Copenhagen färjor

Copenhagen passagerare och bilfärjor

Copenhagen passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Köpenhamn till Oslo.

Jämför alla tillgängliga Copenhagen färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Copenhagen bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Köpenhamn, Oslo med DFDS samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Köpenhamn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Copenhagen Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Copenhagen Färjebiljetter
med DFDS samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Köpenhamn till Oslo online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Copenhagen passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Copenhagen biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Copenhagen

Copenhagen , norra Europa premier huvudstad är Skandinaviens mest fantastiska stad och centrum för den mest dynamiska regionen i Europa, regionen Öresund.

Med fantastiska modern arkitektur, världsklass restauranger och toppmodern design, har Copenhagen mycket att erbjuda besökare.Copenhagen erbjuder bra shopping, ett stort antal hotell, restauranger, teatrar, museer, konstgallerier, musikalisk underhållning och mycket mer.

Kanaler, sjöar och hav utgör bakgrunden till moderna Köpenhamn och en påminnelse om stadens arv som en större baltiska hamn.Trots att den största staden i Skandinavien, behåller Copenhagen ändå en disarmingly provinsiella, små-stan atmosfär.Gabled hus, smala gatorna och känsliga spiror lägga den sitt överklagande.

Copenhagen staden är en av Europas äldsta huvudstäder med ett royal touch - monarkin i Danmark är den äldsta i världen!

Köpenhamn Ferry Port
Copenhagen färjeförbindelser

Det finns dagliga färjor från Norge (Oslo, av DFDS samarbetssystemen) och Polen (Swinoujscie, genom Unity Line). Dessa färjor anländer till Søndre Frihavn.

Om du reser från Förenade kungariket, finns det en daglig färja, drivs av DFDS samarbetssystemen från Harwich till Esbjerg, 200 kilometer väster om Köpenhamn.

Från Rostock och Puttgarden i Tyskland har du dagliga förbindelser som drivs av Scandlines till Gedser och Rödby, cirka 150 kilometer från Köpenhamn.Crossing tid Puttgarden - Rödby är 45 minuter, Rostock - Gedser: 2 timmar.

Från Sverige finns det täta färja anslutningen Helsingborg - Elsinore (Helsingör). Dem som kommer att ta ett tåg efteråt åker därifrån för mindre än en timme med bil på den europeiska vägen E55 tar resan caen halvtimme.

Copenhagen turism

Copenhagen betraktas som den häftigaste, mest cosmopolitan, mest spännande och mest underbara staden i Skandinavien.

Dessa dagar den danska huvudstaden spirande.Det finns en våren i dess steg som bärs av en blandning av några modiga nya arkitektur, fortsatt välstånd och en spirande förtroende för sin egen charm.Det finns flera caféer och restauranger än någonsin och ännu viktigare, lokalbefolkningen lär sig hur man använder dem.Det brukade vara som Copenhageners åt ut vid speciella tillfällen endast och nätter ut var endast begränsade till fredag och lördag, men som ändras alla.Även på våt kommer att onsdagen i februari barer och caféer surr, som alla viktiga hyggelige (mysig) atmosfär främja en unikt danska känsla av välbefinnande och sällskapsliv.

På ett sätt, resten av världen vaknade upp till hur stor denna historiska stad av kanaler, kullerstensbeklädda torg och koppar spiror var innan lokalbefolkningen gjorde, men det sjunker äntligen att världen nu ser till Köpenhamn på bäst inom design, arkitektur och mode och börjar också att notera extraordinära kulinariska revolutionen som har ägt rum här under det senaste årtiondet.

Om du letar efter en rofylld, se hardcore reseupplevelse någon annanstans.Copenhagen är ren, säker och löjligt enkelt att lära känna, lokalbefolkningen alla pratar utmärkt engelska och transportsystemet gör Londons ser ut som det står på randen till ett nervöst sammanbrott.Det vanligtvis gör topp fem, om inte den toppade singellistan i dessa "mest dräglig staden" visas.Och om du letar efter en budget destination, du kan också att ompröva dina planer.Detta är inte en billig stad med alla medel, men då är inte heller något dyrare än någon annan större europeisk stad – London och Paris kommer att drabba fickan svårare.

Copenhagen översta besökare attraktioner

Amalienborg Slot (Amalienborg Palace) 
Detta palats har varit vinter bosättningsort den danska kungliga familjen sedan 1794.De fyra identiska rokoko palats möter varandra över åttkantiga Amalienborg kortplatsen, där ändra vid Chevaliergardet sker varje dag vid middagstid när familjen är i bosättningsstaten.Ett museum, med några av de privata chambers och kungliga skatter från 1863-1947, är öppna för allmänheten.

Carlsberg besökare centrum
Carlsberg är, enligt sin egen långvarig marknadsföringskampanj "förmodligen bästa lager i världen".Oavsett om ni samtycker, är besökare Centre en berusande upplevelse.Turnén information om historia och moderna processer av bryggeriet, med en väg genom produktionsanläggningen.I slutet finns det en chans att prov på den färdiga produkten.Det finns också ett Carlsberg Museum, lite mer gammaldags, men förvaras i en vacker byggnad dateras tillbaka till 1882, där omfattande utställningar hänför sig mer för att den kulturella och historiska relevansen för familjen och bryggeriet.

