Hanstholms färjor

Hanstholms passagerare och bilfärjor

Hanstholms passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hanstholms till Lerwick, Shetland eller Torshaven, Färöarna.

Jämför alla tillgängliga Hanstholms färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hanstholms bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hanstholms, Lerwick, Shetland eller Torshaven, Färöarna med Northlink Ferries eller Smyril Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hanstholms Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hanstholms Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hanstholms Färjebiljetter
med Northlink Ferries eller Smyril Line för färjor segling från Hanstholms till Lerwick, Shetland eller Torshaven, Färöarna online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hanstholms passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hanstholms biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hanstholms

Hanstholms  ligger på den norra kanten av ett salt dome, och här kantens består av mycket hårda krita, vilket är anledningen till att istiden erosion inte bort dessa formationer.Eftersom havet strömmarna på detta område hindrar att havet frysa, men på grund av Hanstholmss geografiska läge, det är det perfekta stället att ha en harbor som kan vara öppen hela året.

1917, Det danska parlamentet beslutat enligt lag att bygga en hamnen i Hanstholms.När Tyskland ockuperade Danmark i andra världskriget, de stoppas alla konstruktion i juni 1943 bort alla maskiner och sprängde byggnaderna på stranden.Efter andra världskriget, en politisk kamp började få hamnen färdiga, men de andra hamnar i Danmark fruktade detta.En ny lag såg dagen ljus den 29 April 1960.Slutligen hamnen var färdig och öppnade 1967, och i dag är det största hamnen i Danmark.

Porten betjänas av weekly Smyril Line färja till Färöarna, Shetlandsöarna, Island och Norge.

Hanstholms Ferry Port

Hanstholms hamn har, förutom att vara den största fiskmarknaden i Danmark, har en stor färja hamn, där färjerederierna har utnyttjas Hanstholmss position mellan Norge och destinationer i Atlanten.Hamnens läge gör det också en viktig aktör i Danmark och EU: S insatser att flytta så mycket godstrafik som möjligt från mark till havet.

Där det finns stora mängder fisk och massor av trafik - ett rikt näringsliv som livet handlar varor och tjänster av olika slag har blommat - och detta har hänt ganska naturligt i Hanstholms; från fisk klassificering, fisk auktion, fisk bearbetning och fisk export företag varor och transport, kyl-och fryshus och tjänster av olika slag - smeder, kylning verksamhetsutövare, flytande docka och trålar - alla är att hittas på Hanstholms (* se postadresser osv.på webbplatsen) och kontinuerlig användaren analys visar att Hanstholms är riktigt bra på service.

Men Hanstholms är också en plats där du går på semester - finns det bostäder områden, en inomhus köpcentrum, kan du besöka den fisk auktionen och ståndpunkterna som canon - bo natten och bok wellness eller konferensen förblir hotellen i staden - och sedan finns "gate" till den första nationalparken i Danmark.Dessutom är den plats där sportfiskare från hela världen kommer att fiska i "gula revet" bland andra platser, har Hanstholms också lägret platser och rum att leva...

 


Bästa tillgängliga Hanstholms färja biljett prisgaranti

Bästa Hanstholms Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Northlink Ferries eller Smyril Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hanstholms.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hanstholms färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hanstholms färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hanstholms Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Hanstholms Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hanstholms färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hanstholms vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hanstholms och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här