Formentera färjor

Formentera passagerare och bilfärjor

Formentera passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Formentera Denia och Ibiza.

Jämför alla tillgängliga Formentera färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Formentera bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Formentera, Denia och Ibiza med Balearia Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Formentera Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Formentera Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Formentera Färjebiljetter
Balearia Ferry rad färjor segling från Formentera Denia och Ibiza online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Formentera passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Formentera biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Formentera

Formentera ofta förbises av dem besöker Ibiza, dess större och mer ökända granne.Formentera sträcker sig över en simpel 85 kvadratkilometer och är huvudsakligen platt utom för en kuperad område i centrum; båda dess extremiteterna (Cap de Barbaria och Punta de la Mola) är hem för rocky, vindpinade fyrar.

Färjor till Formentera  avgår regelbundet från Ibiza stad (Eivissa) och San Antonio, vilket inte är verkligen förvånande eftersom ön har utvecklat ett rykte som en sorts Rehab ön för dem som lider av överdrifter i Ibiza.

Även om Formentera är en ö i sin egen rätt - som Ibiza, en medlem i gruppen Pitiuses - är det ofta fogad till Ibiza för det enkla faktum att det har så få invånare och så få turister.Färja från Ibiza stad tar bara trettio minuter att komma till hamnen La Savina på Formentera och många besökare till Ibiza tillbringa en dag eller två restaurera här.

Formentera Ferry portar

Formentera Island har inte en flygplats och förlitar sig på Ibiza som sitt huvudsakliga Luftanslutning till Europa.Så att komma till Formentera kommer att kräva en flygning från oberoende av vilken del av världen du kommer från Ibiza och sedan en taxi ride att den viktigaste hamnen i Ibiza.Därefter kan du ta en av de många färjorna till ön Formentera.Det handlar om en 25 minuters båt åktur med hjälp av den nya Jet boat eller standard färjan cirka 40 minuter.

Formentera huvudstad är Sant Francesc Xavier, men den mest välbesökta staden är Es Pujols, som faktiskt är öns enda utväg.Det finns nu ett par barer och restauranger som förekommer här och där på Formentera, men it fortfarande till stor del oförstörda av turism.Stränderna lämnar något på Ibiza - inklusive Playa d'en Bossa och Salines - ständiga; Playa de Migjorn (Platja de Migjorn) är fem kilometer långa (i jämförelse med de tre kilometer vid Playa d'en Bossa), medan Cala Jarobacoa erbjuder fantastisk Snorkling inom dess cove.

La Sabina, port Formentera, är ett område av stor historisk betydelse för Medelhavet och det innehar fortfarande mycket unika karaktär av en lokal fiske hamn som är en attraktiv marina.

Nästan runt marinan finns traditionella caféer, barer, restauranger och marknadsstånd sälja lokalt hand utformad artefakter, liksom andra tjänster såsom båt, cykel och bil hyra kontor, lokal taxibilar och små butiker.

Egenskaperna i La Sabina är idealiskt beläget för båt besättningar som besöker marinan och vill ha en bekväm fritidshus att njuta av ön samt landlubbers som letar efter en bas som erbjuder god tillgång till resten av ön och Illetes beach i synnerhet.Stränderna i Illetes och Llevant är lätt nås från La Sabina längs den kasserade järnvägslinje som användes för att få saltet från Salinas till hamnen för export.Detta är nu en cykel och mul väg som går längs kusten till stranden som sedan sträcker sig till spetsen på halvön når mot ön Espalmador.

Vid ankomsten i hamn La Savina, som i norr om Formentera, finns det gott om ställen att hyra bilar, motorcyklar och cyklar.Något slags transporter krävs definitivt Formentera, eftersom ön är lång och tunn och städer är få och långt mellan.Cykling på Formentera behöver inte vara alltför under, som ön är i grund och botten platta, och det finns också en väl planerad "Green" cykel spår.Turistbyrån vid La Savina har kartor och annan information på ön.Det finns en buss nätverk som cirklar runt viktigaste städer och byar ganska regelbundet.

Formentera har ännu inte blivit en hotel hotspot som dess närliggande ö, och fortfarande till stor del gynnas av hippies flyr kommersialism i Ibiza än av semesterfirare.En semester på Formentera skulle utan tvekan vara tystare och mer avkopplande än på Ibiza, en av de främsta fritidssysselsättningar är fågelskådning vid salt sjöarna Estany Pudent och Estany des Peix.

 


Bästa tillgängliga Formentera färja biljett prisgaranti

Bästa Formentera Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Balearia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Formentera.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Formentera färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Formentera färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Formentera Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Formentera Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Formentera färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Formentera vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Formentera och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här