Fishguard färjor

Fishguard passagerare och bilfärjor

Fishguard passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Fishguard till Rosslare.

Jämför alla tillgängliga Fishguard färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Fishguard bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Fishguard, Rosslare med Stenaline Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Fishguard Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Fishguard Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Fishguard Färjebiljetter
med Stenaline Ferries för färjor segling från Fishguard till Rosslare online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Fishguard passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Fishguard biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Fishguard

Fishguard är navet i en enastående blandning av naturlig skönhet av hav, klippor, i Preseli hills och mystiska Gwaun dal.

National Geographic magazine namn Pembrokeshire som näst bästa kustnära mål i världen.Denna del av Wales är ett verkligt paradis och vilda djur är riklig.Fågelskådning och möjligheter att se och titta på sea life finns i överflöd.

Fishguard Bildar en nära och vänskapliga gemenskap i norra Pembrokeshire Goodwick och lägre stad.

Området är känd som platsen för "Den sista Invasion of Britain" när 1797 franska trupper landsteg i närheten.Lokala hjältinna Jemima Nicholas erövrat många av angriparna enda överlämnas och fransmän senare förhandlat fram överlämnandet på Royal Oak inn och fastställs sina vapen på Goodwick Sands.

Fishguard färja och tåg Terminal

Fishguard står på en imponerande udde commanding superb utsikt över bukten.Det är den främsta köpcentrum i norr Pembrokeshire med två små snabbköp och familjedrivna butiker och företag.Det är ett val av hotell, pubar, restauranger och kaféer med flera pubar som ger underhållning på helger.Staden har många fantastiska promenader inklusive den marina Walk som har utestående kustnära vyer.

Fishguard och Goodwick  är perfekt semesterorter nära Pembrokeshire kusten National Park med Stena Line färjor som trafikerar från Fishguard hamnen till Rosslare i Irland.Besök de senaste InvasionTapestry, som har jämförts med Bayeuxtapeten, vid Fishguard Rådhuset och njut av anläggningar av Fishguard Leisure Centre med Inomhuspool.

Jewel of North Pembrokeshire kan vänorter Fishguard och Goodwick lätt åtkomst från Irland, England och resten av Wales med tåg, buss, båt eller bil.På den västra kanten av Storbritannien är klimatet mild, folk välkomna, coutryside grön och rika kultur.Detta är en favorit hub för vandrare och cyklister.Utforska den mystiska Gwaun dal eller havets kant runt Strumble.Fishguard och Goodwick har gott om ställen att bo och äta efter en dag promenader i Preseli bergen

Lota Park är en plats där både barn och vuxna kan slappna av och spela.En ny Leisure Centre tillhandahåller faciliteter för unga och gamla och är en tillflyktsort i vått väder.Theatr Gwaun i West Street har en film, samt regelbunden live event.Goodwick var bara ett kluster av fiskarnas stugor till de tidiga konstsamlingen när arbetet började med att skapa en hamn att hantera transatlantiska överfarter.Förhoppningarna var kortlivad, men Fishguard hamnen blev, och fortfarande är, en stor och blomstrande överfart till Irland med Stena Line fungerar färjor till Rosslare.År 2006 firade hamnen dess hundraårsminnet.

Goodwick har ett antal butiker, hotell, pubar och kaféer och Fishguard Bay Hotell (en gång en Great Western Railway Hotel) ligger imposingly med utsikt över bukten.Goodwick Beach, en vinnare av "Seaside Award", är en favorit med familjer och Ocean Lab på Parrog har cyber Café, kafé, en mjuk spela område och turist information centre.Goodwick Moor är ett naturreservat och utsett en webbplats av vetenskapligt intresse... Livbåt är baserad i hamnen och sälar och delfiner ses ibland i bukten men är mer många precis utanför kusten.

Från Goodwick utforska tiny hamlets på halvön inklusive Llanwnda och kyrkan St Gwyndaf Pencaer och besök scen för den franska landar på Carreg Wastad och Fyren på Strumble Head.

Lägre staden, på walesiska "Y Cwm", är den gamla hamnen Fishguard.Belägen vid mynningen av floden Gwaun dess pittoreska inställningen har använts som en plats för många filmer inklusive "Under Milk Wood" med Richard Burton.Lokala fiskare och nöje båtar lägger till attraktion och det finns en pub och yacht club.Gå uppför kullen till platsen för det gamla fortet för panoramautsikt över hamnen.Kustnära sökvägen nås lätt som är nationalpark som ingår i Gwaun Valley ligger några kilometer inåt land.Bildades under istiden, trädbevuxen dalen är idealisk för promenader eller cykelturer och du kan fortsätta under ljunghed till Preseli Hills och klättra upp till den högsta punkten i Pembrokeshire, Foel Cwm Cerwyn, där på en klar dag kan du se Snowdonia i norr och Irland i väst.

I Stena ferry tjänsten från Rosslare Irland ger dig rätt till Fishguard Bay.Den Stena Line tjänsten är den Europa Superferry för färjor från Fishguard till Rosslare.Det finns dagsturer, plus kan du ta bilen till Irland för att utforska på din fritid.Rosslare ligger i Co.Wexford och är en populär destination Rosslare Harbour är den näst största passagerarfartyg porten i Irland.

 


Bästa tillgängliga Fishguard färja biljett prisgaranti

Bästa Fishguard Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Stenaline Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Fishguard.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Fishguard färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Fishguard färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Fishguard Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Fishguard Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Fishguard färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Fishguard vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Fishguard och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här