Hakodate färjor

Hakodate passagerare och bilfärjor

Hakodate passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hakodate Aomori och Oma.

Jämför alla tillgängliga Hakodate färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hakodate bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hakodate, Aomori och Oma med Tsugaru Kaikyo Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hakodate Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hakodate Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hakodate Färjebiljetter
med Tsugaru Kaikyo Ferry för färjor segling från Hakodate Aomori och Oma online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hakodate passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hakodate biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hakodate

Hakodate , beläget på södra spetsen av Hokkaido, har en relativt tempererat klimat och ädla natur och har fortsatt att utvecklas som ett centrum för administration, ekonomi och kultur i södra Hokkaido.

Öppnat som Japans första hamnen av den internationella handeln, haft Hakodate kontakt med olika utländska kulturer.Detta inflytande kan fortfarande vara kännbara i staden gator och västra området i dag.

Hakodates berömda morgonen marknaden hålls dagligen från 5 am till 12.00 bara några steg från centralstationens västra ingången.Mer än 360 tätt packade bås erbjuder till försäljning olika typer av färska skaldjur som krabbor (kani), lax ägg (ikura) och sjöborre (uni) och producera färska såsom meloner.Också finns i området marknaden flera restauranger som erbjuder färska skaldjur frukostar.

En fem minuters promenad från marknaden tar dig till andra Seikan Strait färjan kallas Mashu Maru Memorial fartyg, som används för att länka Aomori i Honshu med Hokkaido.Det finns en restaurang och ett kafé i fören där du kan tillbringa en trevlig och avkopplande tid visa landskapet runt hamnen.

Arial vy av Hakodate Ferry Port

Hakodate är Hokkaidos tredje största stad, belägen på öns södra spets.Hakodate är mest känd för de spektakulära vyerna att avnjutas från Mount Hakodate och dess läckra, färska skaldjur.

Som en av de första japanska harbor städerna skall öppnas för internationell handel efter landets eran av isolering, Hakodate har upplevt betydande inflytande från utomeuropeiska, och den utländska befolkningen tidigare bostäder distrikt och ett västerländsk stil fort är bland dess främsta turistattraktioner.

Onuma Park, en oäkta nationalpark med vacker, ö prickade sjöar, ligger bara en halvtimme norr om Hakodate och gör en trevlig sida resa eller stopp längs resan mellan Hakodate och Sapporo.

Turistattraktioner i Hakodate

Mount Hakodate 
Mount Hakodate (Hakodateyama) är en 334 meter höga, trädbevuxen Berg med en nio kilometer omkrets på den södra delen av halvön där mycket av centrala Hakodate är placerad.Dess plats gör en fri sikt över både staden och Tsugaru sundet.Vulkanisk aktivitet av berget upphörde omkring två miljoner år sedan."Gagyu-zan" är ett av många namn på Mt.Hakodate; Det betyder "Lying ko Mountain" på japanska, därav dess form.

Rensa dagar och särskilt nätter är vyn i Hakodate från berget spektakulär.Om du översätter de lokala Turistbroschyrer, ska du notera att de säger att vyn natten (yakei) här ofta har jämförts med Hongkong eller Naples.De säger att detta underbar utsikt är att scenen visas vid 8-10 grader under syn.De säger att denna vinkel sammanfaller med en flygplan pilot bedriver en stabil landning, och så stadens ljus påminna betraktaren av en landningsbana, ger betraktaren en blandning av spänningar och lättnad.Men vad skulle "de" vet hur som helst.Det är allt bara vackra.

Vid bergstopp, är kabel bil direkt ansluten till ett observatorium som alla-vädret.Om du planerar att ta en promenad om utanför anläggningen, skulle det vara klokt att ta en lätt jacka eller ett windbreaker.Temperaturen vid bergstopp är mer än 60 grader Fahrenheit under sommaren (juni - september), men de starka vindarna kommer att släppa den sensoriska temperaturen några grader.Det är i vintertid, brass monkey kall.

Sedan 1964, har Mount Hakodate tilldelats nationella Reservation för fåglar och djur. Det finns cirka 600 arter av växter, och ca 150 arter av djur vistas i Mount Hakodate.Det finns också memorial monument av en zoolog Thomas W.Blakiston, som upptäckte en gräns på fördelningen av japanska djur i Tsugaru sund och en topologist Tadataka Inoh, som publicerade den första tillfrågade kartan över Japan.Det finns souvenir affärer, en restaurang med vyn finaste och en händelser hall där 12 bildskärmar producerar en multi-vision presentation som introducerar Hakodate fyra säsonger.

Ropeway till toppen av berget avgår från distriktet Motomachi, en 5 minuters spårvagn rida från JR Hakodate Station.Alternativt finns det en direkt buss från stationen till toppen under de varma säsongerna av året.Det finns också en Fotvandring kurs till toppen tar ungefär en timme.Linbana stationen är cirka tio minuters promenad från "Jujigai" spårbundet stopp.Mt.Hakodate Ropeway station ligger längst upp i Nanbuzaka-lutning, Nanbuzaka-backen ligger intill stadshuset branch office of Suehiro-cho (gamla Marui-Imai varuhus). Linbana, som rider 125 personer, avgår var femte minut i rush tid.

