Hangö färjor

Hangö passagerare och bilfärjor

Hangö passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hangö till Rostock.

Jämför alla tillgängliga Hangö färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hangö bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hangö, Rostock med/s Superfast Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hangö Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hangö Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hangö Färjebiljetter
färja biljettpriset/s Superfast Ferry rad färjor som trafikerar från Hangö till Rostock online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hangö passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hangö biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hangö

Hangö  (Hangö på svenska) är Finlands sydligaste stad.Det är en stor fritids Gästhamn med många eller de flesta segelbåtar och motorbåtar besöker Hangö på väg västerut mot den finska skärgården eller österut till Helsingfors.

Hangö är en populär stad att besöka i sommar och en hel del av turismen ser bra tjänster och en mängd restauranger i marinan.Hangö är också en viktig hamn för export och import året runt.

Hangö udd , där staden ligger, är den sydligaste spetsen av kontinentala Finland.Marken är en sandig moraine och växtligheten består huvudsakligen av tall och låga buskar.Hangö är känd för sin vackra skärgård.Staden har en kustlinje på ungefär 130 kilometer av vilka 30 km är sandstränder.Det finns också över 90 små öar och holmar inom stadens gränser.Silhuett av Hangö domineras av kyrkan och Vattentornet.

Hank Ferry Port
Händelser i Hangö 

Hangon Regattan har varit en traditionell stativ på den finska sociala arenan, och är den stora sommar händelsen i Hangö.Segling entusiaster närvara för att kunna konkurrera, liksom mestadels unga människor som har mycket lite eller ingen intresset för segling och delta endast i syfte att part och dricka.Den senare utgör "Regatta svans", inte uppskattas av de flesta av stadens invånare, och som orsakar enorma kostnader för sanering av parker och gator.

Andra traditionella sommaren verksamhet är "Tennis vecka", den "havet ridning" tävlingar och "Sommaren Theatre" händelser.Flera sandstränder och en mängd fritidsaktiviteter hamnar lockar turister under sommarmånaderna.

Historien om Hangö 

Utvandrarna memorial statueThe webbplats var redan känt av sjömän på 1400-talet.Hällristningar från denna tid är huggen i berget på ön "Hauensuoli".

Hangö har en lång historia av krig och slagen.Slaget vid Gangut mellan svenska och ryska flottor utkämpades i 1714 i skärgården norr om halvön.Slaget var den första någonsin seger av ryska regelbundna flottan.Berikning verk på Hangö udd hade redan inletts i slutet av 1700-talet, när svenskt konstruerade tre separata forten på avlägsna öar.Forten senare var bombarderas av Royal Navy under Krimkriget och de var så småningom sprängs under fientligheterna genom sina egna försvarare.

Staden grundades 1874, strax efter Hangö-Hyvinge järnvägen invigdes 1872.Den kejserliga stadgan för staden beviljades av Tsar Alexander II.

Hangö var hamnen där valet för emigranter som lämnar Finland för ett nytt liv i Nordamerika under sena 1800- och tidiga 1900-talet.Ett minnesmärke staty, visar fåglar under flygning, högtidlighåller detta.

Det sena 1800-talet, medan Finland var fortfarande en Storhertigdömet under Ryssland, var Hangö en populär spa resort för den ryska adeln.Några av byggnaderna från den perioden överleva, särskilt Hangö kasinot (som inte är en spelande anläggning, men en tidigare festvåning i spa). Det är numera en restaurang.

Fältmarskalk C.G.Mannerheim ägs café, "Neljän Tuulen Tupa" ("The House of Four Winds") som fortfarande är mycket populärt bland turister och boende både.

Bengtskärs fyr är den högsta (52 meter) i de nordiska länderna.Den är belägen söder om Hangö.Den byggdes 1906 och är det första fyren museet i Finland.Ett antal färjor drivs fram till 2006 mellan Hangö och Rostock i Tyskland.

 


Bästa tillgängliga Hangö färja biljett prisgaranti

Bästa Hangö Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av/s Superfast Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hangö.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hangö färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hangö färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hangö Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Hangö Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hangö färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hangö till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Hangö och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här