Dover färjor

Dover passagerare och bilfärjor

Dover passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dover till Calais och Dunkerque.

Jämför alla tillgängliga Dover färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Dover bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dover Calais och Dunkerque med Norfolkline Ferries, DFDS samarbetssystemen, P & O Ferries eller LD linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dover Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dover Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dover Färjebiljetter
med Norfolkline Ferries, DFDS samarbetssystemen, P & O Ferries eller LD linjer för färjor som trafikerar från Dover till Calais och Dunkerque online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dover passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dover biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Dover

Dover  är en stad i Kent som är geografiskt närmast till kontinenten och som världens mest trafikerade ferry port, många med rätta beskriva som "porten till England".

Straits Dover har tjänat som både Storbritanniens frontline och hennes gateway i många tusen år.Dover är idag en stor hamnstad inför i Engelska kanalen och i bara 21 km från den franska hamn Calais, är det närmast hamnen till kontinentala Europa på fastlandet Storbritannien.Det är mest känd för sin vit krita klippor som har varit firade i låten.

Port Dover är en av Europas största passagerarfartyg hamnar och närmaste engelska hamnen till Frankrike i bara 21 km.Med miljontals passagerare, bilar, lastbilar, motorcyklar och bussar som passerar genom Port Dover på gränsöverskridande kanal färjor varje år, är det inte konstigt att vi är känd som "porten till Europa".

Ferry Terminal i Dover hamn
Färjor från Dover till Calais och Dunkerque 

Belägen i Kent med bakgrund av den berömda vita klippor, Dover är den närmaste punkten i Storbritannientill den europeiska kontinenten.Varje år över arton miljoner passagerare och tre miljoner bilar använder Port Dover för att korsa Engelska kanalen på en rad av Dover Ferries som tillhandahålls av ett urval av välkända företag som Norfolkline Ferries, DFDS samarbetssystemen, P & O Ferries och LD linjer.

  • P & O FERRIES -Upp till 46 dagliga Dover Ferry överfarter till Calais i Frankrike med ett ungefärligt havet passage för bara 90 minuter.De moderna fartyg som P & O färja erbjuder superba restauranger inklusive a-la carte & self service carverys, rymliga sällskapsrum & barer, shopping, barns uppspelningsområdet, Arkad och selektiv underhållning.Den här tjänsten är både en frakt & passagerare.

  • NORFOLK LINJE )DFDS SAMARBETSSYSTEMEN ) -Upp till 11 dagliga Dover Ferry spårkorsningarnas motståndsförmåga Dunkerque (Dunkerque), Frankrike med en ungefärlig sjöresa tid 120 minuter.Syftet byggt moderna fartyg erbjuder utmärkta restauranger, video lounge & bar, barns uppspelningsområdet, satellit-TV och executive-sviter.Den här tjänsten är både en frakt & passagerare.

  • DFDS SAMARBETSSYSTEMENLD LINJE S -Upp till 5 dagliga Dover Ferry överfarter till Calais i Frankrike med en aproximate sjöresa tid 90 minuter.Syftet byggt moderna fartyg erbjuder utmärkta restauranger, video lounge & bar, barns uppspelningsområdet, satellit-TV och executive-sviter.Den här tjänsten är både en frakt & passagerare.

Före ombordstigning faciliteter på passagerarfartyg Service byggnader erbjuder ett brett utbud av faciliteter inklusive Burger King, Café Ritazza, Travelex Valutaväxling, ATM, Massage stolar, automater, strandpromenaden butiker som säljer snacks, drycker, Konfektyr tidningar, böcker, kartor och användbar travel essentials, samt toaletter, inaktiverat toaletter, duschar & baby ombyte.

Vägbeskrivning till Dover Ferry Port 

Vägbeskrivning med bil 
Från M2, följa direkt till A2 i Dover, eller från M20, följa A20 igen i Dover.Följ sedan skyltarna till Dover Ferry Port (östra Docks Ferry terminaler) som tydligt är signerade.

Vägbeskrivning med tåg
Dover Priory järnvägsstation ligger i Station tillvägagångssätt precis utanför Folkestone Road.Train länkar är tillgängliga från båda Victoria & Charing Cross Magistral London stationer.Finns det en regelbunden busservice buss till Dover Ferry Port (östra Docks Ferry Terminal), som driver varje 20 minuter (7 am till 10.30pm). Det finns en liten avgift för denna tjänst.Taxibilar finns också tillgängliga på de flesta gånger på station rang.

Färja passagerare parkering

Korta och längre vistelser parkering är tillgängliga för alla passagerare på de viktigaste multi-storey parkeringen vid ingången till Ferry Terminal.Biljetter till parkeringen utfärdas av maskin som du anger med parkering avgift skall betalas när du kommer tillbaka till samla in din bil.På din avkastning, måste du betala din avgift för parkering på lön-maskiner i ankomster Hall innan du hämtar din bil.

Att få denna car park, bara Följ skyltar för multi-storey och parken ligger på vänster sida, strax före ingången till Multi-storey.

Besökaren attraktioner i Dover

Sundet i Dover har tjänat som både Storbritanniens frontline och hennes gateway i många tusen år.Detta går vissa sätt att förklara varför denna region i Kent har mer än sin rättmätiga del av slott, stately homes och museer än andra kustnära regioner i Förenade kungariket.

Trots att en upptagen port har Dover många historiska sevärdheter värt att besöka.Den gamla fyren som påstods vara en av de mest väl bevarade romerska byggnader i Europa och "Romerska målade hus" fullständig väggmålningar och utsmyckade dekorationer på Priory Street är värda att utreda och Dover Castle är också väl värd ett besök som ger fantastisk utsikt över staden, kustlinjen och även kullarna i Calais på en klar dag.Alternativt ta en promenad längs ett av de steniga stränderna och beundra "Den vita klippor" gjordes känd av sångerskan Dame Vera Lynn som en tonic för homesick soldater själar i andra världskriget.

Vita klippor i Dover
De världsberömda, majestätiska vita klippor i Dover, som under århundraden har spelat en viktig roll i vår historia som Storbritanniens "front line", ger nu en inbjudande syn för många miljoner människor.Klipporna är popuplar med turister till Dover och erbjuder möjlighet till underbara promenader och superb utsikt mot Engelska kanalen.Eller kan du enkelt välja att bara blicka ut dem från stranden.

Dover Castle
Sitter stolt atop vita klippor i Dover och utsikt över den upptagna ferry porten, har Dover Castle en lång och händelserik historia.Platsen för Dover Castle har varit av avgörande betydelse sedan järnåldern med det första slottet i Dover sannolikt en anglosaxisk fästning tills ankomsten av Vilhelm Erövraren när dess befintliga befästningar förbättrades.

Utforska "Garden of England"
Kent är känd som the Garden of England för sitt rika jordbruk och hopmaking arv.Kent sträcker sig från Dover's White Cliffs land till medeltida Canterbury i öst, eleganta, Tunbridge Wells i väster och de historiska Medway städerna i norr.Mellan Kent har över 300 000 visas historiska byggnader, mil av idylliskt landskap och slingrande körfält, och varje nu och sedan länets unika vit-lutad oast houses.

Mer information om Port Dover Snälla Klicka här att hämta en PDF-kopia av officiella hamn guide.

 


Bästa tillgängliga Dover färja biljett prisgaranti

Bästa Dover Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Norfolkline Ferries, DFDS samarbetssystemen, P & O Ferries eller LD linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dover.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dover färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dover färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dover Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Dover Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dover färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Dover till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Dover och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här