Fourni färjor

Fourni passagerare och bilfärjor

Fourni passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Fourni till Aten, Paros, Naxos, Fourni och Samos.

Jämför alla tillgängliga Fourni färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Fourni bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Fourni, Aten, Paros, Naxos, Fourni och Samos med Blue Star Ferries eller Anek rad färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Fourni Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Fourni Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Fourni Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller Anek linje för färjor segling från Fourni till Aten, Paros, Naxos, Fourni och Samos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Fourni passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Fourni färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Fourni

Fourni är en liten ö (28 kvadratkilometer) mellan Ikaria och Samos.Det fortfarande finns mycket lite turism på ön men det är svårt att säga varför.Ön är vacker med fantastiska stränder, fjord-liknande vikar och spektakulära klippor.Ovanpå det är lätt att nå med båt och har en fantastisk atmosfär.Det är ett sant insider tips 

Den huvudsakliga bosättningen är Kambos.Staden kallas ibland Fourni bara för att hålla det enkelt.Här hittar du porten, boende och några restauranger.Fiske är ganska mycket bara industrin här.Färsk fisk är därför enda ordning i en restaurang.Mest populära är Nikos nära hamnen.

Det finns en annan fem små öar runt Fourni.Endast en av dem är bebodd – Thymena.Två gånger i veckan är det en liten båt kommer det.Det finns bara en lttle guesthouse med restaurang kopplade.Bättre fråga om det är öppet innan du åker dit.Det få inte mycket tystare än Thymena.Det är möjligt att lägret där.

Founii Ferry Port

Fourni  är en spännande och vacker ö mellan Samos och Ikaria.Det är ett perfekt resmål för natur-orienterad resenärer att besöka.Fourni är en tröst, inte mode.

Fourni-skärgården ligger i en triangel som bildas av Ikaria, Samos och Patmos.Klipporna öar, överväxt med macchia, dela i fiord-liknande fack, med bild vykort utsikt att vi inbjuder dig att njuta av här.Besökarna tar tid att få sina lager i labyrinten av klippor och vatten, snart insåg varför Fourni var en pirater residens.Förutom huvudön bara Thimena, i själva verket bebos.Det finns tre bosättningarna på Fourni, eller Korseon, som det hette förr.

En av dem är den viktigaste port hopsamling öns fiskeflottan och landning-platsen för färjor.Dessutom sträcker bakom berget åsen i den sydvästra delen av ön sig twin vikar av zuluerna, lätta att känna igen genom dess väderkvarnar.Den första bay har en idrottsliga sandstrand, medan andra stranden delas med fiskebåtar.Efter promenader en kort bit söder om zuluerna hittar du en mängd små orörda fack, där staden fjärrkontrollfunktion sträcka ut benen och verkligen låta deras själar touch sprit av vatten.

I norr hittar du en liten by som heter Chrisomilia.Gå med båt eller följ grusväg.Terminal slutar ett par mil bakom Fourni stan, strax bakom stora radio tornet.De flesta av Fourni's 2000 invånare är fiskare från födseln och ockupationen, men överfiskat Egeiska havet erbjuder en minskande levebröd.Ändå hänger de där med en passion.

Fourni  faktiskt är en levande by med snarare en fantastisk shopping "par hundra fötter" på Agora och en sömnig och avskild platia.Butikerna borga för för islanders dagliga behov, du kommer att vara svårt som att hitta en souvenir shop.

Men livet pulsates framtill hamnen.Tack och lov, inte alla öbo äger en bil, men det är inte utan en fiskebåt.Du kan kontrollera varvet på baksidan av hamnen.

Många sätt leda till Fourni, alla av dem över vattnet.Din enda chans att få en helikopter ride är att falla i behov av ett sjukhus.Flera gånger i veckan Piraeus-Samos bilfärjor gå till Fourni.Dock sina tidtabeller inte är beroende av trafikplaner på flygplatsen i Athen eller på Samos, så planerar att stanna en natt eller två.

 


Bästa tillgängliga Fourni färja biljett prisgaranti

Bästa Fourni färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller Anek linje passagerare och car ferries biljettpriset till och från Fourni.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Fourni färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Fourni färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Fourni Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Fourni Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Fourni färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Fourni vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Fourni och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här