Gdansk färjor

Gdansk passagerare och bilfärjor

Gdansk passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Gdansk till Nynäshamn.

Jämför alla tillgängliga Gdansk färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Gdansk bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gdansk, Nynäshamn med Polferries ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Gdansk Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Gdansk Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Gdansk Färjebiljetter
med Polferries för färjor segling från Gdansk till Nynäshamn online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Gdansk passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Gdansk biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Gdansk

Gdansk , beläget på kusten av Östersjön, är kapital staden i Pomorze regionala.

Tillsammans med två andra städer, Sopot och Gdynia, bildar en storstadsregion känd som Trójmiasto med en befolkning på 750 000 (Gdansk själv har 456,000 invånare). Medan Gdynia fungerar främst som en port och Sopot som en badort, är Gdansk populär bland besökare med sin tusenåriga historia och imponerande arkitektur.

Gdansk Gamla stan lockar nästan lika många människor som i Krakow eller Warszawa.Tidigare hade staden en hög grad av självständighet, som tillsammans med sitt deltagande i hansaförbundet, ledde till stort välstånd.Under sin guldålder var Gdansk omsättning större än i Londons East India Company.Senare perioder i Gdansks historia var komplicerat och ibland dramatiska.

Närvarande är här maritima huvudstad i Polen ett viktigt kulturella och akademiska centrum.Ekonomin utvecklas snabbt och flyttar till nya fält: traditionella sjöfart och gula handel som ansluts av petrokemiska, elektroniska och telekommunikation industrier.Hamnen och internationella flygplatsen gör staden ett betydande transporter nav.

Gdansk Ferry Port

Det finns en speciell atmosfär om Gdansk , ett unikt utseende som skiljer sig mycket från de andra polska städer.Det kan vara något att göra med sin historiska roll som en hamnstad, besökte och kämpade över av människor från olika nationer.Det är definitivt ansluten till sin distinkta arkitektur, som är starkt påverkad av dess historiska sjöfartsförbindelser.Och kunskapen att dess otroliga centrum återuppbyggdes från spillrorna efter förödelsen of WWII är spännande och inspirerande.

Oavsett källan för sitt överklagande, besökare alltid är förtjust över de grand, ele­gant byggnaderna i distriktet Main stad och Förhäxad av dess dekorativa smala sidan gatorna med sina caféer och gula butikerna.Populära maritima pleasures innehålla cruising downriver på en njutning båt eller läppja dryck vid en dockning öl trädgård samtidigt glad blandning av medeltiden och renässansen hustaken på silhuett.

Även om det är en gammal stad med en tumultartad förflutna och de historiska ärr bevisa det, 2000-talets Gdańsk är en livfull destination packade med skiftande sevärdheter och nöjen alternativ och gör också en utmärkt bas för resor till den omgivande landsbygden.

Att få det tillbaka

  • Polferries driver färjetrafik tjänsten mellan Gdansk och Nynäshamn, strax söder om Stockholm, Sverige.Resan tar 18 timmar 
  • Stena Line driver färja tjänsten mellan Gdynia och Karlskrona i Sverige.Resan tar 12.5 timmar.
  • Finnlines driver färjetrafik tjänsten mellan Gdynia och Helsingfors, Finland.Resan tar 21 timmar.
Gdansk se & göra

Den gamla staden Gdansk har återställts grundligt efter förstörelsen orsakad av andra världskriget, lämnar det än en gång med en vacker city centre till vandrar runt.

På gatorna i Ulica Dluga och Dlugi Targ är bland bästa för uppskattar kulturarv.Promenadstråk området kring dessa gator är fullmatad med vackra arkitektur och betydande gamla strukturer.Översta sevärdheter att täcka på en turné är Golden Gate, stadshuset och antikaffärer domstolen.Medan promenader genom gatorna, ser du massor av imponerande röda tegel kyrkor, däribland den största kyrkan i Polen - St Mary's Church.

Storstadshamn ser du också Gdansk Crane, byggdes på 1400-talet och vid tidpunkten den största medeltida i Europa (för lastning och lossning av fartyg, naturligtvis). Över floden kan du besöka Maritime Museum, med några intressanta utställningar.Du ska också kunna ombord Soldek lastfartyg dockad utanför.Mer om varvsindustrin är industrin och viktigare Solidaritetsrörelsen som började kommunismen fallit med i de mycket intressanta vägarna till frihet utställning, nära Gdansk varven.

Om du är i Gdansk in summertime, hopp på ett tåg för en 20 minuters åktur till närliggande Sopot, Polen favorit beach resort stad.Alternativt lämna ett antal "Pirat-stil" båtar från waterfont i Gdansk på båtturer runt området - ett perfekt sätt att tillbringa en halv dag.

 


Bästa tillgängliga Gdansk färja biljett prisgaranti

Bästa Gdansk Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Polferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Gdansk.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Gdansk färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Gdansk färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Gdansk Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Gdansk Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Gdansk färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Gdansk vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Gdansk och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här