Genua Ferry

Genua passagerare och bilfärjor

Genua passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Genua Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Genua färja biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Genua bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Genua Voltri, Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis med Tirrenia Ferries, Moby Ferry linjer, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Ferries, Comanav Ferry linje eller CTN linje ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Genua Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Genua färjor
Biljett priser & bokning


Boken Genua Färjebiljetter
med Tirrenia Ferries, Moby Ferry linjer, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Ferries, Comanav Ferry Line eller CTN linje för färjor segling från Genua Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Genua passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Genua biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Genua

Genua (Genova i italienska) är en stor hamnstad i nordvästra Italien.Det är den regionala huvudstaden i Ligurien, och ligger i centrum av denna långa kustområdet överst i Italiens "Start".

Genua är en utmärkt destination för en helg brytning, med massor att göra och lättillgänglig via budgeten flygningar till Genua flygplats, som är bara en 20 minuters bussresa från stadens centrum.Det är också en bra utgångspunkt eller mellanlandning på en rundtur i den italienska Rivieran.

Genua är i ett dramatiskt läge, som går långt förklarar sin dominans i denna del av Medelhavet.Dess välvda waterfront ligger i inkapslingen av branta skyddande kullar.Överallt i Genua ska uppstå du namnet på Doria familjen. de styrde staden, befallde sina flottor och beställde många av sina palazzi.En annan berömd lokalt namn är att Christopher Columbus (Cristoforo Colombo), Utforskaren, vars förmenta födelseplats kan ses i den historiska stadskärnan.

Genua Ferry Port

Genua  är ganska väl organiserad för turister, med bra turist information kiosker genom vattnet och Ducal Palace och ett användbart skrivbord på flygplatsen där du kan plocka upp Gratis kartor, broschyrer, engelska färdvägar och råd om hur du når ditt hotell.

När du planerar ditt besök, vara medvetna om att Genua inte är en billig plats att "göra" museer.Det finns ett antal olika kombinerade biljetter tillgängliga som kan spara pengar om du besöker flera Genua sevärdheter, men de erbjuder överlappande förmåner så du kan behöva göra en bit av forskning för att räkna ut vad du sparar mest pengar.I skrivande stund ingår buss biljett från flygplatsen 24 timmar resa på det allmänna transportsystemet.Kollektivtrafik ingår också i kort Musei + buss, en kombinerad biljett för en majoritet av stadens museer, som är tillgänglig i 24 eller 48 timmar (och kommer också i en billigare version utan ingår transport). 

Bra moderna museer av den gamla hamnen, inklusive akvariet, är mycket kommersiella företag och har sina egna kombinerade biljetter.Priserna kan öga-vattna om du vill ta en familj att flera av dessa sevärdheter, medan ingen chans är förlorad för direkt du via en souvenir shop, Café eller köpcentrum.Slå upp priserna och besluta era prioriteringar i förväg så att du inte slutar med besviken eller förbittrad familjemedlemmar vid ingången till museet.

Som är typiska i Italien, är de flesta museer stängt på måndagar.Unluckily är för weekenders, söndag, också en "döda" dag i centrala Genua, med många affärer, restauranger och caféer stängda.På söndagar har vissa museer något kortare öppettider, och det är värt att notera att du kan hitta Strada Nuova museer upptagen med lokala invånare, som har fri entré på denna dag.För att göra det mesta av helgen rast, rekommenderar jag besöka torsdag - söndag. antingen avgår på söndag eller ta en tur ut ur staden.

Genuas Tourist sevärdheter

Genuas slående stadsbild, med pastellfärger byggnader staplade upp branta bergssluttningar ovan länge välvda vattnet, är ett skådespel i sig och kan vara beundrade från en mängd olika åsikter, inklusive taket i Palazzo Rosso och en populär terrass vid Castelletto, högt över stadens centrum och nås genom en hiss från 1909 som tillträder från Piazza mat.Ta en båt rundtur i hamnen även ger dig en god uppfattning om stadens geografi och historia.

Cattedrale di San Lorenzo är Genuas cathedral, som i en förvånansvärt liten, sluttande kvadrat.Det är en byggnad i ett lapptäcke av formatmallar från gotik till renässansen, återspeglar renoveringar under århundradena.Exteriören är randig och dekorerade med färgade kulor och inuti den huvudsakliga portalen är en fjortonde-talet bysantinsk stil fresk.Askan efter St.John dyrkades i en härlig Renaissance sida-kapell deltog statyer (ta mynt för belysning). Besök kyrkans underjordiska finansdepartementet att se en skål som påstås vara den heliga Graalen och en diskens sade ha varit som används för att nuvarande John the Baptist huvud.Bara upp gatan från katedralen är Genuas tidigare Ducal Palace, den enorma Palazzo Ducale, som nu är värd för en rad ändrar utställningar och evenemang.

