Chania färjor

Chania passagerare och bilfärjor

Chania passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Chania toPiraeus.

Jämför alla tillgängliga Chania färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Chania bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Chania, Pireus med Blue Star Ferries eller Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Chania Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Chania Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Chania Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller Anek Ferry linjer för färjor som trafikerar från Chania toPiraeus online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Chania passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Chania biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Chania

Chania , eller Hania, är den västligaste av grekiska ön Kreta fyra prefekturer.

Dess huvudort är vacker stad i Chania, där modern, venetiansk, turkiska och traditionella arkitektur blandas ihop i en perfekt harmoni, skapa en unik och attraktiv bild.Olika arkeologiska platser, byar, kyrkor, grottor, gorges och underbara stränder embellishing charmiga området.

Chania har en stor historia och kulturarv, delvis på grund av att det ställs inför många erövrare genom tiden, alltså vara öppna för influenser av olika civilisationer.Chania har många monument av bysantinska eran, venetiansk perioden, Osmanska perioden och modern historia samt ser värt museer, liksom den nautiska Museum i Kreta, Chania arkeologiska Museum, av El hus.Venizelos, War Museum i Chania.

Chania Ferry Port, Crete

Färjetrafik  från Aten (Pireus) till Chania (Chania) ankare vid den närbelägna hamnen Souda.Dagliga färjor, ett vanligt med ANEK och en snabb katamaran med Hellenic samarbetssystemen.Det finns också super snabba färjor året runt, reser till och från Chania i om 4.5 timmar, lämnade vid 16.30 och anländer till 8 16.30.

Chania turism

Chania är en vacker stad.De mest vackra på Kreta, man skulle kunna säga i hela Grekland.Chania har en naturlig, privilegierad, well-protected skönhet.Sömnlösa väktarna i söder står de gigantiska Madares bergen i all deras oförstörbara, Panorama ära.Sträcker sig i flerfärgande informationsmedium i havet av Kreta, omfattas av dess underbara, långa beväpnade slängkappor i norr.Och ligger runt sin mark, scarlet och grön-haired, sås med vilda silver ravinerna.

Chania och den långa raden av stranden resorts sträcker sig 20 km väst längs stränderna i den Chania bay är en väl besökta destination för skandinaviska stadgan resor.Chania, att den närmaste staden, är ett attraktivt resmål för sightseeing och shopping för många turister.Här finns gott om möjligheter för ätande och drickande på grekiska tavernor och moderna caféer som är öppna i natten.

Hjärtat av Chania är fortfarande den gamla stan med sina smala, tilltrasslad gränderna och förtecknas byggnader från olika perioder, där du kan njuta av romantiska promenader.Många av dessa byggnader har förvandlats till små hotell, restauranger, butiker eller hem.

Tveka inte att vandra runt i gränderna i gamla stan, söker de härliga bilder som väntar på dig.Kameran måste vara din oskiljaktiga följeslagare, Chania är en av de mest fotograferade städerna i Grekland.

Gamla stan sträcker ut parallellt med den venetianska hamnen, från Firkas fästning och Sjöhistoriska museet till "Pyli ôçò Ammou" (Gate av Sand eller Koum Kapi på turkiska) öster om arsenaler.Detta är del av staden inom de venetianska murarna och inkluderar bysantinska Chania, en gång omsluts mindre omfattande väggar.

Den Bysantinska väggar skyddade fästning av Kastelli, kullen som beboddes först i den neolitiska perioden.

Kastelli Hill stiger över den turkiska moskén i den venetianska hamnen.Här stod Akropolis av antika Kydonia, den minoiska Chania.Där även byggdes den första bysantinska fästning, Kastelli, omgivet av väggar med många tornen och bastionerna.Venetianerna etablerat sina huvudkontor i 1252, bygga den rektor bosättning (Rektor var guvernör Chania), medan samma plats var säte för paschorna under den turkiska invasionen.

Den kristna aristokratin levde under de sista åren av turkiska styret, inuti Kastelli.Tyvärr de flesta distrikt förstördes av bombningarna under andra världskriget, och dess medeltida aspekt förlorades forever.Idag bara basen på norra väggen förblir.Det är också den viktigaste väg som en gång sprang genom Kastelli, dagens Kanevaro Street med dess införande av herrgårdar.

Det finns en uppsjö av naturliga och historiska platser utredas och ett brett urval av aktiviteter och utflykter.Inget besök i Chania men skulle vara komplett utan en promenad genom den centrala marknaden – sortiment av lokala färskvaror, ost, kött och fisk och skaldjur är garanterad att göra munnen vatten!Du kommer att upptäcka små verkstäder att fortsätta att bedriva traditionella hantverk såsom cobblery, keramik, trä arbeta och FAT göra, stol snörning och broderier och vävning längs de smala gränderna.

 


Bästa tillgängliga Chania färja biljett prisgaranti

Bästa Chania Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller Anek Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Chania.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Chania färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Chania färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Chania Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Chania Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Chania färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Chania på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Chania och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här