Gytheion färjor

Gytheion passagerare och bilfärjor

Gytheion passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Gytheion Antikythira, Kissamos och Kythera.

Jämför alla tillgängliga Gytheion färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Gytheion bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Gytheion, Antikythira, Kissamos och Kythera med LANE havet Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Gytheion Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Gytheion Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Gytheion Färjebiljetter
med LANE havet rader för färjor segling från Gytheion Antikythira, Kissamos och Kythera online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Gytheion passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Gytheion biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Gytheion

Gythion en av de vackraste hamnar i Medelhavet, kan erbjuda ett antal hotell, en uppsättning traditionella tavernor, restauranger och framför allt Ouzo barer, som tjänar "Meze" (hors-d'oeuvre) från Halstrad bläckfisk som Gythion är känd.

Den kosmopolitiska känslan, en ö atmosfär och ett rikt utbud av val är det första intrycket som slår besökaren av de så kallade mark gudarna.Det är här att Gud Apollo hade en kamp med Hercules över den magiska stativ av Delfi Oracle, att slutligen göra vänner med varandra och ge platsen sitt namn.Gytheio var hamnen där den antika Sparti och snart utvecklades i Lakonien främsta export centrum.

De huvudsakliga attraktionerna i Gythion är de många fiskebåtarna i hamnen, nyklassisk byggnaderna längs beachfront, antika teatern och Kranae Island, en av de vackraste delarna av området.

Gytheion Ferry Port

Gytheio är 42,5 km från Sparti och är tillgängliga på väg från resten av Mani och Skala.Det finns också en färja Schemalinje hamn Gytheio Neapoli, Kythera och Kreta, medan det finns också en leverans port för privata yachter.

Gythion är den största staden i Mani med 5000 permanenta invånare.Enheten från Aten är lite mer än tre timmar alltså gärna Nafplion många atenarna inne för helger.Sparta är en tjugo minuters bilresa norr så du kan besöka Mystras och sedan komma tillbaka till en av de många stränderna och tillbringar hela eftermiddagen simning och äta fisk.

Den mest viktiga och intressanta plats att besöka i närheten av Gythion är Diros grottorna som är en halvtimme enhet sydväst.Därifrån kan du fortsätta till Mani gå ned västkusten och återvända upp i öster.Stranden vid Skoutari är en av de mest underbara i Peloponnesos och familjen små kör seaside taverna till Akroyiali tjänar billiga fisk de fångar med egen båt.

Norr om Gythio längs kusten hittar du en lång sandstrand som du inte får missa eftersom det finns en stor rost Hulken av ett fartyg som sitter på den.Lakonikos bay är hem till amerikansk havssköldpaddor, även känd som Caretta Caretta och Bon finns längs Evrotas stranden, Mavrovouni, Selinitsa, Valtaki och Vathy där ar sand dune restaurering äger rum, först i sitt slag på Grekland.Staden Skala har en Environmental medvetenhet Center köra genom Archelon organisationen som också har en information kiosk i Gythion under sommaren där du kan köpa bilder, böcker och gåvor som bidrar till att stödja skyddet av sköldpaddorna.

I den norra delen av staden idag på kullen, Relikerna av Akropolis vittnar den antika staden.Vid dess fot ligger den gamla teatern, fortfarande är i bruk i dag under festivaler.Ruinerna av romerska strukturer föra hem tiderna som gäller prosper av den romerska eran, när det var en del av Commons fri-Laconians.Amphitheatric spridningen av staden på en bergig terräng med utsikt över blå havet ger det en aura av en ö: neo-klassiska byggnader, två eller tre våningar hög runt hamnen med dess många färgglada fiskebåtar, som kontrollerar att det finns alltid färska skaldjur på tabellerna i ouzeri vid seafront, göra upp en pittoresk plats att stanna.

Gytheio är en välorganiserad turist utväg, med sina egna företrädare för grekiska organisationen Turistbyrå, moderna hotell, renoverade hotell och vandrarhem, camping platser och blå-flagga tilldelas stränder, varav caretta caretta havssköldpaddor kommer att lägga sina ägg.

I stränderna i Selinitsa och Mavrovounio, kan du njuta av simning eller gör havet sporter, speciellt surfa tack vare gynnsam vindar i området.I lilla ön Kranai, i södra delen av Gytheio, kan du besöka det historiska och etnologiskt museet i Tzannetaki tornet (est.1829) och också få ett fågelperspektiv av blå havet från marmor åttkantiga fyr (est.1872). Pausania records att detta är ön där Paris tillbringade natten med Helen av Troja innan de reste till Troja.

Reser 10 km mot Areopoli ligger resterna av slottet Passava fortfarande där de franska erövrarna byggde det är deras bas.Längs kustlinjen av Gytheio, 43 km för är alternativen för ett Dyk många, i Ageranos, i Kamares, i Glyfada och i Valtaki.Naturligtvis kommer det förunderliga klustret av små öar, med deras kristallklart vatten och deras naturliga avskildhet, stjäla ditt hjärta.

 


Bästa tillgängliga Gytheion färja biljett prisgaranti

Bästa Gytheion Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LANE havet linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Gytheion.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Gytheion färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Gytheion färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Gytheion Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Gytheion Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Gytheion färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Gytheion vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Gytheion och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här