Dubrovnik färjor

Dubrovnik passagerare och bilfärjor

Dubrovnik passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dubrovnik till Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split och Stari Grad.

Jämför alla tillgängliga Dubrovnik färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Dubrovnik bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dubrovnik, Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split och Stari Grad med Jadrolinija Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dubrovnik Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dubrovnik Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dubrovnik Färjebiljetter
Jadrolinija Ferry rad färjor segling från Dubrovnik till Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split och Stari Grad online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dubrovnik passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dubrovnik biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Dubrovnik

Dubrovnik är verkligen en fantastisk stad med dess fantastiska gamla stan, som blev ett UNESCO världsarv 1979.

Dubrovnik var en stadsstat som en gång möta Venedig i rikedom och makt.Det nådde sin höjdpunkt under 1400-talet och lockade den finaste skulptörer och arkitekter att pryda stadens centrum i en renässansstil.

Bombningen av Dubrovnik 1991 under den kroatiska inbördeskrig lockade globala uppmärksamheten som skal och granatkastare regnade på sin glansig gator.Med hjälp från det internationella samfundet, skadan reparerades till stor del i slutet av decenniet och nu Dubrovnik förtrollar återigen världen med sin unika charm.

George Bernard Shaw var förtrollad av denna vackra stad, som han sade "personer som söker ett paradis på jorden bör komma till Dubrovnik och se Dubrovnik, såväl som, ökänt, beskrev den som"Adriatiska havet pärla". 

Dubrovnik Marina och Ferry Port

Idag Dubrovnik är den proudest fjädern i Kroatiens turister GJP, ett elit mål och en av de vackraste städerna i Medelhavet.

Dubrovnik brukade vara en självständig republik, överlevande oftast om handel.Det lyckats överleva många århundraden, med konstant hot mot dess territorium, särskilt från de mäktiga ottomanska riket och Venedig.Så tidigt som 1800-talet, upptäcktes den av kändisar som en plats att ses.Den framlidne påven Johannes Paulus II var ett fan av Dubrovnik och gjordes även hedersmedborgare.Av de 23 topp lyx hotell i Kroatien i 2010, var 13 finns i Dubrovnik.

Dubrovnik är genomsyrad av fantastisk arkitektur och skulpturala detalj och ståtar med spektakulära kyrkor, kloster, museer och fontäner.Ta med en mängd typiska städer och utflykter: The Elaphiti öar, attraktiv stad Cavtat, Konavle dalen, Mljet Island, Korčula Island, Ston och Peljesac halvön.De närliggande städerna av Kotor och Perast i Montenegro eller Mostar i Bosnien och Hercegovina gör också för spännande dagsturer.

New York Times resor avsnitt släppte nyligen sin lista över "Places to Go 2012". Dubrovnik gjorde listan som 36 antal 45 destinationer.Författare till listan refererar till Dubrovnik som "de St.-Tropez på Balkan", en jämförelse som ofta görs av journalister och resor författare.Artikeln belyser den nyrenoverade linbana över gamla stan, franska-fusion restaurang Gils och kroatiska tapas restaurang Lucin Kantun.

Semestern är en bra tid att besöka Dubrovnik.Det är en tid när gamla stan fylls med lokalbefolkningen samla att fira och sprida semester cheer.En festlig stämning vimlar på café staplarna foder på Stradun och staden är klädd med dekorationer och sparking ljus.Det finns säsongsbetonade händelser såsom små julmarknader, konserter, carolers och jul parterna.Fira kärleksparet börja den sjätte December, som är erkänt som St.Nicholas dag, och fortsätta på genom starten av det nya året.Flyg och logi är också mycket rimligt prissatta denna tid på året och vädret är nästan säkert mycket bättre än i de flesta av Europa eller Nordamerika.

 


Bästa tillgängliga Dubrovnik färja biljett prisgaranti

Bästa Dubrovnik Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Jadrolinija Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dubrovnik.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dubrovnik färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dubrovnik färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dubrovnik Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Dubrovnik Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dubrovnik färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Dubrovnik vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Dubrovnik och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här