Frederikshaven färjor

Frederikshaven passagerare och bilfärjor

Frederikshaven passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Frederikshaven till Göteborg, Oslo och Frederikshaven.

Jämför alla tillgängliga Frederikshaven färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Frederikshaven bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Frederikshaven, Göteborg, Oslo och Frederikshaven med Stenaline Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Frederikshaven Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Frederikshaven Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Frederikshaven Färjebiljetter
med Stenaline Ferries för färjor segling från Frederikshaven till Göteborg, Oslo och Frederikshaven online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Frederikshaven passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Frederikshaven färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Frederikshaven

Frederikshaven , den största staden norr om Limfjorden, ligger på östkusten norra Jylland.Färjor sail från befäst naturliga hamnen till Göteborg i Sverige, Larvik, Moss och Oslo i Norge och den danska ön Læso.

Frederikshaven har ett exceptionellt läge, det är undanstoppad mellan gröna kullar, vita sandstränder och blå havet.Stadens centrum med dess Art Museum, Frederikshaven kyrka, Krudttårn Fiskerklyngen plus fler butiker och restauranger än vad du kan förvänta dig i en stad denna storlek.

Frederikshaven är inte en särskilt populär destination inom Danmark, men det få några resenärer, av vilka de flesta gör ett kort stopp för att se arenan.I allmänhet hålla resenärer besöker området till de mer välkända platserna såsom Skagen och Alborg.

Frederikshaven Ferry Port
Historiska Frederikshaven

Den nuvarande staden nu står var i medeltida gånger där platsen för fiske avveckling av "Fladstrand". När under trettioåriga kriget, ett försvar förskansning byggdes här på plats fick militär betydelse.En expert från befästningar uppfördes ett pulver-torn omgiven av en mur.1818 Fladstrand fick sin kommunala stadga och hette Frederikshaven, efter Frederik VI.I 1800-C.citadellet, bortsett från ett fåtal byggnader, var drog ner.Staden är stolta över sitt fotgängarnas område.

Frederikshaven attraktioner 

Cloos Tower 
4 km /2.5mi sydväst om Frederikshaven, på en höjd av 165 m/540 ft över havet, står en 58 m, 190 m hög observation tower, Cloos Tower (Cloostårnet), från vilka det är omfattande vyer av Vendsyssel landsbygden och havet.Nära, i Gærumvej, är järnåldern källare (Jernalderkældrene), med tidiga järnåldern material finns på ort.

Fladstrand kyrka
Fladstrand kyrka (Fladstrand Kirke), daterande från 1690, har renoverats flera gånger.På kyrkogården finns gravar av tyska och brittiska soldater dödade i andra världskriget.Frederkikshavn - Fiskerklyngen 
Den äldsta delen av Frederikshaven, Fiskerklyngen, ligger norr om fiske hamnen och här kan vara sett ett antal välbevarade 1600 C.hus.Observera också den norra Entrenchments (Nordre Skanse), som byggdes av Wallensteins trupper under trettioåriga kriget.

Pulver Tower Museum 
Vid Havnepladsen, står nära hamnen, Frederikshaven's emblem - Krudttårnet, den före detta powde magazine, byggt av sten 1688 som en del av befästningar planer av arkitekten Anthon Coucheron; samtidigt fanns det också flera kanoner här.Tornet hus idag ett Museum av militärhistoria, uppvisar vapen som dateras från 1600 till 1900.Händelser i nutidshistoria visas i Bunker Museum (Bateri Nord), vilket inkluderar en andra världskriget tysk bunker.

Sognefogedgården 
Sognefogedgården, på den västra kanten av Frederikshaven, är värt ett besök. i "Schulzenhof" (1700 C.) kök, mejeriprodukter, alcoves, stabil och verkstad har hållits kvar i sin ursprungliga form.

 


Bästa tillgängliga Frederikshaven färja biljett prisgaranti

Bästa Frederikshaven färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Stenaline Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Frederikshaven.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Frederikshaven färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Frederikshaven färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Frederikshaven Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Frederikshaven Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Frederikshaven färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Frederikshaven vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Frederikshaven och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här