Denia färjor

Denia passagerare och bilfärjor

Denia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Denia Formentera, Ibiza, Palma och San Antonio.

Jämför alla tillgängliga Denia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Denia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Denia, Formentera, Ibiza, Palma och San Antonio med Balearia Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Denia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Denia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Denia Färjebiljetter
med Balearia Ferries för färjor segling från Denia Formentera, Ibiza, Palma och San Antonio online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Denia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Denia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Denia

Denia ligger cirka 7 km norr om Javea längs en spektakulär slingrande berg väg tittade över av Montgo berg.

Det är en attraktiv resort med en fascinerande gamla stan, fina restauranger och fantastiska stränder sträcker sig för många kilometer norr.Vid ankomst från Javea ska du först kommer till en ganska liten strand strax före marinan på din rätt.

Det finns dagliga Denia till Ibiza Ferry services (du kan se Ibiza på en klar dag) och Mallorca.Det finns också full och halv dag mini kryssning alternativ längs kusten som besöker andra resorts inklusive Javea, Calpe och Altea.

Ferry terminal i staden ligger centrum endast ca 300 m från stadens train station som är praktiskt för tjänster söderut till Alicante.Oom du är rubriken norr till Valencia måste du ta en buss till Gandia och fånga på tåget.

Denia Ferry Port

Staden Denia ligger i den spanska regionen Alicante på Costa Blanca.Detta är en härlig kosmopolitisk stad, rik på historia och kultur och dess gator är en fascinerande showcase för arkitekturen genom tiderna.Dess byggnader är ett permanent monument över civilisationer som har gjort sitt varumärke här - Iberiska, karthagisk, romersk, arabiska och Christian.Dessa dagar turism blandar bekvämt med hustle och stimmet i en fungerande stad.

Denia hotell är inte allt som gemensamma lägenhet komplex är den viktigaste turistanläggningar.La Posada del Mar är ett attraktivt Hotell alternativet beläget mitt i centrum mittemot hamnområdet.Det är inrymt i en byggnad som 1200-talet som tidigare fungerade som en egen post.Varje rum är inrett med nautiska tema.Se våra Denia villor och Denia lägenheter sidorna för fler alternativ.

Denia sevärdheter och aktiviteter 

För sightseeing huvud upp till stadshuset (ayuntamiento) byggnad från Marques de Campo och besök Iglesia de la Asuncion kyrkan med dess fina kupolen.Fortsätt upp stegen efter tecken för slottet som har utsikt över Denia Bay.Slottet stänger för lunch mellan: 1 pm och 3 pm från oktober till mars, 1.30pm och 15.30 i April och maj, 1 15.30 och 4 pm i juni och September och mellan 1 15.30 och 5 pm under juli och augusti.Alla gamla hus som omger slottet bas har målats snyggt i olika färger att lägga till det som redan är en ganska atmosfäriska plats att vandra runt.

Från slottet tar dig till El Port som består av en rad attraktiva restauranger inför hamnområdet.De flesta av dem tenderar att specialisera sig på lokala ris baserade rätter samt Fideua som är en Nudel baserade paella.Ofta paella recept kan stora mängder kött och fisk och skaldjur.Inte förvänta sig alltför många ingredienser i dessa rätter i El hamn där det är ris eller nudlar som är nyckeln till skålen.Om du vill prova en dyr "Menú de Degustación" (vinprovning-menyn) vid 46 euro.ta en titt på El Raset som är bara längs från boutiquehotell med samma namn per person.Det finns billigare alternativ.

Som är fallet med alla orterna i är detta område är stränderna som innebär den största attraktionen till besökare och Denia inget undantag.

Som du head norr om stan komma du omedelbart till vissa angenämt låga upphov egenskaper på ärorika, tyst stränder som fortsätter på många kilometer längs denna kust.På väg lämna Denia i denna riktning ska du först alla komma över en smakfullt utvecklade resort sektor med ett bra utbud av lägenhet komplex, barer och restauranger som syftar till en internationell kundkrets som långsamt blir mer av en oberoende av turistområde bostadsområde.

Du kan gå söderut till mångfalden av nöjesparker som omger Benidorm för en förändring av scen som du enkelt kan tillbringa en dag besöker Javea bara längs kusten, och som en intressant kort utflykt kan du head några kilometer inland till vackra Las Calaveras grottorna på Benidoleig.Golfare hittar massor kurser finns runt Costa Blanca inklusive den nya utvecklingen på Oliva Nova Golf Resort strax utanför om Denia i norr.

 


Bästa tillgängliga Denia färja biljett prisgaranti

Bästa Denia Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Balearia Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Denia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Denia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Denia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Denia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Denia Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Denia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Denia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Denia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här