Gijon färjor

Gijon passagerare och bilfärjor

Gijon passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Gijon till St Nazaire.

Jämför alla tillgängliga Gijon färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Gijon bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gijon, St Nazaire med GLD Atlantique Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Gijon Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Gijon Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Gijon Färjebiljetter
med GLD Atlantique Ferry Line för färjor segling från Gijon till St Nazaire online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Gijon passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Gijon biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Gijon

Gijon  är en pulserande stad och hamnstad i nordvästra Spanien, i Asturien provins, Biscayabukten, nära staden Oviedo.

Gijon är en av de viktigaste städerna i Asturien.Det var en gång en romersk bosättning och det är uppenbart från många byggnader i hela staden, särskilt herrgårdar och hus mellan marina och San Lorenzo, med nästan 2000 år av historia.Gijon bildades ursprungligen mellan Santa Catalina hill och fiske grannskap av Cimadevilla.

Gijon är en super bas för att utforska i norra Spanien och den största staden i Asturien.Den spanska Njut "turismo rural" betyder "Touring landsbygden" i denna region och som ett resultat av dess packade med platser att bo i form av privata lägenheter, hotell och Paradors (historiska byggnader konverteras till som använda fantastiska ställs vanligen hus med restaurang och ofta trädgårdar). 

Gijon Marina och Ferry Terminal

Gijón  började som en fiskeby nästan 3 000 år sedan, enligt posterna för Campa Torres arkeologiska och naturreservat i Gijón.Staden är idag en viktig hamn på Spaniens Atlantens kust.Den historiska fiskeby som kallas Cimadevilla är beläget på en halvö som delar porten i hälften.Byn är den främsta turistattraktion i staden.

Gijon stränder
Stränder nära Gijon är vacker, med golden sands och promenades.

Gijon Sightseeing
De flesta gatorna är gatsten och knappt två bilar brett.Många av byggnaderna har renoverats för att visa det färgstarka livet i byn.De som inte är bevis på århundraden av konstruktion för att tåla de starka krafterna i Atlanten.

En hike uppför kullen och genom Cimadevilla leder till Cerro de Santa Catalina.Det är en park på spetsen av den penisula som ger en vy av utsträckta kustlinjen som utgör porten.På själva kanten av penisula är en skulptur storleken på ett hus, Eligio del Horizonte eller beröm av horisonten.Det är en av 16 stora skulpturer placeras i offentliga utrymmen runt staden under det senaste årtiondet.

Gijon är nu en blandning av modern tid med uppenbara historiska influenser, det är väl känt för sina utställningar och konserter.Den "Fiesta del Bollu firas vid påsk", när en karneval parad kryssningar längs Galiana Street med ljusa flottar och street band.De flesta gatorna är gatsten och knappt två bilar brett.Många av byggnaderna har renoverats och återspeglar det färgglada livet i byn.De som inte har renoverats är testamentet århundraden av konstruktion för att tåla de starka krafterna i Atlanten.

Några av Gijons bästa attraktioner är historiska, den romerska bad är en av de mest populära.Medeival palats i Gijon är också mycket populära.Baroque Revillagigedo Palace datum tillbaka till 1700-talet, och den används nu visar verk av modern konst med lyckade utställningar varje år.

Gijon historia
Gijon tros vara den antika romerska staden Gigia.Det blev tillfångatagen av morerna i början av 700-talet; senare under samma århundrade men var det en av de första städerna att vara re-conquered av kristna styrkor.

I 1395 förstördes den i en brand.Under spanska inbördeskriget (1936-1939), färdig fångst av staden av nationalister i oktober 1937 striderna i nordvästra Spanien.Gijon har det viktigaste vägnätet på norra spanska kusten, mellan hamnarna i Santander i öst och El Ferrol i väst.1480 Började byggas av hamnen.Det var befäst under senare hälften av 1500-talet, och år 1788 var det utrustad att hantera västindisk handel.

 


Bästa tillgängliga Gijon färja biljett prisgaranti

Bästa Gijon Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av GLD Atlantique Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Gijon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Gijon färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Gijon färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Gijon Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Gijon Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Gijon färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Gijon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Gijon och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här