Cesme färjor

Çesme passagerare och bilfärjor

Cesme passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cesme till Chios.

Jämför alla tillgängliga Çesme färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cesme bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cesme, Chios med Erturk Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cesme Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cesme Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Çesme Färjebiljetter
med Erturk Ferry rader för färjor segling från Cesme till Chios online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cesme passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cesme biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Cesme

Halvön Çesme varvade med vatten i Egeiska havet, ligger väster om Izmir, Turkiet Egeiska regionen.

"Çesme ", som betyder"fontän"på turkiska, härrör från många källor till vatten som finns i området.Det är en av Turkiets vackraste sträckor, omgiven av klart blå havet, med landskap av odlade fält av anis, sesam och kronärtskockor prickade med fikon och tandköttet träd.I de orörda fack kan du simma i absolut fred.

Besökare hittar utmärkta semester boende, restauranger och sport och underhållning faciliteter.Det är också möjligt att komma till grekiska ön Chios (Sakiz) med regelbundna dagliga färjor.Çesme har en internationell harbor kopplad till Izmir med en superb highway.

Det finns färjor Kör från Cesme till Venedig.Cesme stränder är idealiska för vattensporter.Speciellt Alacati är känd för sin goda plats för vind surfing.

Cesme Marina och Ferry Port
Cesme turism

Mycket populär holiday center Ilica ståtar med ett utmärkt vit sandstrand och de utestående anläggningarna av denAltin Yunus Marina och helgdag komplex.

Bay här är perfekt för vattensport, särskilt vindsurfing och segling, Det finns även en internationell Vindsurfing tävling hålls varje år i Çesme och Alaçati, bortsett från Bodrum.

Den värmande bad runt Ilica är mycket populära, Det bästa som finns på Sifne Bay.146 AD den grekiska geografen Pausanius beskrivs dessa mineraliska fjädrar som de havs källorna och hävdade att deras terapeutiska effekter var överlägsen alla andra SpA i Jonien.De lätta reumatism, inflammation i lederna, partiell förlamning, matsmältningsorganen klagomål och infektioner i rygg märg.Pasa Limani har en lägret webbplats som erbjuder campare bekväma faciliteter.Varje juli på Ilica Bay, hålls färgstarka internationella Çakabey Optimist Yacht tävlingen.

Ildiri , en tyst seaside by 20 km nordöst Çesme, var antika Erythrai som framträder på scenen historia 3000 f.Kr.Utgrävningar här har visat att webbplatsen har kvittats sedan tidiga bronsåldern, och därmed området kring byn Ildiri har förklarats ett nationella världsarv.Väggarna runt antika staden står fortfarande och hellenistisk tid orda mosaiker av exceptionell skönhet kan fortfarande ses i en av byggnaderna.Utgrävningar har också avslöjat en Athenatemplet.Statyer, smycken och andra fynd från staden är utställda i Izmir Museum.Dem som klättra upp till Akropolis vid skymning belönas med vackra vyer som solen sjunker över bukten och öar.

I närheten är Gerence viken , en ren inloppet på nordöstra Çesme halvön som kan nås med båt eller bil.De naturliga omgivningarna erbjuder avkoppling medan bukten är perfekt för vattensport.

Dalyan , en fiskeby, byggd på en skyddad djupa vatten inlopp strax norr om Çesme, har några av regionens bästa fisk restauranger som gränsar till kajplats i livliga småbåtshamnen.

Turister lockas av Çiftliks många boende och en lång, sandig strand (Pirlanta Plaji) bara utanför staden i sydväst.Camping anläggningar finns tillgängliga i söder och närliggande sträcker en av områdets bästa stränder, Altinkum Plaj (Golden Beach).

Väderkvarnar, av vilka några har omvandlats till attraktiva restauranger, punkt kullen ovanAlaçati , en förtjusande och typiska Egeiska stad.Alaçati ligger till söder inåt land från Ilica och kust. ett par kilometer söderut är en bra strand.Många vackra vikar, nås endast genom jakt, sträcker sig längs kusten sydost om staden och säkerställa fredliga och avkopplande förankringar i denna populära sailing region.Havet vid Alaçati har idealiska förhållanden för vindsurfing eftersom det utsätts för höga vindar.Det finns en Vindsurfing skola på den kaj som håller kurser för nybörjare.Çark Beach är en favorit med familjer med yngre barn eftersom havet är ytlig.

Känd i antiken som Clazomenae Urla Iskelesi erbjuder en Gästhamn samt rikligt boende i alla prisklasser.Restauranger på toppen av Güvendik hill har råd med en fantastisk vy över bukten och dess öar.

Den välmående lite fiske byn av Çesmealti är anmärkningsvärd för dess enkla ännu utmärkt fisk restauranger försöka turkiska köket.

Medan du kör längs den Panorama Karaburun halvön Coast road, du passerar flera fredliga vikar och pittoreska fiske byar, Balikliova, Mordogan och Karaburun.Vid Karaburun, trevligt hotell, tea gardens och fisk sitter restauranger mellan lagerfonden vackra berg och det klara, rena vattnet.Från Manastir Mountain kan du njuta av en oförglömlig vy över den Karaburun kusten, motsatt Foça kustlinjen och ingången till viken Izmir.Om du har tur, kan du upptäcka Medelhavet sälar simning i vattnet.

Gümüldür har bra turistanläggningar, vackra stränder, restauranger och hotell.Närliggande vid Ahmetbeyli (Claros) i öster, stå Apollon Templet och det som återstoden av den kolossala statyn av Apollo; Här kan du också njuta av en god fiskmjöl, försöka turkiska mat eller bada vid stadens brett beach.En lindning panoramautsikt kustvägen leder från Ahmetbeyli och söderut till Pamucak stranden nära Kusadasi.

Seferihisar är en helt stad som på sistone belönades med status som en "Slow City", en oberoende organisation i Europa som grundades 1999 försöker förbättra livskvaliteten i städerna inom sitt nätverk och som främjar en stad med mindre trafik, lokal mat i stället för fast food, traditionella liv och bostäder, intressanta platser och oförstörda landskap.Seferihisar är den första turkiska staden att få denna status, och det förtjänar det verkligen.

På den södra sidan av Çesme är halvön nära staden Seferihisar små pittoreska marinan i Sigacik . Denna viktiga yachting center är omgiven av befästningar daterande från perioden genuesisk och är en bra punkt från vilken att besöka templet Dionysos på antika platsen för Teos samt härlig Akkum stranden.

 


Bästa tillgängliga Cesme färja biljett prisgaranti

Bästa Cesme Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Erturk Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cesme.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cesme färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cesme färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cesme Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Cesme Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cesme färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cesme vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cesme och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här