Glossa färjor

Glossa passagerare och bilfärjor

Glossa passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Glossa att agio Constantinos, Alonnisos, Skiathos och Volos.

Jämför alla tillgängliga Glossa färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Glossa bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Glossa, Agios Constantinos, Alonnisos, Skiathos och Volos med Hellenic samarbetssystemen färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Glossa Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Glossa Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Glossa Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Glossa att agio Constantinos, Alonnisos, Skiathos och Volos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Glossa passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Glossa biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Glossa

Glossa  är Skopelos' andra större bosättning, 25 kilometer norr om Skopelos stad.Glossa byggs amphitheatrically på den sida av ett berg.Den omges med tallskogar, mandelmassa träd och planet träd.

Glossa ligger några 250 meter ovanför havsytan gör det högsta byn i Sporaderna.Byns höjd ger också besökare spektakulär utsikt västerut mot Skiathos.Glossa är bara en kort bit från Klima och cirka 2 kilometer från porten Loutraki.

Arkitekturen i Glossa består av två våningar vitputsad hus med trä balkonger och sida vid sida tak.Hamn i denna vackra byn kallas Loutraki och är den andra hamnen av ön från där flygande delfiner länkar i byn med andra Sporaderna öar och Volos.

Ruinerna av romerska bad kan hittas nära hamn samt 300-talet FKR resterna av citadellet av antika Selinous och ruinerna av ett 5: e århundradet Athenatemplet.Located härliga hamn erbjuder inkvartering på hotell, rum att hyra och smaklig tavernor erbjuder härlig färsk fisk.

Glossa Marina och Ferry Port

Fågelvägen, är Glossa ungefär 10 kilometer nordväst om Skopelos stad, men med bil resan är närmare 25 km som öns huvudvägen vindar sätt igenom byar och städer i väst-och sydkusten.

Flera viktiga händelser under året firas av invånarna i Glossa, inklusive: The antagandet av Virgin den 15 August och firande hölls inom de första veckorna i augusti varje år för att fira Manos Loizos - en kompositör som tillbringade många somrar i företaget Glossa folkets liv.

Samtidigt finns det flera kyrkor att utforska i Glossa en är särskilt anmärkningsvärd: det är de små kyrkan av St John.Denna lilla plats för dyrkan, öster om Glossa, är perched på toppen av en stenig halvö som juts i Egeiska havet.Kyrkan nås genom klättring upp över 100 steg som har blivit huggen ur klippan.Vyerna längs kustlinjen från kyrkan gör Uppstigningen värt mödan.Denna kyrka var används för bröllop scenen i drabbade musikaliska filmen Mamma Mia!

Anläggningar i Glossa 

Det finns en gleshet av logi i Glossa, men det är möjligt att hitta rum att hyra och studio vÃ, att anställa.Det finns även en eller två privata villor i området tillgängliga att hyra.Det finns ett bättre utbud av boende i närheten Loutraki.

Eftersom de flesta besökare till Glossa är greker besöker från fastlandet är det rättvist att säga att Glossa inte verkligen excel vid catering för internationella turistnäringen.De flesta dagliga objekt kan dock köpas i byn, som är så länge som du inte vill köpa något under på siesta!Det finns några små tavernor catering för dem som söker förfriskningar samt en restaurang nära skolan.By post office tjänar också förfriskningar.

Många av gatorna i Glossa är bakat sten och är i förbjuden till bilar.Så är mycket av byn endast tillgänglig fots eller med åsna.Det finns ett café/pizzeria av skolan och cafeneion av den översta kyrkan är där du kan ansluta till lokalbefolkningen för en kopp kaffe, öl och ett spel av tavli (backgammon). 

Kira Leni bagare bredvid skolan på huvudvägen säljer också farligt utsökta grekiska snacks, bakverk och bevarar att äta i eller ta bort.Hon bakes också bröd - inklusive wholemeal - lokaler.

Det finns två utmärkta fisk restauranger (de också göra andra livsmedel) i Loutraki Armirali och Flisvos.De sida vid sida i den västra delen av byn (vänster slutet som du ser det från havet), i själva verket måste du gå igenom Flisvos för att komma till Armirali – det är väl värt ansträngningen.

I Loutraki centrum finns en grupp av caféer där vägen når hamnen och en strålande souvlaki bar mittemot snabbköpet.En taverna "Vackra Grekland" sitter genom den lekplats och vidare längs yachten pontoon är Petrino's café som är känd för pizza och icecream.De har nu i likhet med många platser en trådlös anslutningspunkt.

Inte luras av väl märkta gatunamn, ingen någonsin använder dem för.Inte heller av det faktum att många hus är numrerade - ibland med olika nummer utfärdas enligt olika myndigheter vid olika tidpunkter.Alla i Glossa-Loutraki har samma adress - Glossa, Skopelos, 37004, Grekland.Lämna postkontor att reda ut.

Del av den stora charmen i Glossa-Loutraki är att det inte försöka vara charmiga eller traditionella.Är det bara.Den är tillräckligt stor för att ha ett eget liv och absorbera besökare under sommaren.Nästan alla dessa är greker från fastlandet, det ingenstans erbjuder en engelsk frukost eller ens en utländsk tidning - måste du gå till Skopelos för detta.Lokalbefolkningen är välkomnande och mycket glad över att utbyta ett artigt "kali mera" på morgonen eller "kali spera" på kvällen när du passerar på gatan.

Allt i Glossa är inom gångavstånd – en promenad som förmodligen kommer att omfatta gå uppåt eller nedåt vid någon tidpunkt.Även om du har en bil, kommer du antagligen behöva parkera det vissa kort avstånd från parlamentet, även om du kanske kunna släppa saker vid dörren.För det mesta kan du mycket väl utan bil.Bussen lämnar från skolan (naturligtvis) för Skopelos i en riktning och Loutraki i den andra.Resan från ena änden av ön till den andra tar ungefär en timme - lite mer under säsongen upptagen.Landskapet är fantastisk (sit på den högra sidan av bussen går till Skopelos för de underbara kustnära vyerna) och busshållplatser nära alla stränder på vägen.

Loutraki är där din färja kommer, men förvänta dig inte att se "Loutraki" på biljetten.Vad beträffar färjerederierna är berörda, kallas porten Glossa, precis som byn ovan.I Loutraki kan du köpa Färjebiljetter, hyra en bil eller prova något av flera tavernor och caféer.Här finns även närmast stranden sträcker sig längs behind the harbour wall.Du kan gå ned från Glossa till Loutraki ca 25 minuter, men inte tillrådligt i dag tills du är acklimatiseras hetta.Det finns en brant väg som kommer att lämna ditt ben känsla som jelly tills du vänjer det.

 


Bästa tillgängliga Glossa färja biljett prisgaranti

Bästa Glossa Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Glossa.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Glossa färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Glossa färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Glossa Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Glossa Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Glossa färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Glossa vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Glossa och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här