Ermioni färjor

Ermioni passagerare och bilfärjor

Ermioni passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ermioni Hydra, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses.

Jämför alla tillgängliga Ermioni färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ermioni bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ermioni, Hydra, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ermioni Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ermioni Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ermioni Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Ermioni Hydra, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ermioni passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ermioni färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Ermioni

Ermioni  finns en liten hamn i Est del av Peloponnesos, längst fram på ön Hydra.Ermioni kan nås med bil och även av bärplansbåt (2 timmars resa). Det är en lugn och fredlig hamnen i en vacker områden.Den lilla byn erbjuder vissa restauranger och kaféer.

Seaside stad av Ermioni är på den sydöstra delen av Peloponnesos.Dess oberoende i många aspekter, såsom faktum att värd sin egen kommun, har fått titeln på ön-staden.

Den typiska tranquillity små öar avspeglas också genom Ermioni, trots att vara del av en stor terräng.Detta naturligtvis också orsakade det betraktas som en ö stad samt.

Många människor har emellertid sett detta lugn i kombination till vackra stränder, intresse-platser och vänliga atmosfären som präglar Ermioni och kommer varje år att spendera en dag, en helg eller deras hela semestern.Tystnaden på ort innebär dock inte inte räknas det på ett bra nattliv eller underhållande aktiviteter.

Ermioni Ferry Port

Ermioni  är känd genom sin livliga fester.Även om de flesta av dem är relaterade till religiösa ämnen, kännetecknas vanligtvis dessa tillfällen av traditionella ätande och dansa, liksom genom att lyssna till inbyggd musik, precis som i resten av Grekland.Området i Mandrakia söder är den livligaste.Det räknar på traditionella kaféer och trevliga tavernor där bästa färsk fisk och bläckfisk kan avnjutas.Dessa åtföljs vanligen genom en flaska gott vin eller ouzo.

När det gäller platserna av intresse i Ermioni är en väg som kommer från Mandrakia som leder till den antika hill Pronos.Denna hill erbjuder en fantastisk utsikt över gamla förlisning Dokos, ön Hydra och slätten.En annan intressant plats att se i området är Franchthi Cave, som tros vara den längsta inspelade bebodda grottan i Grekland.

Besöka Ermioni, är det värt att undersöka den gamla byn Ermioni.Det har fortfarande en viss authentic charm om den.Lokalbefolkningen är mycket vänliga och Välkommen besökare.Vandra genom de små bakgatorna och se några av de lokala hantverkarna i arbetet och spela.

Besök Vivi och hennes familj i färsk frukt och vegitable butiken, som har ett bra utbud av färskvaror dagligen i gamla byn.Gå och se Yorgos, vänliga byn butcher, som hjälper dig i ditt val av färska kvaliteten kött, samt har ett bra urval av fryst fisk.Det finns också en liten mini-market bredvid Panaghia kyrkans framsida.Priserna kan vara något högre i gamla byn, men stöder de lokala aktörerna är viktigt, annars blir ännu en annan shop som stängs ned, vilket skulle innebära vissa uppoffringar för äldre byborna.Många etablerade företag redan har överflyttats till plateia square, bakom Limania framsida.

Att hitta gamla byn, huvudet mark från hamnarna mot kyrkorna Taxiarches (Archangels) och Panaghia (Holy Virgin). Dessutom kan du följa museum riktning tecken från huvudtorget Limania upp till gamla byn, där det finns en Feng Shui shop sträcka som säljer ett urval av intressanta hem gåvor och tillbehör.De gamla byn butikerna finns nära till Panaghia kyrkan.

Det finns byn biblioteket som öppnade 2008 för besökare som behöver ta med sina bärbara datorer, och erbjuder gratis Wi-Fi-anslutning.Biblioteket ligger i hörnet, granne med färsk frukt och vegitable butiken, bakom den ursprungliga byn skolan byggdes 1888.Många grekiska böcker är tillgängliga i biblioteket, men det finns också några engelska/europeiska böcker att välja från.Framgången för biblioteket har tack vare privata donationer och volontärer.Biblioteket är öppet 18: 00-20: 30 måndag till fredag 10: 00-12: 00 på lördag.

Det finns Ermioni Museum of History och Folklore som är värt ett besök.Museet är beläget bakom trädgård med två Mitsas bröderna memorial statyer, intill den Taxiarches kyrkan.Det är i ett renoverat 1700 Centuary byggnad som användes för den tredje Hellenic nationalförsamlingen 1827, vid tidpunkten för det grekiska frihetskriget.Museet sprids över två våningar, med övre våningen vara den plats där den verkliga församlingen ägde rum.Museet är öppet under hela året, varje lördag och söndag.I vinter: 17: 00-19: 00.I sommar: 19: 00-21: 00.Även öppna varje kväll mellan 19: 00-21: 00 under augusti.Inträde är gratis.

Gamla byn har två grekiska Orthordox kyrkor, 9thC bysantinska Taxiarches (Archangels) Metropolitan kyrkan och den nya Panaghia (Holy Virgin) kyrkan, som är både vacker inuti, dekorerad med underbara målningar, fresker och ikoner.Prästerna för båda kyrkorna är Papa Yiannis (Taxiarches) och Papa Dimitris, far och son, som båda Välkommen besökare att delta i tjänsten, eller bara titta runt.De största festivalerna är påsk (Paskha) i April, The Dormition - sover of the Virgin (Panaghia) i augusti och Taxiarches dag i November, som endast firas i Ermioni.

 


Bästa tillgängliga Ermioni färja biljett prisgaranti

Bästa Ermioni färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ermioni.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ermioni färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ermioni färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ermioni Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ermioni Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ermioni färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ermioni vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ermioni och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här