butik på Korsika kommer att sälja torkade kött (du ska lukta dem innan du se dem) och erbjuder även en otrolig mängd honung, olivolja, kryddor och örter (från buskarna som strö i Bergen, kallas Macchia). 

För dem av er som är lite mer äventyrliga, kan det vara värt att köpa vissa kastanjeträd mjöl (farine de châtaignes), som är en lokal specialitet som används i crêpes, kakor osv.

Om du vill vara lite mer turistiska, på Rue Artisanat hittar du allt från hattar (jag är inte skojar; Kolla in Chapellerie, närmare citadellet, för alla slags hat du någonsin kunnat föreställa oss) klockor (det finns en butik som säljer allt från Breitling till färgruta mittemot Église Santa Maria eller Big Pink kyrkan) och T-Shirts (Bianc' & Lloyd sälja några fantastiska skjortoralla av bästa kvalitet, stor stilrena gåvor för familjen etc) och naturligtvis knivar, av vilka det finns en ganska oroande prevalens (Opinel knivar säljs i tabac mittemot Grand Hotel på Boulevard Wilson, fantastisk kvalitet och super billigt--stor för campare). 

 


Bästa tillgängliga Calvi färja biljett prisgaranti

Bästa Calvi Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Korsika Sardina Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Calvi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Calvi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Calvi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Calvi Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Calvi Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Calvi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Calvi till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Calvi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här