Civitavecchia färjor

Civitavecchia passagerare och bilfärjor

Civitavecchia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Civitavecchia Arbatax, mest, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Civitavecchia färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Civitavecchia bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Civitavecchia, Arbatax, mest, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani och Tunis med Tirrenia Ferries, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Moby Lines eller SNAV Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Civitavecchia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Civitavecchia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Civitavecchia Färjebiljetter
med Tirrenia Ferries, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Moby Lines eller SNAV Ferries för färjor segling från Civitavecchia Arbatax, mest, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Civitavecchia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Civitavecchia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Civitavecchia

Civitavecchia finns en port i regionen Lazio, används av kryssningsfartyg när du stoppar i Rom.Hamnen ligger på Tyrrenska havet och är 80 km från staden Rom, över floden Mignone.Harbor Civitavecchia, "gamla stan" på italienska, bildas av två mol tillsammans med en vågbrytare, som har byggts upp en fyr.

Det finns något tvingande skäl att komma till Civitavecchia än att ta en färja till Sardinien . Det är inte en obehaglig rum, det finns helt enkelt inte mycket att göra.Porten är om en 400 m promenad från tågstationen.Som du lämnar stationen, sväng höger till Viale Garibaldi och följ vägen längs seafront.Nära fästningen Michelangelo i den västra delen av seafront är en användbar turist information punkt.

Civitavecchia är den färja hamn i Rom  med dagliga färjor avresa till Sardinien Olbia och Porto Torres, Barcelona, Palermo, Toulon, Tunis och Porto Vecchio.Porten ger också docka faciliteter till stora kryssningsfartyg gå igenom Medelhavet.Kryssning passagerare har användning av en fri shuttle hamn ingången, inom gångavstånd från butiker och en järnvägsstation för sparsam resor till Rom.

Civitavecchia Ferry Port
Turismen i Civitavecchia

De flesta turister anländer i Civitavecchia för avgår till olika andra platser av kryssningar eller färjor.På egen är porten inte egentligen ett turistmål, utan snarare en mellersta punkt eller en knutpunkt som ansluter besökare till olika delar av Italien och även till andra länder.Det finns dock saker att se för dem som planerar att spendera en dag eller två i staden.

Forte Michelangelo
Stora fortet av Michelangelo är den mest besökta platsen i luften i Civitavecchia.Fortet var första uppdrag av påve Julius II för att försvara Roms portar.Byggandet av fortet slutfördes under överinseende av Antonio da Sangallo, Paulus III och Giuliano Leno.Maschio tornet är de mest betydelsefulla inslag i fortet, den övre delen har utformats av Michelangelo själv.Det finns fyra torn i komplexet och huvudsakliga tornet av fortet är en åttakantig form.Borgen byggdes över resterna av ett romerska monument, som kan ha varit kaserner för romerska sjömän, möjligen för den kejserliga flottan.

Slottet
Slottet eller Rocca Civitavecchia har funnits i staden i århundraden och återuppbyggdes av påven Sixtus V på 1400-talet.En annan vacker palace, Palazzo Apostolico, lades under nästa århundrade komplexet av Pius IV.Vackra slottet är definitivt värt ett besök för sin uppmärksammade arkitektur.

Romerska bad
Romerska bad finns lite olika sätt från den huvudsakliga staden och är känd som Terme taurin.Dessa bad har varit i användning sedan romartiden och är fortfarande mycket populära bland lokalbefolkningen.Längs olika varmvatten finns pooler fig växter, grunden för det moderna namnet av the baths.

Katedralen
Katedralen Civitavecchia är tillägnad San Francesco Amafi.Det byggdes på platsen för en forntida franciskanska kyrka år 1610.Arkitekturen i katedralen är idag en blandning av neoklassisk och barocken och nutid bygget går tillbaka till 1700-talet.Inredningen i katedralen har varit elegant inredda och är inte att missa.

Hamnen
En intressant plats att besöka är dock i Civitavecchia.Dock av staden är besöks av stora kryssningsfartyg liners som reser över Medelhavet till olika destinationer.Fartyg och kryssningar avvika från denna docka till olika platser i Europa och Nordafrika.Här kan besökarna ta en utflykt färja i dag för att besöka de närliggande öarna och staden Rom.

Att komma till Civitavecchia

Civitavecchia är en mycket viktig port i Italien och mycket väl är ansluten till Sardinien och flera andra regioner.Besökare kan nå porten av färjor från Toulon, Corsica och även från Barcelona.Det är den viktigaste hamnen i Rom och erbjuder olika dockningsstation faciliteter till kryssningsfartyg liners som resor till destinationer i Medelhavsområdet.Från de huvudsakliga staden besökarna kan ta ett tåg till centralstationen i Rom och därifrån kan resa till bara om en punkt i Italien, som Rom är mycket väl kopplad till de flesta platser i landet.De som reser med bil kan ta Genova-Rom A12 highway och avsluta sedan vid Civitavecchia.

Flytta runt Civitavecchia

Det är ganska lätt att flytta runt Civitavecchia eftersom staden är en viktig turist plats och en viktig hamn för ankomst och avresa till olika platser där Medelhavet.Varje år hundratals av färjor, kryssningar och fartyg färdas Medelhavet stopp vid hamnen.Från porten själv kan besökare avvika för Frankrike, Spanien, Sicilien, Korsika och Sardinien och även till Nordafrika.Inom staden, kan besökare flytta omkring med pendeltrafik, offentliga bussar och taxibilar.De som har sina egna bilar kan lätt kör runt till olika delar av staden.Promenad runt är också ett bra alternativ eftersom gator är helt fotgängare.

 


Bästa tillgängliga Civitavecchia färja biljett prisgaranti

Bästa Civitavecchia Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia Ferries, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Moby Lines eller SNAV Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Civitavecchia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Civitavecchia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Civitavecchia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Civitavecchia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Civitavecchia Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Civitavecchia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Civitavecchia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Civitavecchia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här