Fort Goryokaku 
Fort Goryokaku, som betyder 'femsidig"från dess stjärnform, konstruerades i Hakodate från 1857 till 1864 som Japans första västerländsk stil fästning.Dess ruiner är nu platsen för Goryokaku Park, som i maj blir en av Hokkaidos mest populära platser för cherry blossom visning med dess 1 600 träd.Hyra båtar är populära bland lokalbefolkning och turister både i hundra fot bred yttre vallgrav, där japanska karp bor, att från vad jag skulle kunna berätta det var flera av de sistnämnda.Hakodate City Museum bilaga finns också i parken visa vapen, uniformer och andra historiskt relaterade artiklar.

Fortet och parken kan ses från Goryokaku torn, som ligger ca 50 meter (över 160 ft.) hög av ingången till parken.Där kan du också lära dig varför femsidig Forten byggdes, och där sådana forten finns någon annanstans i världen.Tornet är öppet från 8: 00 am till 8: 00 pm och inträde är 520 yen.Borgen byggdes ursprungligen av Tokugawa-shogunatet gardera sig mot angrepp från den norra regionen, tillsammans med Benten-Houdai batteriet (nära Hakodate Dock). De två strukturerna kombinerade tog sju år från 1857 bygga.En "rangaku" (nederländsk studier) lärd av namnet på Takeda Ayasaburo utformade fortet i forska Europeiska forten och slott.Fortet var planerad till redo för de moderna vapen såsom kanoner.Femsidig formen av fortet valdes för att minimera vinkeln genom att placera kanoner i varje hörn.

1868, När den Meijirestaurationen ledde till störtandet av Tokugawa-shogunatet, regeringstrogna rebeller flydde till Hokkaido och används Fort Goryokaku som sina huvudkontor i det resulterande inbördeskriget mot de kejserliga styrkorna.Rebellerna avsikten var att förklara inrättandet av ett oberoende land att bli känt som "Ezo Republiken". De olika anledningar var snabbt besegrade och överlämnade i maj 1869.Från JR Hakodate Station, ta en spårvagn "Goryokaku Koen Mae" stop (10 minuter). Därifrån fästningen är en annan 5-10 minuter till fots.

Kanemori rött tegelhus lager 
Kanemori Red Brick lagerställen ursprungligen byggdes 1909 och friluftsmuseum 1988 som en del av en waterfront område nyutveckling med tema "gamla och den nya". Området var där varven och utländska bosättningarna var när hittat, men sedan omkring 1879 det blomstrade som ett distributionslager område.Kanemori logotyp på dessa byggnader symboliserade en gång Hakodate handel-port.

Plaza på webbplatsen är där Hakodate öl Hall, Kanemori-tei, skaldjur och vin restaurang, Kanemori Hall, en multipurpose anläggning, och flera är belägna.Hakodates historia öl går tillbaka till 1898 när Hakodate öl Hall öppnade först i Yachigashira.Det var mycket populärt förrän dess avslutande 1904.Kumashiro Watanabe I, grundare av "Kanemori," hängav sig åt inrättandet av bryggeri öl Hakodate som kan ha varit det första mikro-bryggeriet i Hakodate.Lagerställen är ungefär en tio minuters promenad från JR Hakodate Station.

Motomachi distrikt 
Motomachi är en pittoresk stadsdel i branta sluttningar och tur-av den-1800-tal västerländsk clapboard hem och byggnader.Beläget vid foten av Mount Hakodate, var området en favorit med de många handlarna från Ryssland, Kina, västländer och andra utlänningar som flyttat till Hakodate med öppnandet av porten till utrikeshandel.Området kring Motomachi upprätthåller en trivsamt blandning av japanska och västerländska kulturer i de gamla offentliga Hall i Hakodate Ward, en viktig kulturell egendom, liksom den gamla brittiska konsulatet, Haristo Sei-kyokai eller den ryska ortodoxa kyrkan och Higashi-Hongan-ji filial templet.

En av de stadsdel karakteristiska strukturer är Motomachi katolska kyrkan (15-30 Motomachi, Tel: 138-22-6877). Efter den första katolska missionären, Rev.FR.Mermet de Cashon, anlände till Hakodate i November 1859, han byggt ett kapell i 1861.Den nuvarande strukturen byggdes 1924 efter föregående brändes i 1868 och 1921.Altaret var bidrog genom påve Benedictus XV och är endast altaret i Japan har en sådan ära.Bakom byggnaden är en grotta i bilden av Lourdes grottan.

Motomachi Park är där Hakodate grundades ursprungligen.Motoizaka lutning, banade i sten, utökar bred och direkt från parken hela vägen till havet.Statliga kontor finns det sedan den mid-Edo eran har förekommit (1700-talet). Fram till 1950 fungerade den som centrum för administration i Hokkaido och södra Hokkaido område.

