Fynshav färjor

Fynshav passagerare och bilfärjor

Fynshav passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Fynshav till Bojden.

Jämför alla tillgängliga Fynshav färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Fynshav bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Fynshav, Bojden med Alstrafikken Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Fynshav Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Fynshav Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Fynshav Färjebiljetter
Alstrafikken Ferry rad färjor segling från Fynshav till Bojden online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Fynshav passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Fynshav färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Fynshav

Fynshav ligger på den danska ön, Als, i sydöst Jylland.

Sträckan färja från Bøjden på ön Fyn i till Fynshav på ön Als, gör det möjligt att ta en genväg mellan Fyn och södra Jylland och Tyskland – utan att köra över lilla Bältbron.

När du väljer färjan Bøjden-Fynshav, kan du spara cirka en timme, jämfört med motorväg E45 mellan Fyn och motorvägen E20 genom södra Jylland.Kostnaderna som är mer eller mindre samma – kostnaden för bränsle som används för körning jämfört med färja biljetten.En annan fördel med hjälp av Bøjden-Fynshav färja är möjligheten att slappna av i 50 minuter – passage tid med färja över södra delen av den lilla Bält.

Bøjden-Fynshav-fartyget drivs av färja företaget Færgen, som använder färjan Thor Sydfyen på sträckan.

Fynshav Ferry Terminal

Färjan avgår Bøjden eller Fynshav i andra timmen – på en timme.Dock verkar två färjor dagtid under sommaren, sträckan Bøjden-Fynshav med per timme avgångar.Sträckan Bøjden-Fynshav drevs av Scandlines för några år sedan, och bilden ovan är från Scandlines dagar.

Bøjden-Fynshav-anslutning är en del av Highway 8 från Nyborg på Fyn till Tønder i syd västra hörn Jylland.Highway 8 är mestadels ett två lane highway, men en mycket vidsträckt.Särskilt del över söder om Fyn innehåller massor av natursköna skönhet men korsar woods och passerar nära flera stora herrgårdar och mycket populär och berömda Egeskov slottet.Förväntar oss ca en timmes körning tid vid körning från Nyborg till Bøjden på Highway 8.

Fynshav är fylld med naturen, är ett paradis för naturälskare och mark här domineras av kullar och skogar.Klimatet på ön är milda och detta orsakat tillväxt av exotiska växter, inte finns någon annanstans i Danmark.

En 165 km lång kust runt ön, och därför en strand är alltid finns.På Als kan du bad eller surfa och upp för vissa fiske finner glädje i trevlig hamnar och fredlig fack.

Runt ön är flera skeppsvrak, som kan vara dök till.Om du inte vill dyka själv, kan du titta på dykare på en TV som de går till skeppsvrak.

Høruphav ligger 16 kilometer från Fynshav och är en liten trevlig fiske stad, och här kan du njuta av olika intryck eller ta en wander ut till området karaktär i Trillen, från där en syn torn kan användas för att titta på birdlife i området.

Den danska glas konst i Høruphav är värt ett besök.Upplev butiken och verkstad, var bara sanden, läsk, calk och godkända färgämnen används.Danska glas Art är den enda glasblåsning i norra Europa, som arbetar i sten i fasta, handgjort glas.

I staden Sønderborg, 16 km från Fynshav, hittar du en vacker seafront, historiska byggnader, bra shopping möjligheter och ett slott från där du kan beundra samlingar från den gamla tiden fram till nutid.Danfoss Museum kan du uppleva en industriell äventyr från nuet och framtiden.

 


Bästa tillgängliga Fynshav färja biljett prisgaranti

Bästa Fynshav färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga passagerare och car ferries biljettpriset till och från Fynshav.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Fynshav färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Fynshav färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Fynshav Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Fynshav Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Fynshav färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Fynshav vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Fynshav och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här