Gedser färjor

Gedser passagerare och bilfärjor

Gedser passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Gedser till Rostock.

Jämför alla tillgängliga Gedser färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Gedser bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gedser, Rostock med Scandlines färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Gedser Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Gedser Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Gedser Färjebiljetter
med Scandlines färjor för färjor som trafikerar från Gedser till Rostock online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Gedser passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Gedser biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Gedser

Gedser  är en stad på södra spetsen av den danska ön Falster i Guldborgsunds kommun på Själland region.Det är den sydligaste staden i Danmark.Det är en viktig hamnstad vid Östersjön.

En bil färja väg fungerat från Gedser till Rostock i Tyskland sedan 1995, betjänas av Scandlines.

Tidigare fanns det även utbilda och bilfärja vägar till Großenbrode och Warnemünde och en bil färja väg till Travemünde, alla i Tyskland.En bro som förbinder Gedser till Rostock föreslogs, även om ett beslut fattades i 2007 att stödja en planerad fast förbindelse över Fehmarn Bält väster om Gedser i stället.

Gedser var de första plats tyska trupperna landade under ockupationen av Danmark den 9 April 1940 i 3: 55 på morgonen.Ett antal bepansrade bilar och infanteri trupper gömde sig i färjan från Rostock och avancerade till hamnen så snart fartyget dockad, strax efter följt av en annan färja.

Gedser Ferry Port
Scandlines Gedser Ferry

Med totala investeringar på DKK 1.7 miljarder i nya färjor och porten tillägg i Gedser och Rostock, Scandlines underbygger vikten av denna centrala europeiska korridor för passagerare och gods.

De två färjorna M/F Köpenhamn och M/F Berlin har kapacitet för 480 bilar eller 96 lastbilar och upp till 1 500 passagerare.Detta kommer mer än dubbla tidigare kapacitet på flyglinjen Gedser-Rostock.

Nya färjorna byggs till den maximala storlek som Gedser kan hantera.Färjorna har utformats så att skrovet är perfekt anpassade passage och nedre villkor i hamnar, fairways och öppet hav.Detta kommer att kraftigt minska användningen av bunkrar, att hålla utsläppen till ett minimum.De färjor motorer kan konverteras till kör på flytande naturgas.

Historia Gedser Ferry Port

Sedan tidig medeltid varit en färja anslutning från södra spetsen av Falster över Östersjön till Mecklenburg och Rostock.Tills Gedser upprättades i slutet av 1800-talet, var Gedesby den sydligaste bosättningen.Här hade färjeförbindelser till Rostock avresan pekar från södra änden av nu-diked Bøtø Cove.Ett medeltida färja Värdshus var beläget i Gedesby.Under medeltiden, Kungliga resenärer var hyses i dödsboet kungliga gränsen: Gedsergård, som tillhörde drottning änkekejsarinnan i Nykøbing säte.

Året efter stormen mot översvämningar i November 1872 en lag antogs för byggandet av en ny färja hamn med ångfartyg anslutningar till städerna i norra Tyskland.Färja kaj och hamnen järnvägsstationen som den sista stationen på järnvägslinjen från Nykøbing färdigställdes år 1886.Omkring år 1900 bestod Gedser bara av en general store på Strandvejen och vissa hus på östra sidan av Langgade.Men utvecklingen av den nya Langgade område, tidigare en dirt road, började samla takt 1903 efter inrättandet av en järnväg färja till Warnemünde.Gedser utvecklat under loppet av några årtionden med offentliga byggnader och bostäder för tull, järnväg, färja och polisens personal.

Pilotprojekt stationen med pilotprojekt tornet på Sdr.Boulevard byggdes 1906, Vattentornet är från 1910 och kraftverket på Danmarksgade är från 1911.Gedser kyrkan ritades 1915 av arkitekten P.V.Jensen-Klindt, som senare uppnått ökänd för sin design av Grundtvigs kyrkan i Köpenhamn.

De flesta av järnväg och fartyget anläggningar lyckats undvika rivning när utvecklingen av Gedser mer eller mindre kom till ett stillestånd på 1960-talet.Vid skapandet av raden Fugleflugts 1963 flyttade en stor andel av trafiken från Gedser passage Rødby-Puttgarten-passage.Samma år lokala insatser resulterade i inrättandet av en ny fiskehamn.Livbåtar stationen har också funnits på samma plats sedan 1991.Gammal livbåt stationen, som byggdes 1925, flyttades till marinan när nya livbåtar stationen trädde i kraft.

Efter andra världskriget blev området nordväst om färjan hamnen ett stenbrott för grus och sten.Sedan Sydfalster kommun ägde laddning av området på 1970-talet och etablerade en Gästhamn inför till Guldborg ljud.Norr om marinan byggdes Gedser Holiday Park 1987 som första semester centrum i Danmark med ett subtropiska inomhus vatten komplex.Området har idag utvecklats till en semester hem tätort.

Gedser passage åtnjöt en kort renässans på grund av att de många östtyska day-trippers som ledde efter Berlinmurens fall tills flyglinjen Gedser-Warnemünde tåg ferry upphörde slutligen operation i 1995.Efter 109 års tjänst stängdes direkt tåg anslutningen mellan Köpenhamn och Berlin.Tjänsten tåg mellan Gedser och Nykøbing har varit bantat till ett par avgångar dagligen.

 


Bästa tillgängliga Gedser färja biljett prisgaranti

Bästa Gedser Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Scandlines färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Gedser.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Gedser färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Gedser färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Gedser Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Gedser Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Gedser färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Gedser vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Gedser och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här