Ciutadella färjor

Ciutadella passagerare och bilfärjor

Ciutadella passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ciutadella Alcudia och mest.

Jämför alla tillgängliga Ciutadella färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ciutadella bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ciutadella, Alcudia och mest med Balearia Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ciutadella Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ciutadella Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ciutadella Färjebiljetter
med Balearia Ferry rader för färjor segling från Ciutadella till Alcudia och mest online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ciutadella passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ciutadella biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ciutadella

Belägen på västkusten av ön, Ciutadella är en elegant plats att besöka som är väl känd för överdådig fisk restauranger som serverar lokala fångsten av dagen.

Även om den Staden av Ciutadella är tidigare kommersiella och kulturella centrum för Menorca djupet av historia, kultur och nattliv här tar ofta besökarna på sängen.

För dessa besökare Menorca som har aldrig vågat utöver Son Bou resort ett besök i Ciutadella på extrema västkusten av ön kommer att bli en verklig eye Flasköppnare, och förhoppningsvis kommer att visa att det finns mer på ön än lata dagar tillbringade stranden.

Distriktet gamla har som skall besökas för det lilla gata, platser (Palacio del Conde de Torresaura, Palacio Salort, Palacio Vivo, Palacio Oliver). Den lilla hamnen Ciutadella är en hög turistiska platser med det pier med restauranger.

Ferry Port Sunset
Ciutadella historia & turism

Ciutadella Menorca -Smeknamnet Vella I Bella (den gamla och vackra"), grundades ursprungligen av karthagerna.Alltid i konkurrens med Mahón Ciutadella var huvudstad i Menorca (Minorca) under den moriska ockupationen och var vid den tiden känt som Medina Minurqua.Efter att återtogs av Alfons II kristna styrkor var fogat till kronan av Aragonien och blev en viktig Medelhavet handel centrum med en upptagen port.

Det mest anmärkningsvärda datumet i Ciutadella historia är nionde juli 1558, det var denna dag som staden invaderades av en stor turkiska armé under den ökända Barbarossa.En Armada av 140 fartyg transporterar vissa 15 000 väl redo soldater, attackerade porten och belägrade staden för 8 dagar.Försvaras av endast en handfull män, Cituadella snart föll och förstördes nästan helt av de invaderande styrkorna.Alla Ciutadellas överlevande invånare (över 3 000) togs till Turkiet och säljs till slaveri i Istanbul.Endast byggande av anmärkning som överlevt denna förödelse var 1200-talet katedralen, mycket av återstoden återuppbyggdes inte förrän på 1600-talet.

De flesta människor kommer att ange Ciutadella för första gången väg, kör förbi den nya statyn på rondellen på bypassanordningen new city.Det är en magnifik staty av en uppfödning hingst och symboliserar den berömda Ciutadella fiesta "Fiesta de San Juan". Vanligen firade i slutet av juni, inte att missa om du turen att vara här när det är på.

Hamnen, ett smalt inlopp är en av de minsta hamnarna i Medelhavet.Här kan sitter i gott sällskap vid ett av harbourside caféer, du uppleva, för mig, vad Menorca handlar om.Avslappnad och beställa i solsken, tittar på båtarna bob upp och ned och folket promenader genom - oron i världen vanish.En av de bästa platserna att visa hamnen är från huvudtorget, Plaza de Born.Mitten av torget domineras av en obelisk som firar försvaret av staden i 1558 när den attackerades av morerna.

På ena sidan av torget är rådhuset från detta Palace Torre Saura.Öppna för allmänheten och vid sidan av detta är en gränd, som leder till den gamla staden.

De flesta gatorna är smala och vanligtvis Medelhavsområdet.Bågar av Ses Voltes ge Välkommen skugga från solen samtidigt shopping längs huvudgatan.

Ciutadella  förblev öns huvudstad tills ankomsten av brittiska 1708, men även efter detta fortsatte religiösa huvudstad i Menorca, på grund av att biskopen vägran att flytta.

Ciutadella idag är en attraktiv stad med en befolkning på ca 28.000, det har en pittoresk hamn och en charmiga gamla kvarter, som är ett nöje att utforska.Även om mycket fortfarande från den arabiska ockupationen (artighet av turkarna), har Ciutadella fortfarande mycket att erbjuda i form av arkitektur, stoltserar med flera fina barock och gotik kyrkor och vissa rik palats, daterande från återupprättandet av staden under 1600- och 1700-talen.

Det viktigaste torget -Plaça d'es född, en f.d. arabiska parade ground, är fodrad med imponerande byggnader och är en av de mest attraktiva fyrkanter i Spanien.I centrum av de kvadratiska står en obelisk till minne av den turkiska invasionen inkludera andra byggnader av intresse rådhuset, Palau de Torresaura, Palau Salort och Teatre kommunala d'es född.

Den gotiska katedralen i Plaça de la Catedral startades på 1200-talet på tidigare platsen för en arabiska moskén, det överlevde turkarna härjningar i 1558, men ironiskt nog lidit mer skada under det spanska inbördeskriget (1936-39), när de flesta av dess inredning förstördes, Neo-klassisk främre ingången datum från 1800-talet.

Det finns ett antal andra vackra torg runt i staden, bland dem Plaça Libertat, i närheten av ett Augustine kloster, sina liv med lokalbefolkningen shopping för färsk täckta marknader producerar, Plaça Nova, full av livliga kaféer och barer, Plaça d'es Esplanada och Plaça dels Pins, två gröna rutor som är perfekt för al fresco matsal och Plaça Alfons III som markerar platsen där vägen från Mahón nådde de gamla staden gates.

Attraktiva hamnen, ligger på en lång välvda inlopp är fodrad med traditionella fiskebåtar på en sida och yachter och nöje båtar på andra, besök på morgonen och du kommer se fiskarna anländer med dagar fångsten, färska och redo att tillhandahålla patrullerande båtar restauranger.Ciutadella harbour är tämligen grunt, därav den brittiska preferensen för Mahón, är fortfarande en upptagen hamn och har en färja länka med Alcudia i angränsande Mallorca.

Några av de enda resterna av den arabiska ockupationen kan ses längs den Ses Voltes , en gångväg som löper från katedralen till Plaça Nova, bland de välvd moriska archways du hittar några utmärkta lilla souvenir affärer, där du kan köpa souvenirer av ditt besök i den vackra Ciutadella.

Nordväst om Ciutadella hittar du en syftet byggt semester utveckling kallas Los Delfines, som äger i orterna n Cala Forcat och Cala n Blanes, i ett område i Klippiga vikar och små vikar, är den bästa stranden i detta område i Cala n Blanes.Söder hittar du orterna Cala Blanca och Cala Santandria tillsammans med den lilla byn Son Cabrisses.

 


Bästa tillgängliga Ciutadella färja biljett prisgaranti

Bästa Ciutadella Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Balearia Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ciutadella.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ciutadella färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ciutadella färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ciutadella Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Ciutadella Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ciutadella färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ciutadella vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ciutadella och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här