Östra Cowes färjor

Östra Cowes passagerare och bilfärjor

Östra Cowes passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från East Cowes till Southampton.

Jämför alla tillgängliga East Cowes färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga East Cowes bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från östra Cowes, Southampton med Red Funnel Ferries eller Hovertravel färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för East Cowes Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Östra Cowes Ferry
Biljett priser & bokning


Boken östra Cowes Färjebiljetter
med Red Funnel Ferries eller Hovertravel för färjor segling från East Cowes till Southampton online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda East Cowes passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en East Cowes biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om östra Cowes

Östra Cowes  är på den östra banken av floden Medina, mittemot västra Cowes.Två är ansluten via en kedja färjan shuttling både passagerare och bilar över floden tidvatten.Östra Cowes är ön port för alla fordonstrafik till och från Southampton och är en viktig gatan till öns ekonomi.

Drottning Viktoria brukade semester här med sin familj och då sin make Prins Albert dog, hon gjorde ön till sitt huvudsakliga hem.Osborne House ägs nu av English Heritage, ges till staten av Edvard VII.

Östra Cowes är hem för Röd tratt bilfärjor . De blanda och tillbaka till fastlandet, reser upp Southampton vatten, där de docka cirka 15 minuters promenad från de huvudsakliga butikerna.En annan färja erbjuder kommunikation över till östra Cowes, och det är flytande bridge, en kedja länk färja som går tvärs över Medina, mellan Cowes och East Cowes.

Östra Cowes Ferry Terminal

Östra Cowes länge har etablerats som ett av de stora industriella områdena på ön.Det var hem av de brittiska svävare under många år och stora glidande fabriken dörrarna på stranden, målade med Union Jack, smyckar vykort och är ofta en av de första stora landmärken besökare se.Westland's, som nu äger webbplatsen, har digressed till andra områden och mycket av den tidigare shoreline som användes för fartyget uppbyggnad och industrin är re-developed med marina resurser och lyx egenskaper.Östra Cowes är snabb re-generating sig från ett industriområde i en större yachting anläggning.

Är också en lång promenade som gör att du har en promenad och titta på båtar slaget om ställning som de ange och lämnar mynningen av floden Medina vid East Cowes.Östra Cowes har också ett slott - Norris slott - och det var detta som Kronprinsessan Victoria besökte, som började sin kärlek till ön.När hon inte kunde köpa det bosatte hon sig för Osborne.Bredvid viktigaste hus (Osborne) är Barton Manor, som var en medeltida herrgård, används av Prins Albert som en försöksgård.Även om det inte nu öppna för allmänheten, är trädgårdar öppna vid olika tidpunkter under sommarhalvåret, att höja välbehövlig medel för The Earl Mountbatten Hospice.

St.Mildreds kyrka i Whippingham var kyrkan gynnas av den kungliga familjen när de besökte och stannade på Osborne.Ligger på höger sida som du lämnar East Cowes, är denna fantastiska och utsmyckade struktur ett "måste se". Detaljerad stenen arbetet och intressanta funktioner är fascinerande.

Historiska östra Cowes

Namnet Estcowe (östra Cowes) ursprungligen kommer från en av två sandbankar varje sida av floden Medina mynning, så kallade efter en förmodad avbild kor.Namnet överfördes därefter till befästningar byggdes under Henrik VIII på den östra banken att skingra en fransk invasion, kallad cowforts eller cowes, som senare gav namn till staden.Namngivning av Cowes gjordes på ett liknande sätt.De ersatte det tidigare namnet på Shamblord.

Avveckling av Shamblord vid East Cowes spelades först i 1303.Det växte som östra Shamblord, och blev en mycket viktigare lösning än den västerländska Shamblord.Isle of Wight var målet för frekventa franska invasioner, med vissa anmärkningsvärda intrång, fortet byggdes vid East Cowes förstördes senare och bör inte förväxlas med East Cowes Castle byggdes senare av John Nash.

Under regeringstiden av drottning Victoria, som gjorde hennes hem sommaren vid Osborne genom förvärv och återuppbygga Osborne House, omfattades East Cowes av planerade egendom av grand hus, dungar och parker.Systemet, inte att hitta de ekonomi som det behövs, var viks, men några bostäder som byggts i de tidiga skedena överleva fortfarande i dag som de tidigare Albert Grove bostäder av Kent huset och Powys Huset York Avenue.

I East Cowes Norris Castle utformades i formatmallen Norman av James Wyatt i slutet av 1700-talet.Byggnaden överlever och i dag återstår ett privat hem.1798, Arkitekten John Nash, började bygga sitt hem, East Cowes Castle, där han senare underhöll prinsgemål och andra framstående gäster.East Cowes Castle var kända för sin gotiska torn och torn och genomarbetade castellation.Nash avled 1835 och är begravd i tornet av East Cowes kyrka som han också utformat.East Cowes Castle revs på 1960-talet, även om isen kammaren fortfarande och är synligt i Sylvan Avenue.Cowes och East Cowes blev en enda urban district 1933.

Under andra världskriget blev både Cowes och East Cowes mål för frekvent bombning beror på dess industri och närheten till Southampton och Royal Navys hem vid Portsmouth.Varvet av J.Samuel White skadades illa av flyganfall i början av maj 1942, men när byggs, innovativa fartygets konstruktion metoder hade införts.Första krigsskeppet kompletterad genom förnyade varvet var HMS Cavalier.De lokala ansvarsfrihetsgrunder hade under air raid, varit slump förstärkta av polska jagare Blyskawica (själv byggt av White), som lade upp sådana fastställas försvar att besättningens mod 2002 hedrades av en lokal åminnelsen varar i flera dagar att markera 60-årsdagen av händelsen.Senare år 2004 och över till väst, ett område i Cowes var uppkallad Francki plats efter fartygets befälhavare.

För att fira jubileet Silver av drottningens kröning 1977, målades viktigaste hangar dörrarna till det dåvarande brittiska svävare Corporation (en efterföljare till Saunders-Roe) med världens största bilden av den brittiska flaggan, som fortfarande kan ses idag.

 


Bästa tillgängliga East Cowes färja biljett prisgaranti

Bästa östra Cowes Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Red Funnel Ferries eller Hovertravel passagerare och car ferries biljettpriset till och från östra Cowes.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda East Cowes färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande East Cowes färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka East Cowes Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-East Cowes Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande East Cowes färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från östra Cowes vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive East Cowes och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här