I parken står byggt "Gamla Hokkaido byrån, Hakodate lokalkontor" 1909.Utöver ett foto på historiska museum på andra våningen används också byggnaden närvarande som till lokala turist informationscenter.Det är öppet dagligen 9 am till 7 pm (till 5 pm på vintern). Distriktet Motomachi är beläget vid foten av Mount Hakodate och lätt åtkomligt från JR Hakodate Station i en 5 minuters spårvagn ride eller 15 minuters promenad.

Gamla brittiska konsulatet (Port Memorial Hall) 
Den första brittiska konsuln, en man med namnet Hordison, kom till Hakodate 1859 och etablerade det första konsulatet från ett rum som han hyrde från Shomyoji templet.Efter konsulatet flyttade till nuvarande plats det brändes av brand 1907.Den nuvarande byggnaden var återskapa 1913.Konsulatet stängda 1934 men byggnaden utsågs en kommunal kulturella egendom 1979.

Det tidigare konsulatet har många visar referenser avseende Hakodate under dess port öppning och historiska utbyten med länder utomeuropeiska inklusive England.Miniatyr replik av "svarta fartygen" (amiral Perrys Expedition fartyg) är ett populärt fotografiska ämne men öppna Port Memorial Hall (1st floor) är den enda plats där besökare tillåts att ta bilder.Dess lite liknande på ett sätt att shiryokan i Evernote längst ned i Izu halvön.Möblerna och många andra objekt från tiden för att öppna porten Hakodate visas också.Lätta måltider och mellanmål kan avnjutas på te restaurang "Victorian Rose" och shopping kan göras vid "memorial shop" kallas "Queen's Memory" där alla element är viktig från Storbritannien.

Gamla ryska konsulatet 
Den första ryska generalkonsuln Goskevich kom till sin post i Hakodate 1858.Det aktuella konsulatet byggdes 1908, och tjänade som en ryska konsulatet tills 1944 när den sista konsuln var hemtransport.En del av andra våningen görs i korsvirkeshus stil, de röda tegel kontrasterar väl med det vita murbruket.Under andra världskriget fick den japanska regeringen nervös om byggnaden eftersom en kunde tydligt se de fartyg som kommer till porten från bottenvåningen veranda.Den paranoida japanska regeringen gjort ett högt staket/mur runt byggnaden att blockera vyn i hamnen.Sedan 1965 var denna byggnad "Södra Hokkaido ungdom hus" Hakodate City, användes för inlämning och utbildning.Interiören är tyvärr inte längre öppna för allmänheten.Konsulatet handlar om en tio minuters promenad från busshållplatsen "Saiwaizaka-lutning" mot Mount Hakodate.

Rysk-ortodoxa kyrkan 
En präst vid namn Nikolaj först infördes den ryska ortodoxa till Japan när han besökte Hakodate 1861.Denna eleganta bysantinsk stil kyrka byggdes år 1916.Klockorna på Nikolaj Hall i Kanda, Tokyo flyttades härifrån 1928.Th kyrkan kallas även smeknamnet "Gangan-dera (Ding-dong tempel)." Donationer krävs för sight seeing.En femton minuters promenad upp Daisanzaka-lutning från Jujigai Street Car Stop.

Trappistine kloster 
Trappistine klostret var fastställt åtta nunnor från Frankrike och byggdes 1898 till hus bara nunnor.Idag finns det cirka 70 nunnor, under budordet av St.Benedict, stöder sig i gudomliga hängivenhet genom att hantera torrt fält och mjölkproducerande gårdar.De öva självförsörjning, ökar vid 03: 30 och sova vid 19: 45.Medan de är vakna, de arbetar åtta timmar och även be för åtta timmar.De hålla sin tystnad utom för böner och psalmer.Det finns filialen kloster i Nishinomiya Hyogo, Imari Saga, striden Tochigi och Miyako-jima Okinawa.Klostrets vackra tegel byggnad med gröna tak kontrasterar mot den religiösa institutionen som hus.

Besökare kan inte ange klostret, men det finns fotografier visas på referens rummet (för besökare) att skildra sin historia och "life i dyrkan." Klostrets butik erbjuder också utsökta hemlagade kex (även tillgängligt i butiker runtom i staden), godis, och smör samt hantverk såsom dockor.Cirka 2 500 yen rida med taxi från JR Hakodate station.Fem minuter från Hakodate flygplats.Det finns busslinjer, men är det cirka 15 minuters promenad från varje station nära genom.

Yunokawa Onsen 
Området hot spring, beläget vid mynningen av floden Matsukawa, är den äldsta kända onsen i Hokkaido.Området är prickade med hotell, värdshus och restauranger ligger mitt i ett fredligt bostadsområde med utsikt över sundet Tsugaru.Området är också en populär simning plats under sommaren.På sommaren och hösten nätter skapa lampor av staden och bläckfisk fiskebåtarna reflekterar över vattnet en fredlig atmosfär.Tvillingarna från JR Hakodate Station tar bara 40 minuter av spårbundet Yunokawa Onsen station.

 


Bästa tillgängliga Hakodate färja biljett prisgaranti

Bästa Hakodate Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tsugaru Kaikyo Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hakodate.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hakodate färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hakodate färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hakodate Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Hakodate Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hakodate färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Hakodate vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Hakodate och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här