Hirtshals färjor

Hirtshals passagerare och bilfärjor

Hirtshals passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hirtshals till Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger och Torshaven.

Jämför alla tillgängliga Hirtshals ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hirtshals bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hirtshals, Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger och Torshaven med Fjord linje, Color Line eller Smyril Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hirtshals Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hirtshals Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hirtshals Färjebiljetter
med Fjord linje, Color Line eller Smyril Line för färjor segling från Hirtshals till Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger och Torshaven online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hirtshals passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Hirtshals färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hirtshals

Hirtshals  är en av de viktigaste fiskehamnar i Danmark, och det finns alltid gott pågår i området hamnen.

Den europeiska väg E39 motorvägen slutar i Hirtshals, där bilar kan fortsätta sin resa via färja till Norge.Nordjyllands trafik selskab route 224 ansluter till Hjørring upprepade gånger per dag.Liksom privata järnvägen; Nordjyske Jernbaner varje 30-60 minuttes hela dagen.

Hirtshals har en livlig shopping centre, inklusive 60 särskilda butiker, 9 stormarknader och grocer´s butiker.Och de lokala hantverkare vet hur man gör shopping roligt!Det finns massor av underhållning och musik på erbjudande för både barn och vuxna.Och don´t missar de kulinariska läckerheterna 20 restauranger, kaféer och barer finns i staden.

Ädla av rabatt-hungriga norrmännen och till största delen bebos av härdat Hirtshals sjömän, detta blomstrande moderna staden gör en rimlig bas för sightseeing, men dess utseende inte är sannolikt att ta bort dina andetag.Stränder och en imponerande uppvisning i sea life runda ut överklagandet.

Hirtshals Ferry Terminal

När du besöker Danmark, är ett måste besök fantastiska landskapet norra Jylland i Danmark ligger 6 timmar med tåg eller bara en timme med flyg från Köpenhamn.Bondgårdar och små städer ger området en distinkta charm och i öst- och västkusten stoltsera med de finaste, whitest och bredaste sandstränderna i norra Europa, så det är perfekt paus från hustle och livliga staden liv.

Ta bussen eller hyr en bil och njuta av landskapet landskapet längs vägen till en av de många små städerna längs västkusten.Sommaren Favoriter är Løkken och i Blokhus, som ligger 15 km från varandra och leva till Skagerrak.Koppla av på den mysiga kaféer, butiker och naturligtvis de stränder som är några av de finaste, whitest och bredaste i norra Europa.Västkusten är också perfekt för en cykel semester.

Don´t glömma detta fantastiska äventyr i den nordligaste staden i Danmark, Skagen.Det är rikt på kultur och känd för sitt unika motljus, locka målare genom historien med P.S.Krøyer, Michael Ancher och Anna Ancher är den mest kända.Njuta av frukost i en av de många caféerna vid hamnen och titta på de små segelbåtar förtöjning.Besök sedan Den tilsandede kirke, en kyrka som begravda i sanden där endast tornet står idag.En annan attraktion är Råbjerg Mile är en migrera kustnära dune mellan Skagen och Frederikshavn.Det är den största i norra Europa, som innehåller sammanlagt 4 miljoner m³ av sand.För isbildning på toppen, ta "sandworm" (sandormen) till den norra de flesta punkten i Danmark, Grenen.Detta är platsen att bevittna i Skagerrak och Kattegatt hav möts.Efter några glada fäster detta unika visar karaktär, njuta av kvällen på Skagen Fiskerestaurent, en mysig restaurang med sand på golvet och en stor utsikt över hamnen.

För en verklig stad utrymningsvägar, tillbringa en dag och besöker en gård - en semester typ som för närvarande har sin renascence i Danmark.Få minnesvärda upplevelser av hur livet var tillbaka i dagar i vacker och avkopplande miljö.På gården kan du mjölk korna, samla in färska ägg och plocka jordgubbar, hallon eller ärter.Alternativt, chef till skogen och plocka vilda svampar och Björnbär.Den östra kusten erbjuder många bondgård bo möjligheter.

Det finns två sätt att njuta av Page.En är att ha ett rum i en bondgård, ta måltiderna med värden och vara en del av familjen.Dessa är gården helgdagar, och du har ett val av boende med frukost eller halvpension.Ett alternativ är en självhushåll arrangemang där du hyr en separat stuga eller lägenhet på gården.Dessa är self catering land semester.

 


Bästa tillgängliga Hirtshals färja biljett prisgaranti

Bästa Hirtshals Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Fjord linje, Color Line eller Smyril Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hirtshals.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hirtshals ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Hirtshals biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Hirtshals bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Hirtshals Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hirtshals färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hirtshals vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hirtshals och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här