Cefalonia färjor

Cefalonia passagerare och bilfärjor

Cefalonia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cefalonia till Brindisi, Hotellnamn, Killini, Lixuria och Poros.

Jämför alla tillgängliga Cefalonia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cefalonia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cefalonia, Brindisi, Hotellnamn, Killini, Lixuria och Poros med Endeavor Ferry linjer eller joniska Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cefalonia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cefalonia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cefalonia Färjebiljetter
med Endeavor Ferry linjer eller joniska Ferries för färjor segling från Cefalonia till Brindisi, Hotellnamn, Killini, Lixuria och Poros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cefalonia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cefalonia färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Cefalonia

Cefalonia är definitivt en av de mest populära destinationerna i Grekland och det anses vara de mest spektakulära landskap i Grekland.

Dagliga färjor ansluta hamnen i Patras, i centrum av Grekland, till Sami, 22 km öster om Hotellnamn, och resan tar ca 2 timmar och 30 minuter.Det finns också färjor från Killini, på Pelopenessian västra kust, Rhodes (4 timmar), Poros (1 timme och 30 minuter) och Lixuri (2 timmar och 30 minuter).

Det finns inte färjor ansluta direkt Kefalonia till Pireus men Kefalonia färjor erbjuder också regelbundna anslutningar till Patras, Ithaca och Korfu samt att vissa hamnar i Italien (Venedig, Ancona, Bari och Brindisi).

Det finns också färjor mellan Zakynthos och Kefalonia.Färjor från Kefalonia lämnar från Pessada, på den södra sidan av Kefalonia, och färjor från Zakynthos lämna från Agios Nikolaos Schinari, på den norra sidan av ön.Resan varar ca 1 timme och 20 min.

Cefalonia Ferry Port

Cefalonia  är den största av Joniska öarna och täcker en yta på 781sq km2, har en kustlinje 253 km och cirka 45 000 invånare.

Cefalonia  ligger mellan öarna Lefkas i norr och Zakynthos i söder.Det är i 52 sjömil från Patras och 22,5 från Kyllini avstånd.Det är en del av Cefalonia och Ithaki prefektur med nio kommuner, åtta på ön Cefalonia och en Ithaki en separat ö.Prefekturen Cefalonia ingår även öarna Kastos och Kalamos.Cefalonia är uppkallad efter sin form innebörden "ö med ett huvud" efter det grekiska ordet för huvud "kefali". Ön och även en port huvudstad är Hotellnamn hem för en tredjedel av öns invånare.Det finns tre mer hamnar på ön Sami, Poros och Lixouri.

Cefalonia  är bergigt med högsta Mount Ainos (1629m) och Paliki bergen i nordväst.Mount Ainos deklarerades nationalpark eftersom är det enda berget i Mediterrenean till explosivvarusektorn en unik fir skogslevande arterna kallas Abies Kefallia och inne i parken vilda hästar av Ainos kan ses.Turnerade runt ön finns många pittoreska byar som Fiscardo en traditionell lösning med vackra nyklassisk byggnader, Assos en av de vackraste byarna, Sami andra busyiest port med många arkeologiska fynd och många andra.

Cefalonia kännetecknas av ett landskap med häpnadsväckande naturskönhet med hög skogsmark berg alternerande med rocky kullar, dalar som som de nå ut till havet omvandlas till bördiga slätterna och gyllene stränder, fantastiska sjöar och floder och naturliga grottor, de imponerande sinkholes.Cefalonia är definitivt en av de mest populära semesterorter i Grekland inte bara på grund av de fantastiska landskap utan också för vänliga ädla invånarna präglas av deras osaliga Ande och själ.

Många kända personer födda i Cefalonia såsom: Juan De Fuka (Ioannis Fokas) kapten och explorer (1536-1602), Nikos Kavadias (1910-1975) författare och poet, Andreas Gerasimos Michalitsianos (1947-1997) grekisk-amerikansk astronom och NASA astrofysiker, Dionysis Zakynthinos de största grekiska Byzantinologist, Gerasimos Sklavos den största grekisk skulptören under 1900-talet, Panagiotis Kavvadias far till den grekiska arkeologi och många andra.

 


Bästa tillgängliga Cefalonia färja biljett prisgaranti

Bästa Cefalonia färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Endeavor Ferry linjer eller joniska Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cefalonia . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cefalonia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cefalonia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cefalonia Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cefalonia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cefalonia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cefalonia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cefalonia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här