Craignure färjor

Craignure passagerare och bilfärjor

Craignure passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Craignure till Oban.

Jämför alla tillgängliga Craignure färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Craignure bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Craignure, Oban med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Craignure Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Craignure Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Craignure Färjebiljetter
med Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor för färjor segling från Craignure till Oban online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Craignure passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Craignure färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Craignure

Craignure ligger nära Mulls östligaste punkt, och det är rimligtvis samma avstånd från öns två huvudsakliga mål: Tobermory i norr och Iona i väst.

Det är den viktigaste terminus för färjor från Oban.Det är därför en logisk plats för den huvudsakliga terminus för färjor från Oban och under många år det är precis vad det har varit.

Byn, vars namn betyder "rock of the Yew Tree", väckte liv tjänsten färja ankomst 1964, då moderna piren byggdes.Den ursprungliga pier, byggdes 1894, kan fortfarande ses nära byn hallen.

Men innan du helt enkelt iland från färja och huvud, så snabbt som Mulls huvudsakligen enda spår vägar kommer att tillåta, antingen av dessa destinationer, det är värt att komma ihåg att denna lilla hörn av Mull erbjuder besökare en hel del att se och göra utan spårar mycket långt alls.Detta bör inte vara alltför mycket av en överraskning som du kommer troligen har sett en av områdets attraktioner samtidigt fortfarande på färjan, och många har väl fångat glimpses andras.

Craignure Ferry Terminal

Craignure är den viktigaste färjan terminal för Isle Mull.Caledonian Mac helt Ferries kör varannan timme mellan Craignure och Oban.Bussar kör från Craignure till Tobermory i norra delen av Mull ända ned till Fionnphort i söder.

Craignure själv är ganska glest spridda runt stränderna i Craignure Bay.Fokus för besökare tenderar att vara på västsidan av bay i slutet av färja piren byggdes 1964 och nu används av Oban Ferry, MV Isle of Mull.Här hittar du ett av öns två Tourist informationscentrum, kombinerat med färja bokning byrån. plus ett antal butiker och Craignures snarare otillräckliga offentliga loos.

Den ursprungliga pier, byggdes 1894, projekt från den södra sidan av bukten.I närheten hittar du mycket av resten av byn, inklusive Torosay kyrka, garage och polisstationen; plus campingplatsen, byn hallen och Craignure's Isle Mull Railway station 

Ligger prydligt Craignure Inn, ange bara till väster om huvudvägen mellan de här två viktigaste bitarna av byn.Med en charmig atmosfär som kommer från att ha varit ett värdshus sedan vid 1700-minst tidiga talet, Craignure Inn tjänar några av bästa och absolut bästa värdet, mat du sannolikt att hitta Mull.och det ger också boende.

På resan över från Oban är den första landmärke av Mull som kommer till vyn Duart Castle -forntida centralort i klanen MacLean.När du har landstiger vid Craignure, det är en kort bilresa till slottet - buss turer är tillgängliga om du inte har transporter.

En annan populär besökare attraktion på detta område är Torosay Castle , ett viktorianska hus med vackra trädgårdar och interiörer.Ett nytt sätt att resa till Torosay är på Mull järnvägen, ett Smalspår spår som går från Craignure till slottet.

 


Bästa tillgängliga Craignure färja biljett prisgaranti

Bästa Craignure färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian Mac helt (CalMacs) färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Craignure.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Craignure färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Craignure färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Craignure Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Craignure Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Craignure färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Craignure vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Craignure och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här