Gdynia färjor

Gdynia passagerare och bilfärjor

Gdynia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Gdynia till Helsingfors, Karlskrona och Rostock

Jämför alla tillgängliga Gdynia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Gdynia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gdynia, Helsingfors, Karlskrona och Rostock med Finnlines färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Gdynia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Gdynia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Gdynia Färjebiljetter
med Finnlines färjor för färjor segling från Gdynia till Helsingfors, Karlskrona och Rostock online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Gdynia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Gdynia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Gdynia

Gdynia är en hamnstad i norra Polen.

Gdynia är en av de yngsta städerna i Polen.I de tidiga 1900 Gdynia var en liten by, men efter WW1 och inrättandet av fria staden Gdańsk, den polska regeringen beslutade att bygga en deepsea port där.Byggandet inleddes 1921.Staden ökade snabbt under 1920-talet och 1930-talet och är fortfarande växer.Dag Gdynia är en modern stad och är den andra stora hamnen i Östersjön efter Gdansk.

Gdynia har också blivit hem till otaliga musik, film och teater festivaler.Gdynia Heineken Flasköppnare Festival har spelat värd för många internationella musik stjärnor som Placebo, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Coldcut, The Streets, Kanye West, källaren Jazz och många fler.Bekräftade rättsakter för Gdynia Heineken Flasköppnare Festival 2008 är Jay-Z, The Raconteurs, Goldfrapp, The Cribs, Sex Pistols, Massive Attack, Chemical Brothers och mer.

Om du gillar shopping besvikna inte Gdynia.Ulica Swietojanska är flera kilometer lång och båda sidor av gatan är förpackade med butiker, barer och restauranger.

Gdynia Ferry Port och hav Towers

Gdynia är en relativt modern stad, men den äldsta byggnaden i Gdynia är ändå på 1200-talet St.Michael ärkeängeln kyrkan i Oksywie.Det finns också en 1600-talet nygotisk herrgård belägen på Folwarczna gata i Orłowo.Men behandlar vad lockar de flesta turister i Gdynia sitt nära förflutna.I hamnen finns två förankrade museifartyg, jagaren ORP Blyskawica och Dar Pomorza Tall ship fregatt.

Gdynia är känd för sina många exempel på tidigt 1900-tal arkitektur, särskilt monumentalism och tidiga funktionalismen och modernism.Bra exempel på modernism är PLO byggnad belägen vid 10 lutego gatan.Rekonstruerade Świętojańska street och Kościuszko fyrkantiga är nyligen också värt att nämna.Omgivande kullar och kustlinjen lockar många naturälskare.En fritid PIR och cliff-liknande kust i Kępa Redłowska, liksom den omgivande Reservation Park, är också populära platser.A 1.5 kilometer lång promenade leder från småbåtshamnen i stadens centrum, till stranden i Redłowo.

De flesta av Gdynia kan ses från Kamienna Góra eller en nybyggd observationspunkt nära Chwaszczyno.Du kan också ta en bärplansbåt eller fartygets resa till Gdańsk Westerplatte, Hel eller bara se porten.

En självklar plats att börja din utforskning av Gdynia är förmodligen Square Kościuszki.Beläget i slutet av södra piren (Molo Poludniowe) anses det som Gdynias huvudtorget.Under de varmare månaderna är det en populär kaféet för personer som kan njuta av havet scape samtidigt stoppa Bläddra souvenir kiosker eller sammanträde ned vid en av de många barer eller restauranger som linje piren.

I mitten av torget är ett monument till alla polska sjömän som omkom under andra världskriget.Förutom är också ett monument till en av Polens favorit söner, författaren Joseph Conrad.

På den västra sidan av piren är två museifartyg, ORP Blyskawica jagare och Dar Pomorza Tall Ship.Blyskawica tjänstgjorde under andra världskriget innan som doneras till den polska regeringen som ett museifartyg.Båda fartygen används fortfarande som utbildning fartyg och fortfarande är bemannade av sjömän från den polska flottan.

Från piren får du en bra vy av en av Polens nyaste bostäder utveckling, hav Towers.Förväntas bli färdig under 2009 kommer att vara den högsta byggnaden i Polen utanför i Warszawa och kommer att erbjuda spektakulär havsutsikt för många av dess invånare.

Vidare är längs piren Gemini centrum som hus Silver Screen Cinema (som ofta spelar engelsk talande filmer). Denna komplexa hus också en mängd butiker och restauranger inklusive Dom Czekolady eller hus av choklad.På den översta våningen är en internet-Café och en terrass med utsikt över piren.

 


Bästa tillgängliga Gdynia färja biljett prisgaranti

Bästa Gdynia Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Finnlines färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Gdynia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Gdynia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Gdynia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Gdynia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Gdynia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Gdynia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Gdynia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Gdynia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här