Cuxhavn färjor

Cuxhavn passagerare och bilfärjor

Cuxhavn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cuxhavn till Harwich.

Jämför alla tillgängliga Cuxhavn färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cuxhavn bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cuxhavn, Harwich med DFDS samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cuxhavn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cuxhavn Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cuxhavn Färjebiljetter
med DFDS samarbetssystemen för färjor segling från Cuxhavn till Harwich online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cuxhavn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cuxhavn färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Om Cuxhavn färjor 

Danska ferry operatör DFDS samarbetssystemen erbjuder mellan tre och fyra hämtningar per avgångar mellan Cuxhavn och Harwich i England, med en restid 19 ½ timmar.

Färjorna har omfattande faciliteter ombord, inklusive en trevlig yttre-däcksarea, ett antal barer och caféer, ett urval av olika stugor och business bekvämligheter.Dessa fartyg rymmer både passagerare och fordon.

Anläggningarna vid Cuxhavn hamn inte är omfattande, även om du hittar en bekvämlighet butik och ett antal automater som säljer varma och kalla förfriskningar.Passagerare med funktionshinder bör kontakta DFDS färja operatören före resa, om de har några särskilda behov.Det finns ett antal hytter för personer med funktionshinder, medan ferry terminal byggnadens rullstol tillgänglig och har inaktiverat toaletter.

Cuxhavn Marina nad Ferry Port
Mer om Cuxhavn

Cuxhavn var en del av Hamburg. i en omorganisation gavs två städer nära Hamburg som var en del av Preussen till Hamburg i utbyte mot Cuxhavn.Cuxhavn är inte en stor stad.Det fortfarande kan skryta med ungefär 3 miljoner bokade nätter per år, vilket gör den till en av de största seaside orterna i Tyskland.De flesta människor kommit till Cuxhavn antingen via tåg eller bil.Vissa färjetrafik finns, men de övergripande är försumbar.

Turismen är en av de traditionella företag av Cuxhavn.De andra två är industrin i fisk och hamnen.Staden försöker utöka det senare och har satsat mycket pengar i modernisering och utbyggnad av hamnanläggningen.Fortfarande, den ekonomiska situationen är inte allt för bra och turism är fortfarande stora industrin i staden.Många människor har kvar Cuxhavn i de senaste decennierna att lösa på annat håll.Många av dem som fortfarande är pensionär, bidrar till liten, tyst stad atmosfär.

Cuxhavn är en lugn plats.Om du söker efter åtgärd och parter, är det antagligen inte rätt destination.Om du söker efter en lugn stad vid havet, blir Cuxhavn ett mycket mer intressant val.

Att se och göra i Cuxhavn

Alte Liebe  (Gamla Love) är en före detta quai aktiverat visning plattform vid ingången till Cuxhavn hamn.Bra vy över passerar fartyg.Högtalare tillkännage sina namn och ursprung.

Schloss Ritzebüttel Små slott-liknande byggnad nära Nordersteinstraße shoppingområdet.

Kugelbake markerar den geografiska punkt där floden Elbe slutar.Ursprungligen tänkt som ett navigeringshjälpmedel, är det en av de mer kända konstruktioner i regionen.Det inkorporerades i Cuxhavn vapen när staden inkorporerades och förblir en av dess främsta landmärken.

Semaphor Beläget intill Alte Liebe, är Sempahor en konstruktion från år 1884 som används för att kommunicera vind styrka och riktning till passerar fartyg.Det är ändå ställa varje dag.

Wrackmuseum  (Fartyg vraket Museum). Dorfstraße 80, Stickenbüttel.+ 49 4721 23341 (fax: + 49 4721 690876). Öppna mars 28: e till 4: e November (2004, kan variera varje år), mån stängt, tis-fre 10 -18, helgen + semester 10 AM - 5 PM.Endast museum i Europa som har fartyget uttjänta fordonen som sitt ämne.€ 3.00för vuxna, € 2.00 för tonåringar.

Stränder Detta är området av havet där vattnet avtar under ebb.Det är en av de viktigaste skälen till varför personer besöker Cuxhavn.Du kan ta promenader, titta på krabbor, bygga slott från i sand och i lera och så vidare.Varnas att stigande vattnet kan vara knepigt!Du måste betala för att ange stranden!Om du vill betala-fria stränder ni åka några mil norr och försöka kustlinjen i Schleswig-Holstein.

 


Bästa tillgängliga Cuxhavn färja biljett prisgaranti

Bästa Cuxhavn färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av DFDS samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cuxhavn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cuxhavn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cuxhavn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cuxhavn Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cuxhavn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cuxhavn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Cuxhavn vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cuxhavn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här