ERISKAY färjor

ERISKAY passagerare och bilfärjor

ERISKAY passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Eriskay till Barra.

Jämför alla tillgängliga Eriskay färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Eriskay bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Eriskay, Barra med Caledonoan Mac helt (CalMacs) ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Eriskay Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

ERISKAY Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Eriskay Färjebiljetter
med Caledonoan Mac helt (CalMacs) för fartyg som seglar från Eriskay till Barra online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Eriskay passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Eriskay biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Eriskay

ERISKAY är en ö och gemenskapen rådets område i Yttre Hebriderna i norra Skottland.Det ligger mellan South Uist och Barra och är ansluten till South Uist genom en causeway som inleddes 2001.

Samma år blev Eriskay ferry terminal för att resa mellan South Uist och Barra.Den Caledonian MacBrayne fordonstrafik färja färdas mellan Ceann en ' Ghàraidh i Eriskay och Ardmore i Barra.Överfarten tar cirka 40 minuter.

Turism på Eriksay har varit långsamma med att utveckla.Av 2010 finns inga hotell, två eller tre bed and breakfast anläggningar och tills nyligen några självhushåll stugor eller hus.Sedan fullborda 2001 causeway till South Uist och invigningen av fordonet färjan till Barra har ett antal egenskaper professionellt renoverade eller specialbyggda som semester boende.Machair och stränder från Coilleag en "Phrionnsa att Rudha Bàn är alltmer populära med besökare som reser med sina husbilar.

Eriksay färjor

ERISKAY är cirka tre mil lång och 1.5 mil brett, och ön är ganska kuperad, ökar till 610 fötter, även om det finns gott om bördig mark.Befolkningen i Eriskay är ungefär 200 som befinner sig i den främsta katolska.Ön nås genom en fordonet färja från Ludag på South Uist och passagerare färja från Ludag på South Uist och Eoligarry på Barra.

Det var på Eriskay som Bonnie Prince Charlie först landsteg den 23 juli 1745, under Jakobit Rising 1745-6, men han var besviken med bristen på stöd och snabbt kvar till fastlandet.

1941 En 8000 ton lastfartyg, S.S.Politiker körde fast transporterar cirka 20 000 fall av whisky bunden för Amerika.Företagsamma lokalbefolkningen bärgades några av last, vilket orsakade bestörtning bland myndigheterna och några av öborna var fängslade och böter, trots att det är svårt att se vad de faktiskt hade gjort fel.Whisky Galore!, skriven av Compton Mackenzie och dramatik händelserna, gjordes till en Ealing komedi 1948 använder ögonvittnen konton, historiska dokument och officiella dokument, den här boken berättar historien om SS politiker och cirkus som omgav henne från islanders i små skiffs till krigstida punktskatter officerare och den slutliga lösningen på problemet med fartyget även känd som "Polly". 

Många Eriskay familjer har tvingats lämna ön under de senaste åren i jakt på arbete och vissa historiska ön familjer har få eller inga underordnade kvar på ön.Ett exempel på dessa familjer är det Macinnnes' som var en framstående ön familj vid tidpunkten för filmens Kissling men är nu nere på bara fyra medlemmar av familjen utökade bostad på ön.Många av de personer som har lämnat har varit unga så finns det inget arbete för dem på ön och inga ytterligare utbildning tillgänglig antingen.

 


Bästa tillgängliga Eriskay färja biljett prisgaranti

Bästa Eriskay Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonoan Mac helt (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Eriskay.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Eriskay färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Eriskay färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Eriskay Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Eriskay Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Eriskay färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Eriskay vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Eriskay och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här