Christiania fri kommun 
På den östra kanten av Christianshavn, belägen på vederlagsfritt platsen för en tidigare militäranläggning, är Christiania, "Free City i Köpenhamn", ett fungerande experiment i alternativa livsstilar och kommunala levande.Första ockuperade 1970, är nu hem för cirka 1.000 personer och flera hundra hundar.Området är en gång ifrån kläder bås och eco-caféer, seductively landsbygden, med pittoreska bondgårdar och trä hytter med utsikt över lugn vattenvägar i Stadsgraven.Eftermiddagen turer vägledas av bosatt i kommunen tar ca 90 minuter, men är inte gratis.

Den Lille Havfrue (den lilla sjöjungfrun) 
Nyhavn (nya hamnen) är ett inlopp utanför Inderhavnen.Bordeller och staplar för att besöka sjömän en gång dominerade området förslappad, men nu i flerfärgande, 1600-talet gabled byggnader rymma livliga restauranger och trottoar caféer som serverar traditionell dansk mat bredvid en fotgängare thoroughfare och master av traditionella yachter.Barnboksförfattare Hans Christian Andersen bodde på tre olika hus här.Det är en mycket trevlig promenad från Nyhavn längs vattnet via Amalienborg slott på plats i nordöst om staden där Den Lille Havfrue (The Little Mermaid) borgarna wistfully till havet.Uppförd 1913, statyn firar Hans Christian Andersen hjältinnan och har blivit en global symbol i Köpenhamn.

Danmark Experimentarium 
Experimentarium är Danmarks enda science centre, som invigdes 1991 i den gamla tappning hallen of Tuborg bryggeri.Besökare i alla åldrar kan interagera med omkring 300 underhållande och informativ ljud och vatten utställningar och experiment.Centrumet etapper också vetenskap demonstrationer, verkstad verksamhet och särskilda utställningar.

Guinness World Records Museum 
Besökare kan uppleva över 500 utestående världsrekord genom interaktiva utmaningar och bildskärmar, från den högsta mannen mest giftiga grodan, och ta reda på hur det känns att enheten vid 500kph (311 mph) eller ta på världens bästa fighter.Du kan även bump till Harry Potter, en av de senaste tillskotten till museet.

Nationalmuseet (Nationalmuseum) 
National Museum är inrymt i en 1600-tals kungliga herrgård, landets främsta historiska och kulturella institutioner.Permanenta samlingar omfattar historiska Danmark från istiden till 2000, egyptiska, grekiska och italienska antikviteter och en undersökning av ursprungsbefolkningar.Det finns också en interaktiv barnens museum.Gratis guidade turer på engelska ske dagligen på 1100 (Jun-Aug) och markerade dagarna i September.

Carlsberg Glyptotek 
Ny Carlsberg Glyptotek byggdes av den Carlsberg bryggeri, Carl Jacobsen, mellan 1897 och 1906.Idag inrymmer det en utmärkt samling av egyptiska, grekiska och romerska antikviteter, impressionistiska mästerverk och dansk och fransk konst av Monet, Gauguin, Renoir, Degas och Cézanne.Café med utsikt över den vackra vinterträdgården är en utmärkt plats för lunch.

Rosenborg Slot (Rosenborg slott) 
Byggda mellan 1606-1634, var Rosenborg chef residens till Kristian IV och det huvudsakliga kungliga slottet förrän i slutet av förra århundradet.Denna röda tegel, holländsk renässansstil palace visar crown juveler och andra kungliga skatter.Trädgårdar (Kongens Have) kring palatset var anges i 1606 och är några av de mest attraktiva i staden.

Rundetårn (den runda torn) 
Norr om Strøget är Rundetårn, äldsta observatoriet i Europa.Byggd av Christian IV 1642, byggnaden ingår i ett skolastiska komplex som även innehåller en Universitetsbiblioteket (nu en utställningshall) och studenten kyrka.En imponerande 209 m lång (686 ft) spiral rampen leder till toppen av tornet 35 m (115 ft) över gatan, där det finns bra vyer över den gamla staden.

Statens Museum for Kunst (Royal Museum of Fine Art) 
Royal Museum of Fine Art hus Danmarks största konstsamling, inklusive målningar av Rembrandt, Brueghel och Rubens, verk av Tizian, Mantegna och Picasso och en utmärkt Matisse-samling.

Tivoli Gardens
En av EU: s främsta nöjesparker, Tivoli är en bisarr blandning av naturligt och det konstgjorda.Den öppnas 1843, med en hästdragna karusell och en rollercoaster.Idag finns det 25 åkattraktioner, plus spel, arcades, två teatrar, ett utomhus skede och ett museum.Av de fyra rollercoasters är "Rutschebanen" de äldsta (datum från 1914) fortfarande den mest populära.Tivoli Boys Guard Band Paraden genom trädgårdarna i 1730 och 1930 på helger och helgdagar, med en hel orkester.Trångt, dyr och otroligt kitsch, Tivoli förblir konstigt tilltalande.Den är värd många särskilda evenemang i sommaren, liksom en Christmas marknad i December.

 


Bästa tillgängliga Copenhagen färja biljett prisgaranti

Bästa Copenhagen Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av DFDS samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Köpenhamn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Copenhagen färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Copenhagen färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Copenhagen Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Köpenhamn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Copenhagen färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Köpenhamn till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Köpenhamn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här