Donoussa färjor

Donoussa passagerare och bilfärjor

Donoussa passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Donoussa till Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus och Scinousa.

Jämför alla tillgängliga Donoussa färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Donoussa bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Donoussa, Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus och Scinousa med Anek Lines eller Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Donoussa Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Donoussa Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Donoussa Färjebiljetter
med Anek Lines eller Blue Star Ferries för färjor segling från Donoussa till Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus och Scinousa online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Donoussa passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Donoussa färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Donoussa

Donoussa är en liten ö i Kykladerna komplexa.Det ligger nästan mitt i Egeiska havet, mellan Naxos och Amorgos.Som Donoussa är sparcely befolkade och inte har får många besökare, är det perfekt för några avkopplande och lugn semester.

Donoussa är populär bland nudists och de som verkligen, verkligen vill komma bort från allt.På grund av sin belägenhet, nästan alla sträcka av sanden kan vara en "naken" strand men Kendros och Naoussa besöks ofta av klanen clothesless.

De flesta rum på Donoussa är koncentrerade kring liten hamn stad i Stavros.De tenderar också att bli lite dyrare än förväntat för sådana avlägsna ön.

Donoussa kan endast nås med färja, men även i högsäsong är relativt sällsynta.Om du väljer Donoussa, vara redo att vistelse längre än du har tänkt - om vindarna sparka, en eller två färja ankomster eller avvikelser kan fördröjas.

Donoussa Bay och Ferry Port

Donoussa är en äkta ö utan någon större turism.Det blir lite livligare under högsäsong, men de flesta semesterfirare är greker från fastlandet.

Donoussa har ganska hårda slag, men om du bestämmer dig att gå en promenad möter du nötkreatur, getter och får här och där.Eftersom för islanders inte kan överleva om bara turism, är de flesta av dem involverade med jordbruk och fiske.Lokalbefolkningen är vänliga, men det är ibland svårt att kommunicera med dem eftersom de inte har mycket erfarenhet att tala engelska.

Enligt vissa versioner flydde Ariadne till denna ö efter Theseus hade lämnat sitt sovande på Naxos.Det är bara om den enda mytologi i samband med Donoussa.Vi vet inte mycket om denna ö, antik historia förutom att det förmodligen var bebodd redan i 10-talet f.Kr., och att det var en plats där romarna skickade sin exil efter de erövrat Kykladerna 2nd-talet f.Kr.

Precis som de andra öarna tillhörde den venetianska härskare från 13 till 1500-talet, när turkarna tog över.Är en liten ö, var det inte mycket intressant för angriparna, så pirater tog tillfället i akt och etablerade fotfäste här.Under andra världskriget, en brittisk fartygsklass sänktes här, och du kan fortfarande urskilja det från stranden Kedros.

Detta är en ö där du bara slappna av, eller kanske ta en promenad genom art.Den branta kusten, kullar och blå vattnet är sevärdheter tillräckligt.Vraket vid Kedros är inte precis ett skådespel, men det är det närmaste man kan på denna lugna lilla ön.

Donoussa är en plats för solbad, kanske lite Snorkel och tar promenader.Det handlar om det!Få något att läsa eller varför inte måla!Hitta din egen liten strand och njuta av.Det finns många fina stränder för en sådan liten ö, och även hamnen, Stavros, har en tillräckligt bra strand.

Den enda underhållning som liknar nattliv sitter i en av de små tavernorna i Stavros förrän sent på natten.Detta är undantaget som bekräftar regeln: medan de flesta grekiska öarna har något slags barer, på Donoussa finns det ingenting.Får här du grekiska traditionell mat, krogar är mycket få och nästan alla belägna i Stavros.

De närmaste öarna med flygplatser är Naxos och Paros.Det är också anslutna till fastlandet (Piraeus Aten) via en båt linje.

 


Bästa tillgängliga Donoussa färja biljett prisgaranti

Bästa Donoussa färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek Lines eller Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Donoussa.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Donoussa färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Donoussa färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Donoussa Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Donoussa Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Donoussa färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Donoussa vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Donoussa och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här