Civitanova färjor

Civitanova passagerare och bilfärjor

Civitanova passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Civitanova Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini och Venedig.

Jämför alla tillgängliga Civitanova färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Civitanova bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Civitanova, Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini och Venedig med Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Civitanova Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Civitanova Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Civitanova Färjebiljetter
med Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Ferry linjer för färjor segling från Civitanova till Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini och Venedig online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Civitanova passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Civitanova biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Civitanova


Civitanova Marche är en stor fiske och fritid båt harbour och turist resort belägen på Italiens Adriatiska kusten runt nio mil NNW hamn av Porto San Giorgio och 15 mil SSE av hamnen i Numana.

Mindre än 30 mil sydost om italienska Anconas hamn, Civitanova är en populär och trevlig badort i Italien.Med en vacker sträcka av promenade söder om staden, och några fantastiska stränderna hela regionen, staden är en av de mest attraktiva i landet.

Staden är full av parker och allmänna utrymmen samt flera konstgallerier som visar några av de bästa verken i moderna italienska konsten idag.Civitanova är ett hotspot-område för konsumenter överallt - det är centrum för italienska skoindustrin.Tyvärr några resenärer väljer att stanna vid Civitanova Alta när du reser till Italien, och de som gör vanligtvis bara göra ett kort stopp för att se Marchigiani.Andra platser i området kan vara mer intressant att utforska.

Civitanova Ferry Port

Civitanova Marche, Italien , har vissa stora nattliv och underhållning valde från.tripwolf hjälper dig att hitta bästa nattliv och underhållning i Civitanova Marche.Vi listat nedan bästa parti nattliv, homosexuella nattliv, dans och nattklubbar, både för under 21 & 18 och över.

Denna tilltalande badort fördubblas också som ett centrum för skoindustrin och färgstarka fiskehamn.Den mest attraktiva sträckan av promenade och stranden ligger till söder och har attraktiva plantering och en lugn luft.Själva staden centra runt brett Piazza XX Settembre och erbjuder massor av snygga underlättats och gröna allmänna trädgårdar.Cirka 4 kms inre från staden står medeltida kulle borgo av Civitanova Marche alta, fortfarande delvis omgivna av sina gamla väggar och väl värt en promenad - bland de vackra antika palats och kyrkor är en ovanligt bra moderna italienska konstsamling i den medborgerliga Galleria d'Arte Moderna.

Den mest attraktiva sträckan av promenade och stranden ligger till söder och har attraktiva plantering och en lugn luft.Själva staden centra runt brett Piazza XX Settembre och erbjuder massor av snygga underlättats och gröna allmänna trädgårdar.

Cirka 4 km inåt land från staden står medeltida kulle borgo av Civitanova Marche Alta, fortfarande delvis omgivna av sina gamla väggar och väl värt en promenad - bland de vackra antika palats och kyrkor är en ovanligt bra moderna italienska konstsamling i den medborgerliga Galleria d'Arte Moderna.

En av de Marche tidigaste och mest charmiga kyrkor, Santa Maria en Piè di Chienti, ligger 6 km inre längs SS-485.Denna vackert konserverade romanska konstruktion byggdes på 800-talet.Dubbeldäckaren i form, övre våningen byggs inom kyrkan i ytterligare slutet av höga centrala mittskeppet.1300-Talet freskerna i absiden ovan övre altaret är mer kraftfulla i sina slående kontrast med återstoden av enkla tegel interiören.

Norr om Civitanova Marche är Porto Potenza Picena  -mycket en variation på samma tema som många av de södra Marche mindre orterna.En plats att gå en dag på en sandstrand om du håller dig inre i närheten.

Ett par kilometer inland, är dock en Italien några kvarvarande 1700-talet trädgårdar med en vacker röd-tegel ädla villa (stängd för allmänheten) vid Giardino Bonaccorsi.Värt att besöka om är du i området.

 


Bästa tillgängliga Civitanova färja biljett prisgaranti

Bästa Civitanova Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Civitanova.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Civitanova färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Civitanova färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Civitanova Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Civitanova Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Civitanova färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Civitanova vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Civitanova och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här