Durres färjor

Durres passagerare och bilfärjor

Durres passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Durres Bari och Ancona.

Jämför alla tillgängliga Durres färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Durres bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Durres, Ancona och Bari med Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Durres Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Durres Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Durres Färjebiljetter
med Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries för färjor som trafikerar från Durres Ancona och Bari online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Durres passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Durres biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Durres

Durres är en av Albaniens äldsta städer, landets viktigaste hamnar, näst största industriella center efter Tirana.

Med mil kust och dess närhet till Tirana bör Durrës en viktig roll badort.I verkligheten är smutsiga och förorenad, och du kan inte simma utan att riskera huden infektioner.Det är en sorglig påminnelse om hur långt landet försenad eftersom de strand orterna byggdes här under kommunisttiden.

Den gamla hamnen Durrës förtjänar emellertid ett kort besök.Dess plats har länge varit önskvärt, bevisas av det faktum att i den sista 900 år kontrollen av staden har ändrats 33 gånger.Illyrierna regleras först här 627 f.Kr., och Durres blev en blomstrande handel hamn.

Durres Ferry Port

Huvudsakliga synen är den stor romersk amfiteatern (öppet 08: 00-16: 00; 200 lek), i centrum av staden.Byggda mellan 117-78 f.Kr., det var värd gester spel bevakad av upp till 20 000 personer.Förvånansvärt nog låg glömda fram till 1966, och 25% av amfiteatern fortfarande är begravd under hus.

 

Fästningen i staden : det som återstoden av väggarna hör till det sjätte århundradet; tillägg från 13-1300-talet.Krig och jordbävningar förstördes fästningen.

Amfiteatern : med en kapacitet på 15 000 åskådare.Dess diameter måste ha varit mer än 120 meter.Det är en av de största och mest utsökta monument som har överlevt från den antika staden.Den byggdes år den 2: a århundradet e.Kr.

Belle av Durres : Det är den mest polykromatiska mosaik i landet.Mosaiken upptäcktes under en bostad i ett bostads kvarter i staden.Det är elliptisk form och åtgärder 17 x 10 meter.Mosaiken föreställer på blocket marken g kvinnans huvud omgiven av blommor.

Romerska termisk bad : upptäcktes 1962.The baths har en hypokaust eller uppvärmning system och en pool, 23 meter lång av 17 meter bred.

Det arkeologiska museet : belägen nära havet.Det ger en uppfattning om de antika Dyrrachium.Det finns många objekt utgrävda i Durres och detta museum är liten kan inte avslöja dem alla.Närvarande finns planer på att bygga och tillägg till befintliga museum.

 

På västsidan av staden, på toppen av en kulle, stiger en magnifik villa.Det brukade vara villa av kung Zog.I dag används för att ta emot utländska delegationer.Villa, med dess slående Rosa målning, utsikt över hamnen Durres.

Mer antika saker kan ses vid arkeologiska Museum (Rr.Taulantia, öppet 09: 00-12: 00, 17: 00-19: 00, stängt måndag). Står det sista återstående tornet av stadens befästningar nära amfiteatern och hamnen.

Detta används nu av Torre Bar (öppet 08: 30-24: 00); Det finns skumma terrass med bra seafood restaurang rätt bredvid och Piazza restaurangen är bara tvärs över gatan (samma gånger). 

I staden är Arvi hotellet val (Rr.Taulantia 1, tfn.+355 52 23 04 03 / +355 69 22 85 453, arvishpk@msn.com). Stränder i söder av Durres är fullsatta med Tiranans under sommaren.Det bästa stället att bo är det fantastiska 5-stjärniga Adriatik Hotel.

 


Bästa tillgängliga Durres färja biljett prisgaranti

Bästa Durres Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Durres.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Durres färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Durres färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Durres Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Durres Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Durres färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Durres vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Durres och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här