Haugesund färjor

Haugesund passagerare och bilfärjor

Haugesund passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Haugesund Newcastle, Bergen och Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Haugesund färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Haugesund bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Haugesund, Newcastle, Bergen och Hirtshals med Fjordline Ferries eller DFDS samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Haugesund Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Haugesund Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Haugesund Färjebiljetter
med Fjordline Ferries eller DFDS samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Haugesund Newcastle, Bergen och Hirtshals online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Haugesund passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Haugesund biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Haugesund

Haugesund  är en stad och kommun i county Rogaland fylke i sydvästra Norge.

Haugesund  är inte bara en stad sig med naturliga skönhet men har också olika historiska och arkeologiska platser.Stadens centrum själv har en distinkt gata layout vilket gör det mycket attraktiv.South West, pärla som staden Haugesund kallas är belägen där vägarna uppfyller fjordar ut i havet via dramatiska landskapet, flankerad av en glaciär Folgefonna bracing berget bildandet av preikestolen i söder och norr.

Haugesund  har behållit sin tradition genom åren och är fortfarande ett kulturellt centrum för sin region.Flera festivaler hålls här med norska International Film Festival och Sildajazz (en international Jazzfestival) är den största.

Haugesund färjor

Nordsjön hamn i Haugesund ligger väl misshandlad vägar och sällan besöks av resande.Det är en bas för den historiskt rika Haugelandet regionen med några intressanta sevärdheter, medan Haugesund waterfront är fodrad med trähus och har en verklig telefon om det under sommaren.Staden har också en upptagen summer festival kalender.Området kring Haugesund bär stor historisk betydelse för norrmännen.Det var i den närbelägna Hafrsfjord som det avgörande slaget ägde rum i 872 och Norge var först unified.

Vänligen notera: 

  • Fjordline  ignorerade Haugesund från dess Bergen till Hirtshals Danmark väg 2009 - med den nya terminalen i Risavika nära Stavanger i stället.
  • DFDS Seaway s minskade tjänsten till Newcastle England i 2008.Det finns inte längre någon färja mellan Norge och England.

 


Bästa tillgängliga Haugesund färja biljett prisgaranti

Bästa Haugesund Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Fjordline Ferries eller DFDS samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Haugesund.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Haugesund färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Haugesund färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Haugesund Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Haugesund Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Haugesund färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Haugesund vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Haugesund och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här