Douglas färjor

Douglas passagerare och bilfärjor

Douglas passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool och Birkenhead.

Jämför alla tillgängliga Douglas färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Douglas bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Douglas, Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool och Birkenhead med Isle of Man Steam Packet Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Douglas Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Douglas Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Douglas Färjebiljetter
med Isle of Man Steam Packet Ferry för färjor segling från Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool och Birkenhead online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Douglas passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Douglas biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Douglas

Douglas är kapital stad och port för Isle of Man, är Isle of Man's största stad och erbjuder ett brett utbud av saker att se och göra.

Med en två sjömil svepande bay och sandig strand hittar du de upptagen promenades surr med verksamhet vidta en resa längs sträckan på häst spårvagnar där du ska ges utsikt ut mot havet eller starta du resa söderut med ånga järnväg eller norr genom elektrisk järnväg.Om du är intresserad av att utforska öns kulturarv, är Douglas ett bra ställe att börja.

Öns viktigaste shoppingområde hittar du i Douglas, liksom en mängd gäst boende och magnifika glädje Theatre och Villa Marina – som båda erbjuder ett året runt program för underhållning.

Och om det är motorsport du kommit för pà ¥ TT Grandstand där behöver du ett fågelperspektiv av start- och mållinjen som cyklarna försök under 37 ¾ mil Mountain kursen.

Port douglas, Isle of Man Ferry Terminal

Isle of Man's stark identitet beror delvis på sin självständighet och det faktum att ön är självstyrande.Det har det äldsta kontinuerligt parlamentet i världen, Tynwald, som daterar sig över 1 000 år.Du kan tour Tynwald byggnaden och besök Tynwald Hill-där parlamentet sammanträder en gång om året utomhus.Våldsamt stolt över sin mångskiftande kultur och fascinerande kulturarv detta havs-bundna kungariket har en fängslande historia att berätta, vilka sträckor tillbaka i tusentals år.

Legenden att öns namn kommer från den keltiska havs Gud Manannan Mac Lir som skyddad mark från inkräktare av sedan det i en mantel av imma.Det är dessa folklore historier och historia som följer, som noggrant skyddas av Manx folket att säkerställa ön inte förlora något av dess unika charm karaktär.

Ett besök på Isle of Man blir en resa Discovery och presenterar chansen att utforska keltiska kors och gamla Viking nedgrävning grunder samt ett antal arv landmärken som berätta historien Mann.Du får också höra tales of giants, feer och brownies - som var sagt att ingripa i vanliga människors liv – och trots att tiderna har förändrats många av de ursprungliga tullen och vidskepelse lever på.Glöm inte att säga "Hej" till Feerna när du passerar över Fairy bron!

Dagens kultur är väl lyfte under hela året med ett packade program för underhållning inklusive den årliga inter-Celtic festival – Yn Chruinnaght – där Manx Gaelic modersmål, sång och dans firas.

Isle of Man turism

Turister som vistas i Douglas borde tänka över om de vill vara.Det finns två sidor på hotell marknaden.Södra sidan ligger nära staden, steam railway, bussar och havet terminal.Norra sidan lämnar bakom bullret från stad och är närmare Manx Elektriska järnvägen.Horse dras spårvagnar kör längs fronten från våren till tidig höst.Detta kan göra stor skillnad för de utan bilar, som önskar att få längs den 2 mil lång promenade.Det finns även bussar och taxibilar.

Från en medeltida borg till jätten vattenhjul har Isle of Man mer än genomsnittliga turist platser att locka, undrar och roa.

Gå igenom en medeltida borg i Castletown och lär dig hur det användes för bosättning, försvar, fängelse och officiella kontor.Eller prova en förstörda slott på Isle St.Patrick nära Peel där tales of vikings, munkar och en Anden hund får höra.

Klättra stora Laxey hjulet kallas "Lady Isabella" och visa omgivningen från toppen av ett vattenhjul över 70 ft upp.Rida på några av de äldsta spårvagn bilar i världen, som möts i Laxey att transportera passagerare syd, nord och upp på berget Snaefell.

För dem som är intresserade av det tidigare sättet att livet på ön, resa upp till Cregneash och besök byn låst i tid.Där folket lever i halmtäckta stugor, tala Manx modersmål och praktiserar lokala handel och hantverk.Isle of Man har en uppsjö av historia och platser att gå med.Att föra de nya och gamla tillsammans i "Mann Story".

Öns färjetrafik tillhandahålls av Isle of Mans Steam Packet Company som seglar från Douglas till Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool och Birkenhead flera gånger varje dag.

 


Bästa tillgängliga Douglas ferry biljett prisgaranti

Bästa Douglas Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Isle of Man Steam Packet Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Douglas.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Douglas färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Douglas färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Douglas Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Douglas Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Douglas färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Douglas vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Douglas och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här