Hou färjor

Hou passagerare och bilfärjor

Hou passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hou Saelvig, Kalundborg och Kolby Kas.

Jämför alla tillgängliga Hou färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hou bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hou, Saelvig, Kalundborg och Kolby Kas med Samsotrafikken färja linje ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hou Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hou Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hou Färjebiljetter
Samsotrafikken Ferry rad färjor segling från Hou Saelvig, Kalundborg och Kolby Kas-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hou passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hou biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hou

Färja vägen från Hou till Samsø är en av två färjeförbindelser till Samsø. Den andra färja vägen till Samsø ansluter Kalundborg och Kolby Kaas.Kalundborgs ligger på västkusten av Zeeland och Kolby Kaas sitter på södra kusten av Samsø.

Färja vägen från Hou till Sælvig drivs av färjan MF Kanhave.Färjan byggdes år 2009 och skurit ned passage tiden mellan Jutland och Samsø med 15 minuter till en timme skarpa.Det finns upp till sju dagliga avgångar från Hou till Samsø – de flesta under sommaren och färre i vintertid.

Trots att färjan kan fortsätta upp till 86 bilar, reservationer rekommenderas när du reser till Samsø under sommaren.Under juli och augusti en mindre passagerarfartyg färja också segling mellan Hou och Kolby Kaas.Denna färja bär dock endast passagerare och cyklar men inga fordon.Passage tid på sträckan Hou-Kolby Kaas under sommaren är 1 timme och 10 minuter.

Hou Ferry
Samsø är en mycket populär ö för turister under sommartid, tack vare sina många bild fyrkantiga små städer och det vackra landskapet.Samsø är bland annat känd för sina jordgubbar fält och nya potatis – och det faktum att ön får 100% av sin el från vindkraft, tack vare en havsbaserad vindkraftpark söder om Samsø med 10 stora vindkraftverk.

 


Bästa tillgängliga Hou färja biljett prisgaranti

Bästa Hou Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Samsotrafikken Ferry line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hou.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hou färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hou färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hou Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Hou Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hou färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hou vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hou och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här