Helsingor färjor

Helsingør passagerare och bilfärjor

Helsingor passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Helsingor till Hälsingborg.

Jämför alla tillgängliga Helsingör färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Helsingor bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Helsingor, Hälsingborg med Scandlines färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Helsingor Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Helsingør Färja
Biljett priser & bokning


Boken Helsingor Färjebiljetter
med Scandlines färjor för färjor segling från Helsingor till Hälsingborg online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Helsingor passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Helsingor biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Helsingor

Helsingør är en stad i nordöstra Danmark.Den ligger på nordöstra kusten av Själlands (Själland), på den smalaste delen av The Sound (Öresund), mittemot Helsingborg i Sverige, som den är ansluten med färja.

En vägtull för passerandet av The Sound introducerades under medeltiden, och Helsingör, som hade varit en handelsgemenskap sedan 1200-talet, beviljades en stadga i 1426.Staden blomstrade tills vägtullen avskaffades 1857.

Helsingor Kronborg Castle är inställningen för Shakespeares Hamlet, men det är också viloplats för en av Danmarks största legender - Holger dansk - vem är om i vänta att skydda Danmark.Legend är hem för det berömda Kronborg slottet, inställningen för Hamlet och den vila placerar av Holger Dane.Inget besök i Danmark är komplett utan ett besök till Elsinore, men det finns mer att se och göra än bara besöka Kronborg.Helsingor ligger på nordöstra kusten av Sjaelland, en timmes tåg rida från Köpenhamn.Över Öresund är Helsingborg, Sverige, som kan nås med en kort ferry ride.

Helsingor slott och Ferry Port

När du har turnerat lyxiga skälen inklusive vallgravar och bastionerna som bildar befästningar Kronborg slott, jag föreslår du vågar till stad och promenad längs de smala gatsten gatorna och besöka butikerna inrymt i korsvirkeshus historiska byggnader.Det finns en känsla av verkligen gå tillbaka i tiden.Under sommarmånaderna hittar du en mängd kulturella evenemang som händer runt Toldkammeret inklusive konserter, gata utövande konstnärer, utställningar och även ett barns festivalen veckan.

Helsingor även hus tre mycket populära museer: The Oresund Aquarium, den danska Sjöfartsmuseet och danska Museum för naturvetenskap och teknik.Oresund Aquarium eller Oresundsakvariet ligger strax norr om Kronborg slott och en 20-minuters promenad från Helsingor train station.Akvariet är också en undervisning skola, så är det ofta trångt med barn och elever.Entré avgift varierar mellan 35-55 kronor.FRI entré om du har Köpenhamn kortet.

Den danska Sjöfartsmuseet är också känd som Soefartsmuseet ligger på Kronborg grunder, men snart kommer att flytta till en ny plats i hamnen.Museet inrymmer en stor samling av maritima memorabilia.Perfekt för dem som har ett intresse för havet och de män som gjorde livet segling dem.

Danska Museum of Science and Technology / Teknisk Museum är förmodligen en av mina favorit museer, eftersom den har en stor matris "leksaker för män". Allt från bilar, flygplan, cyklar, motorcyklar, elektriska apparater, science experiment och mycket mycket mer.Över 8000 kvadratmeter av intressant teknik - någonting mycket modern, men kul att se hur saker och ting har förändrats under åren.Inträde är 50-60 kronor, om du inte använder kortet Köpenhamn och än är det gratis.In the summertime är stränderna norr om Helsingor ganska känd för de fantastiska bad möjligheterna.Bäst är längs västkusten utanför Kattegut, om en 30-minuters bussresa från Helsingor.

Den bästa tiden att besöka Helsingor skulle vara i juni, juli eller augusti.Danmark har ett tempererat klimat.Detta innebär att det aldrig blir extremt kalla eller extremt varm.Danmarks kallaste månad brukar februari, med en medeltemperatur på 31 grader Fahrenheit (-1 grad Celsius). Den varmaste månaden är juli, med en medeltemperatur på 62 grader Fahrenheit (17 grader Celsius) grader.En bris blåser rent salt luft nästan varje dag.

 


Bästa tillgängliga Helsingor färja biljett prisgaranti

Bästa Helsingor Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Scandlines färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Helsingor.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Helsingor färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Helsingor färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Helsingor Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Helsingor Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Helsingor färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Helsingor vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Helsingor och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här