Ghazaouet färjor

Ghazaouet passagerare och bilfärjor

Ghazaouet passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ghazaouet till Almeria.

Jämför alla tillgängliga Ghazaouet färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ghazaouet bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ghazaouet, Almeria med Acciona Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ghazaouet Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ghazaouet Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ghazaouet Färjebiljetter
med Acciona Ferry rader för färjor segling från Ghazaouet till Almeria online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ghazaouet passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ghazaouet färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ghazaouet

Ghazaouet  (tidigare Nemours), Algeriets västligaste hamn, sitter i en well-protected bay, cirka 70 km från Tlemcen (DA150 i taxi collectifs). Vägen är upptagen med halabiyah, så kallade "mjölk flykt" av fordon, från lastbilar till små bilar, smuggling av billiga algeriska bensin till den marockanska gränsen.

Romarna kallade Ghazaouet Ad Fratres (de två bröder), efter tvilling 25 m klippor att stiga ut ur vattnet vid mynningen av hamnen.Enligt fransmännen var porten känd som Nemours, efter det fransk aristokrat som regleras här, och hade ett rykte för kvalitet ansjovis och sardin burk i sin fabrik.

Centrumet har fortfarande en fransk känsla, med dess täckta marknaden (1938) och den centrala kyrkan, nu ett bibliotek (1931). Pecherie, vid den östra änden av hamnen, är en bra plats att gå och titta på den fisk som landas av båtar samt lokalbefolkningen försöka sin lycka med rod och linje.

Ghazaouet Port och Ferry Terminal

Den bästa simning finns ifrån hamnen.Det finns en fashionabla strand 10 km öst där, det är sagt, "även rika vilja gå". Det är också bra simning väst, vid Marsa ben M'hidi, 2 km sträck av fina sand som skärs genom av den marockanska gränsen.

Pecherie är en bra plats att gå och titta på den fisk som landas av båtar samt lokalbefolkningen försöka sin lycka med rod och linje.

Platser av intresse nära Ghazauet

Maghnia:
"Maghnia" (tidigare "Marnia") är en stad i provinsen Tlemcen I nordvästra Algeriet, nära gränsen till Marocko.Det är känt för fördraget Lalla-Marnia (fördraget av Lalla Maghnia) född 18 mars 1845, mellan Frankrike (som ockuperar Algeriet samtidigt) och Abderrahman, Sultan av Marocko, som etablerade gränserna mellan Algeriet och Marocko.

Oujda:
"Oujda" är en stad i östra Marocko med en beräknad befolkning på halv miljon invånare.Staden ligger cirka 15 kilometer väster om Algeriet och cirka 60 kilometer söder om Medelhavet.Den är huvudstad i regionen Oriental.Det är födelseplatsen för den nuvarande algeriska president Abdelaziz Bouteflika.

Tlemcen:
"Tlemcen" är en stad i nordvästra Algeriet, och huvudstad i provinsen med samma namn.Dess befolkning är 132,341 som i 1998 års folkräkning.Ligger inåt landet, ligger den i mitten av ett område känt för sin olivolja planteringar och vinodlingar.Staden har utvecklat läder, mattan och textilindustri, som det fartyg till porten Rashgun för export. 

 


Bästa tillgängliga Ghazaouet färja biljett prisgaranti

Bästa Ghazaouet färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Acciona Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ghazaouet.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ghazaouet färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ghazaouet färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ghazaouet Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ghazaouet Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ghazaouet färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ghazaouet vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ghazaouet och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här