Ceuta färjor

Ceuta passagerare och bilfärjor

Ceuta passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ceuta till Algeciras.

Jämför alla tillgängliga Ceuta färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ceuta bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ceuta, Algeciras med Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia eller FRS Ferry linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ceuta Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ceuta Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ceuta Färjebiljetter
med Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia eller FRS Ferry linjer för färjor segling från Ceuta till Algeciras online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ceuta passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ceuta biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ceuta

Ceuta är en idealisk plats att bo, tillbringa din semester eller en helg rast.

Ceuta är en stad där du kan slappna av solbad på någon av dess vackra stränder eller på enorma solen terrassen vid Parque Marítimo del Mediterráneo, eller promenera eller cykla genom sina skogar. Njut av några "tapas", glädje i det fantastiska köket eller ta i nattlivet i distriktet "Poblado Marinero", en populär mötesplats för Ceutas ungdom.

Om du bor, eller är på semester i Marocko, Ceuta är mindre än en timme från Tetuan eller Tanger, och ett besök i Ceuta är ett måste, inte bara att lära känna staden, men också för shopping.

Ceuta är hem för ett brett intervall av Europeiska och internationella företag som erbjuder varumärke varor till otroliga priser, tack vare en särskild skatt regim.Kulturprogrammet också är fullmatad med evenemang året runt: musik och dans festivaler, teater och open air biografer.

Ceuta Ferry Port och stad
Ceuta klimat & geografi

Klimatet är vanligtvis Medelhavsområdet, milt och fuktigt med öst och väst vindar och ibland vindar från Sahara.Genomsnittliga temperaturer i Ceuta är 13ºC (55ºF) i vinter och 24ºC (75ºF) under sommaren.Det finns mer än 300 soldagar per år och knappa nederbörd.

Den västra delen av befrielsen om Ceuta domineras av foten av Sierra Bullones bergen, med de högsta punkterna i staden: Anyera monteringspunkt (345 meter – 1134) och Renegado monteringspunkt (329 meter – 1079). Dessa foten flyter mot östra delen upp till det lägsta området, i städerna kärnan, som korsar Foso Real mot halvön 2WildLatinas.Vid dessa två bergsområden, floran utgörs av 500 arter, typiska Medelhavet: tallar, korkek, buskar och eucalyptus.

Faunan i Ceuta, trots den lite utrymme, är varierad och rik.Nordafrikanska djur är viktigt att betona, eftersom de inte är närvarande på den Iberiska halvön: till exempel de nordafrikanska stjärtgroddjur, den blinda adder i Tanger, Maghrebian grodan och nordafrikanska ocellated Lizard, alla av dem utgör en verklig faunan i zoologi i Cueta.När det gäller fåglar registrerades 40 arter, vars antal växer med strikt viloläge arter.Den spektakulära flyttande rörligheten för fåglar, framför allt vit stork och rovfåglar.

När och hur få det 

På grund av turismens betydelse Ceuta, den erbjuder fritidsaktiviteter i både dess kulturella och naturliga miljöer, ett stort antal festligheter ge staden ljusstyrka.Som dess väder är en av de mildaste i Medelhavet, är denna stad en destination att njuta av under hela året.

Från staden Algeciras (söder om fastlandet) kan du ta en färja fartyget till Ceuta, det är möjligt att transportfordonen.Största färjerederierna är Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia eller FRS Ferry Line.Porten Ceuta har moderna faciliteter med optimala villkor för förtöjning kryssningsfartyg upp till 220 meter (722) lång och 10 meter (33) förslag till.

Ceuta har två Cruise Ship terminaler: España docka (endast 100 meter-328 fötter - från centrum) och Poniente docka, där alla nödvändiga tjänster finns tillgängliga.