Genua kan skryta med en av Italiens Unescos världsarv platser.Denna status tilldelades för tidiga stad-planering av Strade Nuove "nya gator"-distriktet, där grand palats restes i det sena sextonde och tidiga 1600-talet som en del av ett system där adelsätter, bosatt i de nya palats, skulle betala värd att besöka dignitärer.Via Garibaldi, en elegant smal gata kantas av storhet, är turist Genua kulturella centrum.Stadens bästa samlingar kan besökas här, i tre palats grupperade i Musei di Strada Nuova: Palazzo Bianco, Palazzo Rosso och Palazzo Tursi, Garibaldi, där höjdpunkter omfattar verk av Filippino Lippi, Veronese och Rubens samt så många lokala konstnärer.

Ner genom de rejuvenated Porto Antico (Gamla hamnen) finns ett antal attraktioner för hela familjen, inklusive Acquario, ett akvarium som, tillsammans med UNESCO lista, är Genuas proudest attraktion och där besökare kan beundra hajar och delfiner på nära håll.Detta är en utmärkt destination för barn, men fascinerande för vuxna besökare.I närheten är Bigo, inspirerad av varvet kranar, ritad av lokala stjärnan arkitekten Renzo Piano panoramautsikt hiss.Som hissen kretsar kan du njuta av utsikten över Genuas port och bergssluttningar.

Genuas gamla stan återuppbyggdes delvis efter bombningarna i andra världskriget, men rekonstruerades som det hade varit: en medeltida labyrint av smala körfält och höga byggnader.De huvudsakliga körfält är livlig i dagtid med kaféer och upptagen små butiker som säljer allt från antikviteter till billiga DVD-skivor.Gränderna är spännande att utforska, tidigare helgedomar i hörnen av byggnader, ambiance artikelinförsel kyrkor, palats som når upp till himlen, ta-aways säljer lokala snacks som rätten farinata och focaccia och stora shopping möjligheter.Men gritty äktheten är inte långt borta, och några av stadens gamla gränder är snarare förslappad, särskilt på natten, när jag föreslår du begära råd från din hotel receptionist på områdena som red-light att undvika.

Äta, dricka och nattliv i Genua 

Genua är hem för pesto och i varje lokal restaurang hittar du här karakteristiska pasta sås, vanligen serveras med trofie pasta.Rätten farinata är den lokala snacks val: detta är en läckra varma skålen med kikärter, som gör en bra fyller måltid på gå.Focaccia är också en specialitet, och det gäller i många sorter, från nutella-överdrag till version fylld med ost från Recco.

För en bra och billig lunch finns det bekvämt kaféer nära till de viktigaste museerna där du kan vila från sightseeing i elegant modern omgivning.Filialer till museet Café m.café i Ducal Palace, Via Garibaldi och Via Balbi erbjuder ett bra utbud av fyllda rullar och en särskild brunch deal i helgen.Också är Via Garibaldi Caffe dei Musei, där du kan beställa en varm pasta skålen för under 5 euro.

En trevlig glas vin eller aperitivo, i Genua kan vara förvånansvärt dyr.Detta beror delvis på den moderna traditionen av åtnjuter generösa gratis tilltugg eller en buffé med dina avslappnade drink.Ibland är så generösa att du nästan kan hoppa över middag.I sommar är en mycket snygg plats att njuta av en drink vid utanför borden på Oltremodo, på däck fartygets Italia bara förbi akvariet.Flera av hip museum kaféer, inklusive ett panorama Café vid Galata Museo del Mare, erbjuder även aperitivi.

För något lite mindre glamorösa och mer sent på kvällen, Piazza delle är Erbe en populär lite fyrkantiga vars små barer och yttre tabeller är överfullt av Genuas young och nr-so-young.Du kan sitta med glas vin och chatta med vänner eller hovra i en bar dörröppningen titta på världens squeeze genom.

 


Bästa tillgängliga Genua färja biljett prisgaranti

Bästa Genua Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder alltid du vår lägsta tillgängliga Tirrenia Ferries, Moby Ferry linjer, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Ferries, Comanav Ferry linje eller CTN linje passagerare och bil ferries biljettpriset till och från Genua Voltri.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Genua färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Genua färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Genua Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Genua Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Genua färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Genua vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Genua och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här