Heraklion färjor

Heraklion passagerar- och bilfärjor

Heraklion passagerar- och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Heraklion till Ios, Mykonos, Paros, Pireus och Santorini.

Jämför alla tillgängliga Heraklion färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Heraklion bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Heraklion, Ios, Mykonos, Paros, Pireus och Santorini med Hellenic samarbetssystemen, ANEK/s Superfast, Minoan Lines eller havet Jets ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Heraklion Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Heraklion Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Heraklion Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen, ANEK/s Superfast, Minoan Lines eller havet Jets för färjor segling från Heraklion till Ios, Mykonos, Paros, Pireus och Santorini online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Heraklion passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Heraklion biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Heraklion

Staden Heraklion eller Iraklion anses en mest attraktiva Medelhavsområdet huvudstad med en mängd kulturella och kommersiella evenemang att erbjuda sina invånare och internationella gäster.Det har alltid varit affärs- och sociala centrum av Kreta i hela sin rika historia.

Heraklion  är en stad där varm gästvänlighet, rik arkitektur, kultur, fritid bekvämligheter och urbana nattliv framgångsrikt har sammanflätade för att ge varje besökare en uppriktig kretensiska vistelse.

Besökare kan dra nytta av olika sevärdheter de kunde se och uppleva i och runt prefekturen Heraklion genom att investera tid kvalitet med sina kära och gå på en turné, kulturella eller karaktär, för att se denna fina ön Kreta.

För oberoende besökaren som inte vill ha strukturerade färdvägar, exklusiva turer kan ordnas att passa deras ansökningar eller fina hyrbil kan ordnas för en besökare på en sund och komfortabel åktur på kust- och inlandsvatten vägarna.

Heraklion Ferry Port

Det finns dagliga färja vägar till och från Heraklion Port, ansluta den till hamnen i Pireus, Santorini och andra öar i Kykladerna.Stora, moderna Minoan Lines och ANEK fartyg gränsöverskridande till Pireus, medan du kan resa till Santorini och Kykladerna med mycket snabb katamaran.

Heraklion  är den största staden på Kreta, belägen ungefär i mitten av den norra kusten.Heraklion har en befolkning på 131,000 (2001 års folkräkning), men det är tänkt att cirka 200 000 människor lever i Heraklion kommun och angränsande Alikarnassos kommun idag.

Heraklion en modern och livlig stad är genomsyrad av historia med många arkeologiska monument bär vittne till ekonomiska, andliga och kulturella utvecklingen av tidigare åldrar.Heraklion består av den gamla staden låst inom de formidabla venetianska murarna, och den moderna delen, sprids från utan väggar.För att tour den gamla staden kan man starta från den venetianska hamnen där yachter och fiskebåtar nu kaj eller från den venetianska slott KOULES vid ingången till den gamla hamnen byggdes i början av det fjärde århundradet.

Det arkeologiska museet ligger på Eleftheria square (frihet fyrkantiga), tilldrar sig världen intresse och hus skatter av unesteemable värde av Minoan ålder.Under den nuvarande tid är museet tillfälligt stängd på grund av att renoveringar som görs.Icke desto mindre grundar de mest betydande utställningar i ett speciellt reformerade hall tills renoveringar är komplett.Det finns inga officiella tidsfristen till när museet skulle vara redo.

Historiska museet, är en annan plats för historia missbrukare, bostäder skatter och artefakter som härrör från kristna, bysantinska, medeltida och samtida ålder Kreta, inklusive verk av de stora målaren Dominici Theotokopoulos (El Greko).De minoiska palatsen i Knossos, 5 Km söder om Heraklion är en av de viktigaste platserna i Grekland.

Kreta har massor av saker att erbjuda turister och resenärer som vill ha en rolig och spännande getaway av stranden.Du och dina kära har säkert en bra tid i denna fantastiska ö.

Heraklion stränder 

Heraklion Kreta har en vacker kuststräcka knytas fast med flera platser där man kan njuta enkelt av som mycket längtade efter simma.Både på norra och södra sidan finns det flera stränder vid sidan av turkos havsvatten som kan en välkomstskärmen i utsökt kul.Låt oss titta på några av stränderna här.

Matala
Detta är beläget 65 km söderut väster om Heraklion.Dess klart vatten, Gyllene sandstränder och steniga formationer lockar många turister detta sätt.

Agia Pelagia
Agia Pelagia stranden ligger nordväst om Heraklion.Den har ett lugnt hav som är skyddad från nordvästra vindar.Det är en av de största orterna på den norra stranden och har flera fantastiska hotell och anläggningar.

Kalamaki
Detta är ligger 67 km sydväst om Heraklion, bredvid Matala.Dess huvudsakliga attraktion är dess långa sandstränder.

Amoudara
Amoudara ligger bara 5 km från Heraklion stad.Den har ren organiserade sandstränder som gör det en riktigt trevlig och populär plats.

Amnissos
9 km öster om Heraklion har vi Amnissos beach.Det innehåller beach barer och vattensporter som kompletterar den vackra long beach som lockar massor av turister.

Tymbaki
Detta är en öppen avslappnad stranden ligger 70 km sydväst om Heraklion staden, bredvid Matala.

Stalida
Beläget 33 km öster om Heraklion, innehåller Stalida flera fina hotell som man skulle vilja bosätta sig i om än för ett par dagar.

Komos
Detta är en avskild strand som passar för intresserade ha en tyst getaway.Den har vackra landskap som kan vara riktigt nice för meditation.

Palaiokastro
Denna stranden är skyddad från starka vindar och innehåller djupa vatten gör det passar för simmare.Det är 15 km nordväst om Heraklion stad.

Analipsi
Detta är en fantastisk strand med massor av faciliteter för att göra turister känna sig hemma.Det har också flera vattensporter att erbjuda.

Gouves
Gouves ligger 16 km öster om Heraklion stad.Det är en väl utvecklad strand med vatten sport centrum och stora Hotell 

Heraklion har en mängd olika stränder att erbjuda varje kategori av turister.Från passiva isolerade platser till överfulla spännande stränder, kan inte du saknar en plats att passa dina önskemål.

 


Bästa tillgängliga Heraklion färja biljett prisgaranti

Bästa Heraklion Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Hellenic samarbetssystemen, ANEK/s Superfast, Minoan Lines eller havet Jets passagerare och car ferries biljettpriset till och från Heraklion.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Heraklion färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Heraklion färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Heraklion Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Heraklion Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Heraklion färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Heraklion till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Heraklion och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här