Heysham färjor

Heysham passagerare och bilfärjor

Heysham passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Heysham toDouglas, Isle of Man.

Jämför alla tillgängliga Heysham färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Heysham bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Heysham, Douglas, Isle of Man med Steam Packet Isle of Man Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Heysham Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Heysham Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Heysham Färjebiljetter
med Steam Packet Isle of Man Ferry för färjor segling från Heysham toDouglas, Isle of Man online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Heysham passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Heysham biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Heysham

Heysham Port  erbjuder omfattande faciliteter för ett brett urval av general cargo och är hem till en av Europas stora havsbaserade leverans baser, tillhandahåller logistik stöd till en av de största gasfält i UK vatten.

Porten betjänas av en järnvägsförbindelse som kör höger till kaj passagerare terminal och väg tillgång är att förbättras ytterligare genom byggandet av den slutgiltiga fasen av en ny länk väg mellan Heysham och motorväg M6, ges klartecken av UK transportministern Paul Clark i början av 2009.

Nya linkspans har varit den viktigaste delen av en omfattande pund investering i hamnen genom dess ägare, Peel hamnar, Storbritanniens näst största hamnar grupp.De nya broarna utformades och införseln tt att uppfylla kraven i den nya generationen av godstransporter på ro-ro-färjor som infördes genom stora Irländska sjön operatörer, Seatruck Ferries och Norfolk linje.Den Isle of Man Steampacket företag  driver också moderna passagerare - frakt fartyg i dess två gånger dagliga avgångar till Douglas, Isle of Man.

Heysham Ferry Port

Den charmiga seaside byn Heysham , i distriktet Lancaster, på kanten av Morecambe Bay är bara några kilometer från både Lancaster och Morecambe.Det är full av attraktiva 1600-stugor och dess färgglada blommor visar har två gånger vunnit det Storbritannien i Bloom's Gold liten by! 

Brittisk landskapsmålare JMW Turner måste också trott det snarare ett trevligt ställe, han målade Heysham med spektakulära Lakeland bakgrund när han turné Lancashire tillbaka på 1790-talet.Det har varit något slags lösning i Heysham sedan stenåldern, och följaktligen hela området med antika platser, inklusive en av de finaste Anglo-Viking platserna i nordväst.Njut av rena havet luften på en promenad runt den Barrows, ett område med klippor där många verktyg och keramik artefakter har hittats, tyder det var en gång en forntida begravningsplats.Inom ett relativt litet område hittar du skogsmark, öppna gräsmarker, sandstränder och djupa rock pooler.

Upptäck mer om Heyshams historia vid Heysham Heritage Centre, inrymt i en vacker 1600-talet bondgård.Det är en jättestor 66 mil från Heysham till Isle of Man, som är omkring tre gånger längre än Englands närmaste punkt till Frankrike.Men du kan ta en färja från Heysham Harbour – det tar dig om 3.5 timmar.

När solen kommer ut, Vispa familjen ner till Half Moon Bay, bijou sträck av sand som är perfekt för sommaren picknick.Eller chefen för den lilla church of St Peters i Heysham, som sitter dramatiskt på Cliffside.Denna klass-jag listan byggnad datum från 1300-talet men inuti hittar du en hogback sten som går tillbaka ända till Viking gånger.Adjacent St Patrick's Chapel är också värt ett besök, där sten gravar tros datum tillbaka till 1000-talet prickade runt de historiska ruinerna.

Naturälskare bör djur till Heysham naturreservat, där en mängd olika livsmiljöer shelter många arter av fjäril, malar, dragonfly och migrerande fåglar.När du har utforskat Heyshams sevärdheter du ska förmodligen arbetat upp ganska aptit - lyckligtvis finns ett urval av ställen att äta!Royal Hotel är en atmosfärisk pub där loggen utlöses crackle sig och det finns ett stort utbud av hjärtligt rätter och cask conditioned öl.Eller varför inte smak områdets mest kända export, Morecambe Bay räkor på Café hörnet nyfikenhet i hjärtat av den historiska byn Heysham.

 


Bästa tillgängliga Heysham färja biljett prisgaranti

Bästa Heysham Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Steam Packet Isle of Man Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Heysham.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Heysham färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Heysham färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Heysham Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Heysham Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Heysham färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Heysham vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Heysham och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här