Coll färjor

Coll passagerare och bilfärjor

Coll passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Coll till Oban.

Jämför alla tillgängliga Coll färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Coll bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Coll, Oban med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Coll Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Coll Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Coll Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor för färjor segling från Coll till Oban online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Coll passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Coll biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Coll

Isle of Coll  är en liten ö i Hebridean vissa fyra mil väster om Mull.Det är ca 13 mil lång och 4 mil på det bredaste.Coll är ett semestermål för många söker bit och tyst och som njuta av natur och naturens skönhet i Hebriderna.

De flesta folk reser till Coll på en Caledonian MacBrayne färja . Under sommaren finns det dagliga avgångar från Oban, sex avgångar per vecka från Tiree och en från Barra.På vintern finns fyra avgångar per vecka från både Oban och Tiree.

Resan från Oban tar mellan 2.5 och 3 timmar.Det finns också färja avgångar till och från Coll till Barra (via Tiree), en gång per vecka på en torsdag.Det finns även ett CalMacs Hoppa hage tillägg för dem som önskar kombinera Coll/Tiree med en yttre öarna upplevelse.Om du reser med ett fordon mellan Coll och Tiree, Coll och Barra eller Tiree och Barra kommer du förmodligen behöva vända din bil på färjan - även om du drar en släpvagn.

Coll Marina och Ferry Port

Coll , precis som andra Hebridean öarna, har flera crannógs (konstgjorda öarna) finns i några av dess lochans.En sådan crannóg är Dùn Amhlaidh plats som tros datum till minst senare medeltiden.Lokal tradition anges att dun var en nordisk hövding som besegrades i slaget av Macleans fästningen.

Det finns två slott, både vid Breachacha och vid huvudet av bukten med samma namn.De tidigare slott datum från 1300-talet och båda slott är familjehem och öppna inte för allmänheten.De gör för en fantastisk syn men respektera vänligen de familjer sekretess.

Coll är också känd av fiktiv namnet på Isle Struay.Mairi Hedderwick, en mycket väl vet författare och illustratör, ange sin serie av barnböcker runt sina erfarenheter på Coll.Hon fortfarande bor och arbetar på ön men hon kommer aldrig tala om något av sin fiktiva karaktärer var riktiga!Du kan besöka många delar av Coll och erkänner Struay från hennes vackra illustrationer.

Coll turism

Coll  välkomnar besökare och utan tvekan Coll blir mer och mer populärt som semestermål - trots det faktum att det finns nästan inte var de ska bo och ingenting att göra en gång här!

Coll är mycket liten med en liten infrastruktur som ibland kämpar när det finns en stor tillströmning av besökare.Om du vill uppleva något helt unikt och göra resan till Coll hoppas vi du hittar ett varmt välkomnande men du kommer att behöva boka boende tidigt att undvika besvikelse.Bristen på boende säkerställer ön är tyst och du förmodligen en av de många stränderna till er.Om inte, du kan alltid flytta till nästa stranden.

Dagens resenärer är utan tvekan mer krävande än någonsin med vissa förväntar sig att hitta alla fastlandet bekvämlighet.Det är tyvärr inte fallet.

Coll till exempel har inga besökare punkter. ingen turistinformation, ingen tolkning paneler att förstöra landskapet. ingen nöjesparker, bredvid inga tecken tjänster. ingen mobiltelefon täckning (utom några fläckar, och sedan bara ibland); ingen kollektivtrafik av något slag; ingen Mcdonald's, TESCO eller Apple Store etc.och länge kan det förbli så. ingen polis, inga trafikljus, någon gatubelysning, ingen parkeringsmätare; de värsta vägytor du sannolikt att finna i Förenade kungariket; den dyraste diesel och bensin i Förenade kungariket; och ofta - ingenstans att gå medan det regnar.
Detta sagt inte att skjuta någon, sägs det eftersom det inte finns några som anländer med ingen aning om vad är inte, och vi skulle inte önskar någon lämna besviken.

Vad Coll har är ganska speciella och ofta ganska abstrakta.Coll har definitivt massor av vilda, rå karaktär som frodas på grund av att ensamheten.Det är detta som ger många till vår ö och, kanske, det är därför som du också bör komma till någonstans där det finns fortfarande, även i denna dag och tidevarv, "ingenting".
För att bistå du gör ingenting, föreslås det du få eller köpa när du får här en Ordnance Survey karta (Explorer karta 372, Coll och Tiree). Det ska hjälpa dig att få och hitta de tystare fläckarna.

Coll och den närbelägna ön Tiree, är så nära, uppenbarligen få jämförs.Jag skulle inte drömma om att föreslå vilket är bättre (även om det finns en klar vinnare!) men jämförelsen, genom att se själv, kan göra för en intressant resa.Topografin, livsmiljöer, stränder och även samhällen är helt olika.En punkt som kan vara till hjälp, Coll stränder är vanligen dolda från vägen och måste vara promenerade till.Om du inte är mycket rörlig och sedan kan du hitta Tiree stränder (även om det naturligtvis andra klassens våra...) lättare att utforska.

Sevärdheter och aktiviteter på Isle of Coll

Isle of Coll  är inte inriktade för "sevärdheter och aktiviteter" som ni kanske vet på fastlandet eller större öarna som Mull eller Skye.Coll är back to basics och tillbaka till naturen.
Den enda organiserad verksamheten är en vecka (endast sommartid) guidad promenad genom RSPB warden och segling med Coll segling klubben där besökare är välkommet - mer här.

Om du är ute efter någonting annat än "det finns inget att göra" tittar du får tyvärr på fel ön.

För att hjälpa dig i din verksamhet-fri semester har ön också ingen turist information centrum eller tolkning paneler för att hålla din hand - eller förstöra landskapet.Detta är hur överallt var en gång, och människorna i Coll vilja hålla det här sättet.

De enda "stödlinjerna" är tre identiska diplay paneler, en hos CalMacs Pier, en annan vid mellersta piren i Arinagour (av toaletter) och den slutliga genom Hotell ingångs- och re-cycling centrum.Här kommer du se en detaljerad karta över Coll visar de populära stränderna och andra platser av intresse.

Det finns en broschyr kallad "I Love Coll" som har varit prodced av lokala talanger.Den är tillgänglig för gratis upphämtning på många platser inklusive CalMacs pier office, postkontor och hotell.

 


Bästa tillgängliga Coll färja biljett prisgaranti

Bästa Coll Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från z.z.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Coll färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Coll färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Coll Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Coll Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Coll färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Coll vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Coll och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här