Ceuta historia

Staden grundades av fenicierna och erövrades av grekerna.År 319 f.Kr. återvinnas Cartago Ceuta, tillbaka till puniska händer.I 201 besegrades Cartago i krig.47 F.Kr. erövrades det av Mauretanien.År 40 AD fogats Caligula territorium blir del av det romerska riket.Nordafrika och Ceuta avgjordes av vandalerna i 429.I 534, var staden återerövrade av bysantinsk General Belisarius.Dominans var kort, passerar därefter under visigotisk styre.I 709 erövrades staden av morerna, på grund av att den interna tvisten över visigoterna.

På 1300-talet, som en del av kungariket Granada, var staden en del av Medelhavet Kastilien, men år 1309 staden togs av Fes kungariket med Aragonese stöd.Staden erövrades den 21 August av 1415, av Don Duarte och Don Enrique (ombordanställda) för kungariket Portugal.1668 Erkändes spansk överhöghet över Ceuta genom ett fördrag med Portugal.På 1900-talet ökade befolkningen och på 1920-talet blev det en högkonjunktur för ekonomiska, sociala och kulturella.Det var bara något som oroade över staden, kriget.Men det klart 1927, och ingenting var ett hinder för dess framtid.

Medborgarna i Ceuta är inte skiljer sig från resten av spanjorer och 1931 Republiken 2nd välkomnades med entusiasm.Men den marockanska armén uprose 1937 och staden föll under garnisonen händer och det produceras ett inbördeskrig.1955 Blev det oberoende från Marocko.Med en politiska övergång, efter Franco, en autonoma rörelsen kommer att få viktiga reaktioner under den socialdemokratiska regeringen, med en myllrande manifestation, 1986 i Madrid, och 1994 det förklarades vara en autonom stad.

Ceuta traditioner 

De viktigaste fest år är karneval, med flera parader och den fortfarande traditionella "Entierro de la Caballa" (Makrills Funeral). Kostym tävlingar och dess rolig musik band som tar upp gatorna i Ceuta och de mest populära landskap.Under Corpus Christi processionen finns mattor av blommor, och alla ledamöter i församlingen av autonoma staden är närvarande, utan åtskillnad av politiska eller religiösa trosläror, transporterar den kungliga standarden av staden.

Den 2 September är den officiella dagen i staden Ceuta autonoma.Den 1 November är alla helgons dag, och traditionen är att stanna hela dagen på landsbygden att få lunch.Eldar i St.John är mycket populära under St.John day och stränderna i "la Ribera" och "el Chorrillo" är alltid full av människor som firar årets kortaste natten.Det finns konserter och den populära "Juanillo" bränns, med en skärm på fyrverkerier.Traditionen att bada i havet under the midnight ger lycka till.

Andra religiösa fester är: Holly veckan, St Antonio processionen, Our Lady of Carmen och Saint Daniel.Den 5 August valdes 1575 att hedra stadens skyddshelgon, Our Lady of Africa.

Ceuta gastronomi 

Mycket få städer kan erbjuda ett stort urval av rätter som Ceuta.Olika bosättare har lämnat sina spår, speciellt i kulinariska konsten, som har varit gynnas av havets närhet, från där de bästa produkterna tas.Du kan smaka här flera slags fiskar och skaldjur, närmar sig på detta sätt Atlanten och Medelhavet.Titta bara på den centrala marknaden och du kommer att inse den enorma mängd fiskar tillgängliga.

Typiska skålen i Cueta inte är kommersiellt, men äts i varje hem: "Big-nudlar soppa med fisk". Nudlar äts med benfria fisk, hackad, det är en sjöman soppa.Det är också vanligt med benfria sardiner och ansjovis.Denna gryta kan också vara smakade med räkor och musslor.Det är verkligen läcker.

 


Bästa tillgängliga Ceuta färja biljett prisgaranti

Bästa Ceuta Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona Ferries, Nautas Ferries, Balearia eller FRS Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ceuta.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ceuta färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ceuta färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ceuta Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Ceuta Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ceuta färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ceuta på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ceuta och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här