Korsa kanalen färjor

Korsa kanalen passagerare och bilfärjor

Korsa kanalen passagerare och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dover, England till Calais och Dunkerque, Frankrike.

Jämför alla tillgängliga Cross Channel färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cross Channel bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dover, England, Calais och Dunkerque, Frankrike med P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cross Channel Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Korsa kanalen Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cross Channel Färjebiljetter
med P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Dover, England till Calais och Dunkerque, Frankrike-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cross Channel passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cross Channel biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Om Cross Channel färjor 

Varje år över arton miljoner passagerare och tre miljoner bilar använder Port Dover över Engelska kanalen till Calais och Dunkerque i Frankrike med välkända färjerederier Norfolkline Ferries, DFDS samarbetssystemen, P & O Ferries och LD linjer.

  • P & O Ferries -Erbjuder upp till 46 dagliga Dover Ferry överfarter till Calais i Frankrike med en ungefärlig havet passage tidpunkten för bara 90 minuter.
  • Norfolkline (DFDS samarbetssystemen) - erbjuder upp till 11 dagliga Dover Ferry överfarter till Dunkerque (Dunkerque), Frankrike med en ungefärlig sjöresa tid 120 minuter.
  • DFDS samarbetssystemenLD linjer -Erbjuder upp till 5 dagliga Dover Ferry överfarter till Calais i Frankrike med en aproximate sjöresa tid 90 minuter.

Före inaktiveras ombordstigning faciliteter på passagerarfartyg Service byggnader erbjuder ett brett utbud av faciliteter inklusive restauranger, Travelex Valutaväxling, ATM, Massage stolar, automater och butiker som säljer snacks, drycker, Konfektyr tidningar, böcker, kartor och användbar travel essentials, samt toaletter, toaletter, duschar & baby ombyte.

Korsa kanalen färjor till Frankrike

Engelska kanalen är den mest trafikerade sjögång i världen, och även om man skulle kunna tro första av persontrafik, en dag över 400 fartyg utföra gods till de olika hamnarna.

Kanalen separerar Förenade kungariket från kontinentala Europa och historiskt har lämnat en defensiv barriär för ö-länder.Pinched vattenvägen varierar från 34 km vid Dover till 240 km bred.På grund av att dess smala bredd är det också en länk till kontinenten i tider av fred, ett av de mest trafikerade fraktrutterna i världen.

Engelska kanalen färjetrafik  är ett perfekt sätt att komma till den europeiska kontinenten.Passage i allmänhet tar cirka en timme, och färja tjänsten är tillgänglig varje dag på året.

Ända sedan början av 1800-talet har de som hade råd att göra det. korsade kanalen som vi nu kallar turister.Passage är nu så enkelt att det har kommit att kallas kanal hoppande.Trots slutförandet av tunneln, Chunnel och tåget tjänst från Folkstone till Calais, Frankrike, fortfarande färjor en betydande transportsätt.Dover till Calais färja är ett av de mest trafikerade i världen.

Färjor är ofta ett bättre val än flygande.Beroende på avgång gånger får de medge att ansluta med en destination snabbare.De är billigare än flygresor och är säkert mer praktiskt med många utgångspunkter.Ett antal företag driva färjor från olika hamnar i Förenade kungariket.Färja docks finns på Hull, Harwich, Dover, Newhaven, Folkestone, Portsmouth, Poole, Weymouth och Plymouth.Europeiska anslutningar kan göras till Frankrike, Spanien, Belgien och Nederländerna.Brittiska Kanalöarna är också populära destinationer.Komfort och eco-vänlighet finns ytterligare skäl att överväga ferrying i stället för att flyga.

De flesta passagerarfärjor erbjuder bekvämligheter såsom filmer, barer och restauranger, butiker och video arcades för barnen.Färjor är idealiska för familjen resor.Fordon från sedaner fritidsfordon kan tillgodoses, och sommarturné passagerare är välkomna liksom.

När du tar över kanalen färja till Calais, St.Malo, Rotterdam, Zeebrugge, Bilboa eller valfritt antal destinationer i Kontinentaleuropa, börjar din semester kul så snart du steg ombord på fartyget.Färska havet luft, bra mat, bra konversation, roliga aktiviteter och underhållning medan ombord är säker att få semestern inleddes på bästa möjliga sätt.

Från Dover till Calais Portsmouth till Bilboa, det finns ett överflöd av färjor erbjuder varierade vägar att ta dig på din semester i komfort.För kortare resor är snabba färjor mycket populär.Ombord på dessa färjor, ska du njuta av bekväma sittplatser samt rabatt shopping, aktiviteter såsom filmer och spel för små och dryck och lättare måltid service.Vissa färjor kan erbjuda varma måltider samt.Kontrollera med företaget du vill fastställa vilka måltider som serveras ombord på sina snabba färja tjänsten.

De flesta människor som reser på gränsöverskridande kanal färjor tar sina bilar med dem.Har bilen med dig när du når din port över kanalen kan du frihet att gå överallt där du vänligen utan att betala extra för taxi, buss eller tåg tjänsten.Vissa färjor kan du få din husvagn ombord, även som är ganska praktiskt för resenärer som önskar vissa camping tag på semester.Vissa färjetrafik kan du få ditt husdjur tillsammans på semester, men måste du kontrollera att de regler och bestämmelser innan du gör sista planer också.

Cross channel ferries ge alla bekvämligheter och bekvämligheter av högklassiga hotell.Om din resa kommer att ta mer än ett par timmar, kommer du vill boka dina resor på någon av de många natten resor som erbjuds, väljer för att köpa en stuga för liggunderlag bekvämlighet.Stugorna är luft konditioneras och komma med duschar och WC'S.Det är som att ha ett hotell rum ombord på färjan.Under din resa kommer du att njuta av fina restauranger, shopping och underhållning för dig och dina barn.När det är dags att sova, får du möjlighet att avgående till din stuga att njuta av en vilsam nattsömn, vakna upp uppdateras och redo att påbörja din semester full av energi.

Resa mellan Kontinentaleuropa och England via gränsöverskridande kanal färjor är bekvämt, prisvärt och roliga.Om med en snabb färja eller väljer en långsammare och mer avkopplande passage, cross är kanal färjor ett utmärkt val för resenärer gör sin väg över Engelska kanalen.

 


Bästa tillgängliga Cross Channel färja biljett prisgaranti

Bästa Cross Channel Ferry biljettpriset garanti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dover, England.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cross Channel färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cross Channel färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cross Channel Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cross Channel Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cross Channel färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Dover, England vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cross Channel och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här