Dunkerque färjor

Dunkerque passagerare och bilfärjor

Dunkerque passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Dunkerque till Dover.

Jämför alla tillgängliga Dunkerque färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Dunkerque bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Dunkerque, Dover med DFDS samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Dunkerque Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Dunkerque Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Dunkerque Färjebiljetter
med DFDS samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Dunkerque till Dover online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Dunkerque passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Dunkerque biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Dunkerque

Dunkerque  är Frankrikes nordligaste hamnen och Frankrikes tredje största hamn efter Marseille och Le Havre.

Hamnstaden Sport en imponerande 17 kilometer av industriella landskapet som sprawls längs kusten.Men det har inte alltid varit så.Under det första årtusendet utvecklats Dunkerque gradvis från ett ogästvänliga massa av silt tvättas av raging hav från den flamländska kusten, till en blomstrande hamlet fiskare.Som namnet antyder, har Dunkerque några otroligt sanddyner och en fantastisk, livliga stranden vid Malo-Les-Bains.Dess mjuka sanden är perfekt för en seaside jaunt på sommaren, och när autumnal vindarna visas, vind surfers och kiters ersätter sunbathers.

Dunkerque  centrum är en fullständig femton minuters bilfärd från färjan.Ta motorväg A16 i riktning mot Ostende och avsluta vid korsningen 33 följande tecken Dunkerque centrum.Sväng vänster på Avenue Rosendal som snabbt förvandlas till Boulevard St Barbe och Följ skyltning till Centre Ville.

Dunkerque Ferry Port

DFDS samarbetssystemen färjor resa mellan Frankrike och Dover, England med en helt ny, state-of-the-art flotta.Crossing tid mellan Dover och Dunkerque är bara 1 timme 45 minuter, med upp till 24 passerar en dag.

Dunkerque är den tredje största hamnen i Frankrike efter Le Havre och Marseille.Det är också industristad, starkt beroende av stål, bearbetning av livsmedel, oljeraffineringsindustrin, levererar byggnad och kemiska industrier.

Området var mycket omstridd mellan Spanien, England, Nederländerna och Frankrike, tills det blev slutgiltigt franska när Karl II av England såldes det till Frankrike för 40 000 pund på 17 oktober 1662.Under Ludvig XIV hade ett stort antal pirater sin bas vid Dunkerque, Jean Bart var de mest kända, känd för angriper nederländska fartyg.

Under andra världskriget, hårda strider ägde rum runt Dunkerque under den tyska invasionen 1940, men en lull i åtgärden plötsligt får ett stort antal franska och brittiska soldater att fly till England.Över 300 000 män evakuerades under konstant bombningen (miraklet att Dunkerque, som Winston Churchill kallas det).Brittiska evakueringen av Dunkerque var kodnamnet Operation Dynamo.Under kriget förstördes till stor del Dunkerque av bombningar.

Den 14 December 2002, norsk auto transportföretaget Tricolor kolliderade med bahaman-registrerade Kariba och sjönk utanför Dunkerque harbor, orsakar fara för navigering i Engelska kanalen.Följande natten, tyska fartyg, Nicola, drabbade vraket och hade för att dras fri.Den 1 januari 2003 turkiska-registrerade bränsle transportföretaget Vicky slog vraket samma, men frigavs av en stigande.

Det bästa stället för att ta reda på mer om porten är vid den Musee Portuaire Dunkerque , ett museum för maritima reliker berättar historien om Dunkerque och manövrering av hamnen.Miniatyr tall ships repliker, båtar och en matris med fiskeutrustning finns alla på Visa.Glöm inte att ta en titt på några av de historiska fartyg förtöjda utanför museet liksom den vackra skonaren Duchesse Anne.

 


Bästa tillgängliga Dunkerque färja biljett prisgaranti

Bästa Dunkerque Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av DFDS samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Dunkerque.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Dunkerque färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Dunkerque färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Dunkerque Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Dunkerque Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Dunkerque färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Dunkerque vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Dunkerque och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här