Hydra färjor

Hydra passagerare och bilfärjor

Hydra passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Hydra Ermioni, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses.

Jämför alla tillgängliga Hydra färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hydra bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hydra, Ermioni, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hydra Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hydra Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hydra Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Hydra till Ermioni, Pireus, Poros, Porto Heli och Spetses online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hydra passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hydra biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Hydra

Hydra i Saroniska bukten är en av de närmaste öarna till Aten och är kanske vackraste hamnen i de grekiska öarna.

Det var hem till Leonard Cohen och dess waterfront kaféer har värd kändisar från hela världen inklusive Henry Miller som sjöng sin praises i The Collossus Marousi.

Berömd för sitt nattliv, fina restauranger, B & B stil hotell, villor, butiker och traditionella arkitektur, Hydra är en favorit helgen destination för atenarna eftersom det tar lite över en timme att komma dit från Pireaus.

Hydra är en lång, tunn ön kännetecknas av rocky bergssluttningar och inredningen är praktiskt taget obebodd utom för de udda bondgården och några fjärr kloster.Vackra 1700-talet mansion hus är en påminnelse om att Hydra en gång var hem för rika köpmän och skeppsbyggare.

Hydra Ferry Port

HYDRA STAD består av en crescent-formad hamn, man av tavernor, kaféer, modeaffärer och mini-marknader.Hamnen är ofta fullmatad med yachter och andra seglande båtar sommaren och tavernor och caféer runt det är packade med folk.

Brant sten gatorna som leder upp och ut från området Hydra Town harbour kantas av kraftig grå hus, några imponerande herrgårdar och de flesta av dem är toppat med röda sida vid sida tak.

Sådan imponerande herrgårdar är inte sett i sådant överflöd på alla andra grekiska ön.Hydra staden en gång var befolkat av rika handelsmän och skeppsbyggare och de byggde sig vissa luxuösa hem i 1700- och 1800-talet.

De flesta hem är lång och smal, en följd av som byggs på kraftigt stigande mark, och många har återställts av rika atenarna som valt ljusa färger på jalusier, dörrar och vissa väggar.

Hydra staden mest befolkade området är Kiafa vilka platser som högt ovanför porten och är det äldsta bostadsområdet erbjuder god utsikt över bukten.Välvda broar över några branta gator ansluter husen.Stone byggt vindkraftverk vid toppmötet komplett scen tillsammans med några kända kyrkor i Hydra staden själv.

Kyrkan för Jungfruns antagande står.Det sitter i centrum av Hydra stan, med dess magnifika tre våningar klocktorn i marmor från Tinos.Det grundades år 1643 som ett kloster men bara kyrkan finns kvar.

Några gamla munk celler hus kommunala kontor och ett litet kyrkliga museum.På Kountouriotis museum, bakom kyrkan är också värt ett besök.Inrymt i ett tidigare mansion house har många utställningar från 1800-talet och exempel på Hydras maritima kulturarv.Genom archway under klocktornet waterfront är det bysantinska museet som har en bra samling religiösa objekt.

Hydra färjor

Det finns regelbundna dagliga färjor från Pireus och Nafplion, på den närbelägna Peloponnesos kusten.De flesta besökare flyga till Athen och fånga # E96 Express buss till Pireus.

Vid Pireus lämna bärplansbåtar med jämna mellanrum från 8 am.Det finns också färjor till Poros och Spetses.

Vatten taxibilar raden brygga i den viktigaste hamnen och de flesta ägare har mobiltelefoner så de kan kontaktas varje gång.Det finns inga officiella tulltaxe men ägarna enats ange priser och finns en central telefon 0298 53690 besvaras av första båt ägaren tillgängliga.

De flesta vatten bussar kan ta upp till 10 personer och du kan sänka kostnaderna genom med grannar att ta en båt på samma gång.

Caiques går också till olika stränder runt ön.Styrelser om mottagningsanläggningar datorns priser och tider av segling.Problemet är att du ibland behöva vänta länge tills båten är full för kaptenen att anser att det är värt att segling.Caiques går också till havs holmar av Dokos, Kivotos och Petasi, liksom avskild restauranger på kvällen.

 


Bästa tillgängliga Hydra färja biljett prisgaranti

Bästa Hydra Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Hydra.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hydra färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hydra färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hydra Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Hydra Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hydra färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Hydra vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hydra och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här