Corfu färjor

Corfu passagerare och bilfärjor

Corfu passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Corfu till Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras och Venedig.

Jämför alla tillgängliga Corfu färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Corfu bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Corfu, Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras och Venedig med/s Superfast Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, ANEK Ferry linjer eller Minoan Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Corfu Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Corfu Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Corfu Färjebiljetter
med/s Superfast Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, ANEK Ferry linjer eller Minoan Lines för färjor segling från Corfu till Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras och Venedig online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Corfu passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Corfu biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Corfu

Corfu , eller Kerkyra (ker-kih-Rahmenplan) på grekiska, är den näst största och den grönaste joniska ön.Det är också den mest kända.Det var Homeros 'vackra och rika land', och Odysseus' sista stopp på resan hem till Ithaki.

Corfu åtnjuter ett milt medelhavsklimat tillsammans med utmärkta stränder vilket gör det till en populär destination för semesterfirare.Corfu är mycket grön jämfört med andra grekiska öarna: heta och torra somrar tillsammans med vintern regn skapar frodig växtlighet som domineras av över 2 miljoner olivträd.Dessa träd på Corfu är den viktigaste odlingen, även om Corfus turism ger nu den mest inkomst.

Med landets högsta nederbörd trivs grönsaker och örter här, särskilt under våren.Med dess bedragande liggande wildflowers och cypress träd stiger av skimrande olivodlingar, hänger Corfu där som en av Greklands mest vackra öar.Tyvärr lider områden av flagranta och spårlöst förbi over-development.

Korfu City och Ferry Port

Corfu är en av de större öarna, och täcker en yta av 592 m? (638sq.km) som ungefär konverterar till 40 mil lång (60 Km) och 20 miles (30 Km) över i det bredaste punkt.Den genomsnittliga befolkningen är cirka 107,500, med de kallaste månaderna att januari/februari med en genomsnittlig temp bara 16 c och de hetaste månader att juli/augusti genomsnittliga temp 28 c.

Rikta er uppmärksamhet på inre mot Mount Pantokrator eller Pandokratoras (906 m hög) som är ön? s högsta topp.Corfu är kanske den mest kända av alla grekiska öar är det populärt med britterna, som flock det i deras droves under sommarmånaderna att sola på fantastiska stränder och att bada i kristallklart varma havet och på kvällen avnjuter en traditionell grekisk måltid sedan kanske underhöll genom lokala grekiska dansare eller besök en av öarna diskotek eller disco staplar som har vuxit upp till borga för turisten.

De flesta turister utveckling har ägt rum inom ungefär hälften till tre fjärdedelar av en timme från öarna flygplatsen, lämnar nord och syd mer landsbygden samtidigt inre turism har knappast haft en inverkan och hittar du många byar fortfarande bedriver i det gamla sättet att livet, där den vanligaste formen av transport för de lokala jordbrukarna fortfarande i dag är åsnan.Bland oliv- och citrus dungar hittar du oförstörd byar med alla kontrollstämpels av ön? s tidigare sträcker sig från Grekland, romerska, bysantinska och venetianska.

Corfu är överlägset prettiest och grönaste ö även i de varmaste månaderna av sommaren.Corfu även känd som the Emerald Isle ett namn som är inspirerad av det gröna fält som brast i en explosion av våren färg, med ängar dekorerad med vilda blommor och blossom av alla slag, öarna landskapet är täckt med grönska mer särskilt Olive tree gnarled med åldern och twisted till märkliga och underbara former, de täcker ca 35 mil (56 Km) på ön från norr till söder som bara avbröts av udda klustret av cypresser.

Den skickas av apelsiner och citroner fyllningar luften som de mogna i solen, många andra sorters fruktträd växer här också inklusive prickly pear och Kumquats en liten bitter / söta provsmakning orange, inte finns någon annanstans i Grekland, dessa är bevarade och äts hela eller dränkts i sockerlag.

Kumquats har kallats "de lilla juveler i familjen citrus" och lokala Corfiots beslag på tillfälle, när de insåg att frukten kunde jästa och destilleras till moderlut.Det finns ett destilleri på viktigaste "Paleokastritsas väg, du kan ta en rundtur (pre-arranged) som kommer att omfatta gratis provsmakning (hic hic)

Samt moderlut, kumquats görs till godis och marmelad, kommer du att många turister butiker på Korfu säljer Kumquat produkter en av de mer kända butiker hittar du ligger bredvid "Achillion Palace". Corfu har sin beskärda del av vingårdar, mer så återfinns i söder som är mer platt, har de flesta jordbruk, druvor görs till vin och hittar du det är för privat konsumtion och skörden är en av de mest trafikerade tiderna i lokala kalendern.

Öarna aktiekapitalet eller bättre känd som Korfu stad är väl värt att besöka staden själv görs i två delar gamla och nya områden i staden.Gamla stan visar eleganta kyrkorna i olika religioner och labyrint av kullerstensgator med den gamla fästningen som står stolt tittar över staden.

New town innehar ett överflöd av kosmopolitiska butiker som sträcker sig från guld till läder som kan tillfredsställa allas smaker och shopping krav.Ön har faktiskt bäst av flera världar, vackra landskap, värde för pengarna restauranger och tavernor erbjuder enkel och okomplicerad lokal matlagning, ett stort antal boende från lägret webbplatser att rena enkla byn rum till lägenheter, hotell och lyx villor.Corfu erbjuder många stränder på dess 136 mil (217 Km) kust idealisk för simning och Snorkling i varma crystal havet.Corfiots själva är enkelt, kul-loving vänliga människor med en charm som kommer att påverka du när du besöker.

Corfu har en speciell sorts magi som förfogar över varje besökare när de besöker och drar tillbaka dem gång på gång.

 


Bästa tillgängliga Corfu färja biljett prisgaranti

Bästa Corfu Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga/s Superfast Ferries, Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines, ANEK Ferry linjer eller Minoan Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Corfu.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Corfu färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Corfu färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Corfu Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Korfu Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Corfu färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Corfu vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Corfu och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här