Dun Laoghaire färjor

Dun Laoghaire passagerare och bilfärjor

Dun Laoghaire passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dun Laoghaire till Holyhead.

Jämför alla tillgängliga Dun Laoghaire färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Dun Laoghaire bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dun Laoghaire, Holyhead med Stenaline Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dun Laoghaire Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dun Laoghaire Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dun Laoghaire Färjebiljetter
med Stenaline Ferries för färjor segling från Dun Laoghaire till Holyhead online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dun Laoghaire passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få ett Dun Laoghaire biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Dun Laoghaire

Dún Laoghaire  är en stad på Irland östkust cirka sju mil (11 km) söder om huvudstaden Dublin.Sin kontaktpunkt är en utmärkt hamn och staden omges av spektakulära rullande kullar.Det finns massor att göra och ett brett utbud av boende av högsta kvalitet, service och bekvämligheter på tröskeln.Dess lätt tillgång till Dublin city och transport länkar rikstäckande gör det en idealisk plats att börja eller avsluta din resa genom Emerald Isle.

Stenaline Kör linjetrafik direkt till Dun Laoghaire port från Holyhead i norra Wales.Avgångar körs två gånger dagligen i vardera riktningen föremål för säsongen.Segling är ca 90 minuter, föremål för väder.För att komma in i centrum, ta vänster när fartyget lämnar hamn och djur för Stadshuset.Det finns riklig parkering i närheten av hamnen.

Irish Ferries även köra tjänster från Liverpool och Holyhead till Dublin Port, bara 8 kilometer bort.När du lämnar hamnen färdas över toll bridge och följ skyltarna till Dun Laoghaire.Det är en trevlig enhet som tar dig runt Sandymount strandlinje med Dun Laoghaire och hennes hamnen som är synliga på avstånd under större delen av resan.

Dun Laoghaire Ferry Port

Dún Laoghaire  gör en perfekt bas från där du kan utforska allt som erbjuds, inte bara i närområdet, men också i de omgivande delar av County Wicklow och naturligtvis Dublin City.Många busslinjer och Sprint gör det lätt för besökarna att komma runt.En kort resa till centrum ansluts du till var som helst i landet.

Men varför resa som långt när några av de bästa vyer och promenader på tröskeln.Killiney och Dalkey Hills, Vico Road, Dalkey ön och byn och James Joyce tornet för att bara nämna några.

Glöm inte att varje söndag finns det en marknad i folkets Park.Det finns även marknader på lördagar i Monkstown och Dalkey spårvagn Yard och Blackrock marknaden är öppen varje lördag, söndag & helgdag.

Dún Laoghaire har historiskt sett alltid varit en Gateway till Irland, Dún Laoghaire hämtar sitt namn från den irländska översättningen Fort (Dún) av Laoghaire.Det var när sätet för kung Laoghaire, antika hög kung av Irland före vikingarna seglat från Skandinavien och etablerade sig i Dublin.

Stoltserar med en av världens finaste hamnarna, Dún Laoghaire tar it's Namnformulär stora kung Laoire som i 480A.D.underhålls en stor "Dún" eller sten fort i centrum av staden.Gamla fortet revs 1803 att göra vägen för byggandet av en Martello tornet, som i sin tur ersattes år 1834 av den första suburban railway i världen.King Laoire stora garnisonen säkerställt att romarna skulle tänka två gånger invaderar Irland från brittiska stränder.

Vissa säger att Patrick pojke herden anlände till Dún Laoghaire som en slav, det var den samma Patrick som returneras i 432A.D.inför kung Laoghaire och som därefter förstördes hans gamla Druid order.Spår av denna ordning kan dock fortfarande hittas i Dún Laoghaire och den närliggande byn Dalkey.Båda städerna hänger nära samman det var granit från Dalkey Hill som byggt Dún Laoghaire hamnen 1817.

Denna nu blomstrande port uppmanas att bygga en järnväg att länka southside Dublin till staden.Kyrkor, skolor och butiker hade överrumplat för att tillgodose behovet av arbetare och deras familjer som arbetar på byggandet av hamnen och sedan järnvägen, omforma fiske byn i Dún Laoghaire till en blomstrande stad som sörjt för dagen trippers som skulle komma från över Dublin att njuta till shopping och underhållning som marknaderna, bandstand och paviljongen som avses.Nu närmar sig det tjugoförsta århundradet, ger Dún Laoghaire stills utmärkt shopping värde och underhållning, med massor av pubar, klubbar och restauranger att välja mellan.

Dag i Dún Laoghaire, människor fortfarande njuta av en promenad längs "Prom", och sedan nedåt piren.Stannar vid Teddys för en Ninety-Nine är Glass på vägen hem en ritual att vara savoured.Under ditt besök kan du njuta av allt ditt hjärta önskningar.Dún Laoghaire har ett brett utbud av verksamhet för alla, gamla och unga.Med hamnen staden center enhet, kan du vara säker på ett brett och varierat urval av vattensporter att välja från.Om det snabba genom vågorna av Dublin Bay och dansa natten borta tills de pissa timmarna av morgonen, promenader genom kullarna, har häst Ridning, fiska eller bara ta det enkelt, Dún Laoghaire allt som erbjuds.Det är också en idealisk plats att basera själv om du planerar ett besök i Dublin, eller resten av Irland.

 


Bästa tillgängliga Dun Laoghaire färja biljett prisgaranti

Bästa Dun Laoghaire Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Stenaline Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dun Laoghaire.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dun Laoghaire färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dun Laoghaire färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dun Laoghaire Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Dun Laoghaire Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dun Laoghaire färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Dun Laoghaire vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Dun Laoghaire och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här