Dublin färjor

Dublin passagerare och bilfärjor

Dublin passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dublin till Holyhead, Liverpool och Port Douglas på Isle of Man.

Jämför alla tillgängliga Dublin färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Dublin bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Dublin, Holyhead, Liverpool och Port Douglas på Isle of Man med Irish Ferries, Stenaline, P & O Irländska sjön Ferries eller Steam Packet Ferry Company färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dublin Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dublin Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dublin Färjebiljetter
med Irish Ferries, Stenaline, P & O Irländska sjön Ferries eller Steam Packet Ferry Company för färjor segling från Dublin till Holyhead, Liverpool och Port Douglas på Isle of Man online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dublin passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dublin biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Dublin

Dublin är huvudstaden och den största hamn i Republiken Irland med direkta färja länkar till Holyhead, Liverpool och Isle of Man.

Dublin är en relativt liten och tillgänglig stad, liten och säker att komma runt till fots, medan Luas spårvagn och systemet för förortstrafik järnväg, DART, tillhandahålla utmärkta transportförbindelser i hela staden.

Dublin röstades igenom Europas fjärde mest populära city break destinationen, bakom London, Paris och Rom och är ett av de vänligaste huvudstäderna i världen.Det är elegant georgiansk arkitektur gör det en av Europas vackraste huvudstäder.

Dublin har många sevärdheter och monument som går tillbaka flera hundra år.En av de äldsta är Dublin Castle, som först grundades som stora defensiva verk på order av kung Johan England 1204, strax efter Norman invasionen av Irland 1169.

Dublin Port vid solnedgången

Färjor till Dublin anländer till den Port i Dublin, Irlands största färja hamn för passagerare och gods.Varje år Dublin port ser mer än 1,5 miljoner passagerare passerar genom sina dörrar och över 300 000 fordon och under de senaste åren har haft i regionen i £130 miljoner investeras i det som en del av hamnens pågående utveckling.Porten själv är väl anslutna via järnväg och väg och erbjuder snabb och enkel åtkomst i Dublin centrum.

Det finns tre stora flygbolag som trafikerar tjänsten från Storbritannien

  • Passage från Holyhead till Dublin drivs av Stena Line erbjuder två avgångar per dag med en passage av runt 3hours 45 minuter
  • Irish Ferries har sex resor per dag med ett genomsnittligt segling 3 timmar 15 minuter på giant kryssnings färja "The Ulysses".De erbjuder också en snabb båt service ombord på "Jonathan Swift", som tar 1 timme och 49 minuter.
  • Andra populära vägen till Dublin seglar från Liverpool och betjänas avP och o Irländska sjön färjor
    och
  • Det finns också tre avgångar per dag från Douglas på Isle of Man till Dublin med Steam Packet  med en segling tid ca 3 timmar och 45 minuter.

Det finns en sådan stor mängd saker att göra i denna fascinerande litterära stad att det är svårt att veta var du ska börja.Om du bara vill koppla av med några pints Guinness och dra upp stämningen i några av de traditionella pubar och barer i området ökända Temple bar i staden eller besöka intressanta historiska sevärdheter såsom Dublin Castle eller Trinity College, finns det massor att se och göra för alla.

Besöker Dublin

I kölvattnet av en enastående högkonjunktur, Dublins landskapet har förändrats enormt under det senaste årtiondet.Dessa dagar Dublin rankas bland de översta turistmål i Europa, och denna pulserande stad surrar med en påtaglig känsla av att det skapar ett nytt kulturellt arv.

Stadens burst välstånd gav det en ny tillförsikt sheen, men vad är fortfarande särskilda är andan i de människor som säkerställa att Dublin trots whirlwind ändringar, förblir en av Europas mest jordnära, vänliga och tillgängliga städer.

Dublin ligger på östkusten av Irland, med större Dublin sprawling runt bågen av Dublin Bay, avgränsas i norr av Howth kullar och i söder av Dalkey udde.Staden är delad - fysiskt och psykologiskt - av floden Liffey, i norr har traditionellt varit fattigare och rikare syd.Två kanaler - Canal Grande i syd- och Djurgården i norr utgör halvciruklär bågar runt centrum.

Norr om floden, de viktigaste gatorna för besökare är O'Connell St, den största shoppinggatan thoroughfare som leder till Parnell Square, och Gardiner St, ett B & B och vandrarhem hotspot.I väst växer området Smithfield som en turist magnet.Busáras, huvudsakliga Busstation och Connolly station, en av de två viktigaste järnvägsstationer, är nära den södra änden av Gardiner St.Immediately söder om floden är navet i Dublin, Temple Bar, där du finner en koncentration av pubar, restauranger, butiker och ett antal konstgallerier.

Närliggande Trinity College är vid den södra änden av Grafton Street, stadens mest exklusiva shopping stråk.På södra sidan hittar du också de bästa exemplen på georgiska Dublin, med ståtlig hus och eleganta Parker.

Äta ut I Dublin

Irlands största staden är även landets kulinariska huvudstad.Från lowliest oljig sked diner som betjänar sorts friterade livsmedel som dina artärer kommer igen, till den häftigaste Michelin-medverkade restaurang där äta är en veritabel kulinariska resa, är Dublin en frossare glädje.

Dublin nätter ut

Medan Dublins nattliv har varit jacked under de senaste åren och det finns nu en svindlande Rondell trendiga barer, caféer och klubbar, utövar den lokala puben fortfarande en centrifugal pull på spel.Puben är en mötesplats för vänner och främlingar både, den plats där Dubliners är i sin mest gemytlig.

Shopping i Dublin

Stilrena crystal, chunky knitwear och off beat artefakter.Om det görs i Irland, kan du troligen köpa den i Dublin.Traditionella köper omfattar irländska knitwear, Celtic-stil smycken, kristall, fina Kina och linne.Men det finns också massor av små butiker som säljer excentrisk och vanliga bakverk och din souvenir trinket inte behöver vara lugnare.

 


Bästa tillgängliga Dublin färja biljett prisgaranti

Bästa Dublin Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga Irish Ferries, Stenaline, P & O Irländska sjön Ferries eller Steam Packet Ferry Company passageraren och car ferries biljettpriset till och från Dublin.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dublin färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dublin färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dublin Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Dublin Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dublin färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Dublin till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Dublin och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här