Cavo färjor

Cavo passagerare och bilfärjor

Cavo passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cavo till Piombino.

Jämför alla tillgängliga Cavo färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cavo bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cavo, Piombino med Toremar Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cavo Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cavo Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cavo Färjebiljetter
färja biljettpriset Toremar Ferry rad färjor segling från Cavo till Piombino online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cavo passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cavo biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Cavo

Cavo , en stad på Elba, är närmast med fastlandet, tillgänglig på bara 15 minuter av bärplansbåt och med en liten hamn, flera restauranger och andra tjänster.Härlig seafront väg tar dig till Cape Castello udde, där det finns resterna av en romersk villa.

Cavo var en av de första stadsområdet på Elba och först var bebodd av etruskerna.Byn var senare bebodd av romarna, som byggt en patricier villa i Capo Castello.Cavo förstördes av barbarer under det första årtusendet AD.

Elba är en proletär utväg, besökte huvudsakligen av medelklass italienska familjer och tyska turister, som tillsammans fyller bara om alla tillgängliga tums hotell och camping utrymme i augusti och September.Vad Elba saknar i departementet glamour, gör det upp för i olika.Så medan den har en hög bergiga inlandet fläckigt med antika gruvdrift byar, havet är aldrig långt borta.Kustfiske och porten städer i mjuk pastellkritor blandat med blygsamma sandstränder.

Cavo Beach och Ferry Port

Byn Cavo är belägen på den östra kusten Elba och är omgivet av en grön pinewood och en frodig Macchia.Dess historia går tillbaka tusentals år.

Två viktiga historiska händelser ägde rum i Cavo.1376 Landsteg påven Gregorius XI på ön Elba.Påven, som hade varit övertygad av Santa Caterina da Siena, återvänder från Avignon och kommer till Rom för att flytta den påvliga se till Italien igen.Det var första och sista gången en överstepräst satte sin fot på ön.Det var 16 th November och påven seglade med en stor flotta inklusive hans hov.Det var en mycket grov sjö så, när flottan anlände nära Capo Vite, träffade svårigheter och kunde inte fortsätta resan.Vissa fartyg sjönk mittemot bay Cavo.Påven tog sin tillflykt i Porto Azzurro och dagen efter, efter firar massa i kyrkan San Michele i närheten av Capoliviere, han fortsatte segling.

Andra historiska händelsen ägde rum den 2 nd September 1849 när Giuseppe Garibaldi landsteg vid Cavo som han flyr från den romerska republiken.Han åt och drack i Cavo och seglade efter några timmar.

Under det förra århundradet blev Cavo en viktig plats för turist attraktionskraft.Tack vare sin milda och färskt väder, bostad i Toniettis familj, ägare till elbas gruvor, viktiga personer besökte byn och regelbundet åt i Pierolli's trattoria.De var Simenon, en berömda detektiv roman författare och skapare av polisen Kommissarie Maigret, futuristiska Marinetti, Marchesi, musiker Pietri, skulptören Rossellini, målarna Vesna och Pietro Anigoni, arkitekten Coppedè. I Cavo Coppedè restes välkända begravning monumentet till Toniettis familj.Kapellet står på pinewood av Capo Vite och den är klart synlig under Piombino-Portoferraio.

Att komma till Cavo Island

Det enklaste sättet att komma till ön är med färja från Piombino till Portoferraio, elbas huvudstad.I augusti och under högsäsong är det bäst att reservera, särskilt om du tar en bil.Det finns två stora färjerederierna, Toremar i Piombino och Moby Lines, även känd som NAV.P.A.MA.Båda kör regelbundet färjor som tar ungefär en timme.

Toremar erbjuder också något snabbare (40 min.) men nästan dubbelt så stor som dyra bärplansbåtar (aliscafo) som du inte kan ta en bil.Toremar har de flesta färja körs dagligen, särskilt utanför säsong, med per timme körs April till augusti och sex till åtta dagligen på vintern.Året runt, finns det tre eller fyra bärplansbåtar dagligen till Cavo, på Elba: s nordöstra kust, plus tre till fyra direkt till Portoferraio på sommaren bara.Du kan jämföra de båda företagens scheman snabbt och enkelt med hjälp av anläggningen Priskontrolltjänster ovan.

Toremar går även båtar till Elba övriga hamnar (Cavo, Rio Marina, och Porto Azzuro) samt en längre distanser färja från Livorno till Elba en gång dagligen (plus en extra lör kör) från 24 maj - 14 SEPTEMBER som uppmanar Capraia ( och ibland också Gorgonza) på vägen.Toremar i Livorno är vid Porto Mediceo.

 


Bästa tillgängliga Cavo färjebiljett pris-garanti

Bästa Cavo färjebiljett Prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Toremar Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cavo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cavo färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cavo färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cavo Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Cavo Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cavo färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cavo vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cavo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här